Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Μεθοδευμένη (από μέσα-έξω) η "Αποτυχία". Κερκυραίοι: "ανίκανοι" για ένα... δημάκο!


ΔΗΜΟΥ -ΚΕΡΚΥΡΑΣ- ΔΙΑΛΥΣΗ :
Χάρτης Κέρκυρας, Δείτε τον χάρτη της Κέρκυρας από τη GoogleΓια να υπάρχει σαφής εικόνα για ουσιαστικό διάλογο σχετικά με τη μεθόδευση διάλυσης του ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥ (ιστορική η κατάκτησή του αλλά, αν περάσει, κι η διάλυση) και τη δημιουργία διαφόρων μπακαλόδημων, είναι ανάγκη να τεθούν κυρίαρχα ερωτήματα:
  1. Υπήρχε-υπάρχει σαφής βούληση υπονόμευσης-αποτυχίας του ΕΝΟΣ Δήμου Κέρκυρας-Διαπόντιων; ΝΑΙ!
  2. Υπήρξαν, προεκλογικά 2010, προγράμματα; ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ!
  3. Παρατάξεις-Σύμβουλοι που λειτουργούν στο Δήμο, εξέφρασαν, μετά, βούληση στήριξης του Ενός Δήμου; ΟΧΙ! Πλην δύο κορυφαίων (Δημάρχου-Προέδρου ΔΣ, δημόσια μόλις ανέλαβαν. Αν υπήρξαν και άλλοι, συγνώμη!).
  4. Υπήρξε συνολικός σχεδιασμός-προγραμματισμός για την οργάνωση και λειτουργία του Δήμου; ΟΧΙ!
  5. Υπάρχει σαφής βούληση των ελίτ των Κομμάτων να αποτύχει ο “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ” (από τα ελάχιστα θετικά που “ξέφυγαν” του άπειρα διεφθαρμένου-αντιλαϊκού κεντρικού Κράτους); ΝΑΙ από: ΔΕΞΙΑ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κλπ), ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ.
  6. Υπάρχει στο Δημοτικό Συμβούλιο (πλην εξαιρέσεων) σαφής πλειοψηφία που μεθοδεύει να είναι και εμφανίζεται αποτυχημένος ο ενιαίος Δήμος ώστε να.... τρέχει ολημερίς κι ολονυχτίς ο... λαός ικετεύοντας: Ένα δημάκο και στη... γειτονιά μου; Μετά δε, οι (και) αποτυχημένοι, ν' ανταποκρίνονται, ως φιλεύσπλαχνοι, να ικανοποιήσουν το δήθεν λαϊκό αίτημα για μπακαλόδημους; ΣΑΦΩΣ ΝΑΙ!
  7. Υπάρχουν: βουλευτικά-οικονομικά-ΜΜΕικά συμφέροντα που για τα οφέλη τους και τους “πελάτες” τους συνειδητά υπονομεύουν το Δήμο, καταστρέφουν την Κέρκυρα, εγκληματούν κατά του λαού; ΣΑΦΈΣΤΑΤΑ ΝΑΙ!
  8. Είναι τίτλος επαίνου για Κερκυραίους-Διαπόντιους να (και αυτο)προβάλλονται ως οι ΜΌΝΟΙ στον κόσμο ΑΝΊΚΑΝΟΙ να διευθύνουν ένα Δημούλι ως αυτόν της Κέρκυρας-Διαπόντιων; ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΟΧΙ!
Μακάρι να υπάρξει διάψευση. Σε ένα ή και σε όλα!
Η συγνώμη θα είναι απέραντη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: