Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Το Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΣ) της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ(ΕΕΕ)

ανακοινώνει ότι

είναι απόλυτα αντικαταστατική και παράνομη η εμφανιζόμενη ως Γενική Συνέλευση η χτεσινή συγκέντρωση 15 περίπου μελών και υποψήφιων μελών μαζί με λίγους τρίτους.

Ακόμη και αν δεν είχαν προηγηθεί όσα αντικαταστατικά έχουν καταγραφεί από το ΕΣ, μετά την παραίτηση του Αντιπροέδρου του ΔΣ, δεν υπήρχε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος να Προεδρεύσουν στην αρχή της Συνέλευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα 11 μέλη της ΕΕΕ ήταν παρόντα μόνο 4. Υπήρχαν ακόμη ορισμένες-οι που είχαν υποβάλλει αιτήσεις μέλους αλλά δε φαίνεται, σε Πρακτικά του ΔΣ, η κατ' αρχήν αποδοχή της αίτησής τους για να τις εγκρίνει η Γενική Συνέλευση.

Ακόμη, από τα 14 μέλη του ΔΣ ήταν παρόντα 5.

Τα 3 μέλη του ΕΣ ήταν ως παρατηρητές για να ενημερώσουν τους συγκεντρωμένους γιατί δεν είναι Συνέλευση εκείνη η μάζωξη και ότι τα ίδια δε συμμετέχουν και αποχωρούν. Επίσης, για τις δύο αποφάσεις του με κύρωση σε μέλος του ΔΣ το οποίο ζήτησε δικαστικά να ανασταλεί η κύρωση που του επεβλήθη για να συμμετάσχει στη Συνέλευση αλλά το δικαστήριο δεν “ανταποκρίθηκε” “δικαιώνοντας”, ουσιαστικά,την απόφαση του ΕΣ.

Διευκρινίζεται ότι το ΕΣ ουσιαστικά εμποδίστηκε να κάμει τις δηλώσεις του από το μέλος του ΔΣ που κείνη τη στιγμή δεν είχε (και δικαστικά) ούτε την ιδιότητα του μέλους της ΕΕΕ (άρα δεν μπορούσε μήτε να παρευρίσκεται) με “συμπαραστάτες” περιφερόμενους (και άσχετους με την ΕΕΕ) για τέτοιους ρόλους.

Οι εμφανιζόμενες λοιπόν ως χτεσινές αποφάσεις Συνέλευσης είναι ανύπαρκτες αφού δεν υπήρχε Συνέλευση.

Το ΕΣ κάνει έκκληση στα Μέλη, στα υποψήφια Μέλη, στους Φίλους και κυρίως στα Στελέχη της ΕΕΕ να αρνούνται οτιδήποτε που τους κάνει συνένοχους σε πράξεις αντικατστατικές και παράνο-μες και ίσως μετά, “υποχρεώνονται” σε νέες παρανομίες για να δικαιολογήσουν προηγούμενες.

Η ΕΕΕ, όπως και καμία Συλλογικότητα, δεν χρειάζονται παρανομίες ούτε να ιδρυθούν μήτε να αναπτυχθούν.

Οι Συλλογικότητες προοδεύουν όταν λειτουργούν καταστατικά (νόμιμα), με διαφάνεια και υπάρχει η φιλία και αλληλεγγύη των μελών.

Το ΕΣ θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 5 Μάρτη.

Αθήνα 4/3/2012

Το Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: