Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ξαναΣΚΑΣΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ!

Αποδεικνύεσαι (και) πολιτικάντης

χείριστος του Χριστόδουλου!

Η (ηγετική) Εκκλησία στη χώρα μας έχει ιστορία μακρόχρονης εκμετάλλευσης και προδοσίας στο λαό και το έθνος!

Συνεργάστηκε στενά εναντίον τους με: Τούρκους, Γερμανούς, ξενοκίνητους βασιλιάδες-δικτατορίες. Με κάθε κατακτητή! Έτσι αποκτήσατε αμύθητο πλούτο: ξεπουλώντας το λαό! Και γι αυτό μετατρέπεστε σε ντόπιους δυνάστες!

Είπες ότι: "Οι εταίροι μας επιδιώκουν να μας μετατρέψουν σε αποικία”. ΔΗΛΑΔΗ, ΔΟΥΛΟΥΣ!!!

Μα αυτήν την επιδίωξη την υπηρετείτε εσείς η θρησκευτική εξουσία από κοινού με τους ομοτράπεζους: πολιτική και οικονομική εξουσία.

Όλοι, από κοινού, δημιουργήσατε και συντηρείτε ένα θρησκευτικοοικονομικοπολιτικό ΔΕΞΙΟ Σύστημα απάτης, κλεπτοκρατικό, βαθιά διεφθαρμένο-άδικο-εκμεταλλευτικό, σκοταδιστικό, δουλικό, αναχρονιστικό, κακοποιητικό, αντιπαραγωγικό, καταχρεωμένο στους ξένους. Οι ξένοι όμοιοί σας, αφού μαζί τα τρώτε, ζητούν (και) τώρα να υλοποιήσετε τη δέσμευση για νέα εκμετάλλευση και φτώχεια στο λαό.

Εσείς, το χρυσοπληρωμένο και μέσα στη χλιδή Ιερατείο με τις χιλιάδες χρυσοπληρωμένους δημόσιους υπάλληλους καλογεροπαπάδες, προσεύχεστε νυχθημερόν στον προστάτη των εγκληματιών και απατεώνων θεό (ΜΑΣ!!!) να αυξάνει τη φτώχεια και δυστυχία. Χαίρεστε και ηδονίζεστε βλέποντας την πείνα να κυκλοφορεί παντού! Κυρίως, να αυξάνει αδιάκοπα.

Προσφέροντας ψίχουλα, (όχι βέβαια από τον αμύθητο πλούτο σας αλλά ΜΟΝΟ από τη λαϊκή συμπόνια) και με την προπαγάνδα των ομοτράπεζών σας ληστών, εμφανίζεστε περίλυποι ελεήμονες.

Μόνο έτσι μπορείτε να υπάρχετε. Μόνο έτσι υποχρεώνετε τους δυστυχισμένους να επαιτούν και να αισθάνονται δούλοι ενός θεού με ΑγιοΓραφική εικόνα δολοφόνου και με διαχρονικούς εκπροσώπους ό, τι πιο άθλιο!

Υποκρίνεστε (ΜΟΝΗ αιώνια αγία ιερατική πράξη σας) μιλώντας για...αποικία. Άρα, οι ηγέτες που υπηρετούν τους αποικιοκράτες, είναι δούλοι. Αλήθεια, δεν ορκίζετε ως... δούλους θεού: Προέδρους, πρωθυπουργούς, υπουργούς, βουλευτές; Γιατί λοιπόν να μη δουλώνονται στους... εταίρους-αποικιοκράτες αφού: όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το θεό (σας); Επομένως τηρούν τον όρκο τους: ΕΊΝΑΙ ΔΟΎΛΟΙ!

Περισσότερα στο: http://autenergos.blogspot.com/2012/02/blog-post_06.html

Σε λίγες μέρες στο autenergos.blogspot.com/: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ Τσίπρας, Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΥΠΑΛ,ο Ουίνστον, ο Ο' Μπράιεν...! Το εφιαλτικό όνειρο! Η μερίδα σοκολάτας..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: