Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΣΠΕΡΤ:

ΥΨΙΣΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Προϊόν της γνήσιας ΓΣΕΕϊκής διατρόφησης!

Εξαίρεσε, χθες, προσωπικό για έκτακτες-ζωικές..!

Παρέμβαση Α. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ!

Δυσαρέσκεια στη Διοίκηση ΕΡΤ!

Χθες, η Συνδικαλιστική έκφραση των εργαζόμενων στην ΕΡΤ αναδείχτηκε κορυφαία σε ταξική ευθύνη και συνείδηση.

Κυριακή, Ημέρα ΘΕΟΥ, ανέστειλε μερικά την ιστορική για τη σωτηρία του έθνους πολυήμερη απεργία και εξαίρεσε προσωπικό για τις έκτακτες και ζωτικές ανάγκες του κοινωνικού συνόλου ώστε να μεταδοθούν αί θείαι λειτουργίαι από ΕΡΤ1 και ΕΡΤ3 και να κοινωνήσει τη ΔΟΣΗ του ο βασανιστικά διεγερμένος λαός.

Κυρίως, να μεταδοθεί, δια Αγίου ΆΝΘΙΜΟΥ, το δεσποτικό διάγγελμα ότι δεν υφίσταται απέραντος εκκλησιαστικός πλούτος και περιουσία, δεν συμμετέχουν στην απύθανη φοροδιαφυγή-κλοπή, δεν είναι εκατοντάδες τα δις που δέχονται ως δωρεάν χρηματοδοτήσεις από το δημόσιο για να κάνουν φιλανθρωπίες και δεν είναι υψηλότατοι οι ιερατικοί μισθοί, ούτε υπάρχουν τυχερά και μυστικές χρηματοδοτήσεις από εμπόρους ναρκωτικών-όπλων-σαρκός κλπ .

Πληροφορίες του autenergosλένε ότι ήταν τέτοια η λαϊκή ευφορία από την ΠΟΣΠΕΡΤικη θεία προσφορά, που διέγειρε τον Απόστολο Κακλαμάνη (τον εκ των Προεδρευόντων του απόλυτα αδιάφθορου Εθνικού Κοινοβουλίου ώστε οι καθαριστές να μην βρίσκουν βρώμα και πάνω στα καθίσματα) και τηλεφώνησε να συγχαρεί την ιστορική πλέον συνδικαλιστική ηγεσία στην ΕΡΤ , επιβεβαιώνοντας έτσι γιατί δεν πρέπει να κλείσει η ΕΡΤ1।

Στη συνέχεια, τηλεφώνησε στην ύψιστη Εργατική Εκπροσώπηση, τη ΓΣΕΕ, για να της εκφράσει τον βαθύ Κοινοβουλευτικό σεβασμό στη σωστή διαπαιδαγώγηση των αποκάτω της.

Λέγεται ότι η Διοίκηση της ΕΡΤ δυσαρεστήθηκε που δεν έλαβε τηλεφώνημα συγχαρητηρίων αφού αυτή σταθερά προωθεί τη Λαϊκή ΔΟΣΗ και σταθερά προτάσσει τα Δεσποτικά Διαγγέλματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: