Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΟΚΕΣΑ-Απόδημοι-Κέρκυρα-Φίλοι Χαίρονται: "Δικαίωση ΟΚΕΣΑ! Ελεύθερη, πλέον, και από δίκες-δικομανείς καλπάζει στη νέα πορεία!"


Το autenergos.blogspot

δημοσιοποιεί την 5η ανακοίνωση της ΟΚΕΣΑ με τις χθεσινές σημαντικές, συμβολικές και ουσιαστικές,   εξελίξεις.
Κέρκυρα και Απόδημοι, ΟΚΕΣΑ και Σύλλογοι στις 21 Μάη 2015 αφήνουν πίσω οριστικά   τους δικομανείς και άρπαγες  και συνεχίζουν τη Νέα Πορεία που ξεκίνησε το 2013 και συνεχίζει τη δημιουργική 1981-2000!Η 5η Ανακοίνωση ΟΚΕΣΑ:
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ο.ΚΕ.Σ.Α.)
Ψαρών 54 τ.κ.10439 Αθήνα
Α.Φ.Μ.: 090259643 ΔΟΥ Α' Αθηνών
τηλ.: Προέδρου: 6937179122 -Γραμματέα: 6972033347
Ημερομ.
Αρ.πρωτ.
22/05/2015

Ανακοίνωση 5η - 22/05/2015 
 
Θέμα: Δικαίωση ΟΚΕΣΑ! Ελεύθερη, πλέον,
 και από δίκες-δικομανείς καλπάζει στη νέα πορεία! 
 
Η 21 ΜΑΗ 2015 ΑΠΟΤΕΛΕΊ, ΠΛΈΟΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΚΕΣΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΉ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΉ ΜΈΡΑ “ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗΣ” ΑΠΌ ΜΕΘΟΔΕΎΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΎΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΆΛΥΣΗΣ.
Μια πολύχρονη οργανωμένη δικαστική περιπέτεια ολοκληρώθηκε χθες δικαιώνοντας την ΟΚΕΣΑ!
Τα δικαστήρια αποφάσισαν να ματαιώσουν αυτήν την πρωτοφανή μεθόδευση δικομανών που, από το 2002, έσερναν την ΟΚΕΣΑ και δεκάδες Στελέχη σε δίκες.
Επτά επιθέσεις δέχτηκαν ΟΚΕΣΑ και 10δες Στελέχη της: Για διορισμό διοίκησης (“αχυρανθρωπικά”), με τεχνητές προσεπικλήσεις, με μεθόδευση ακύρωσης του απελευθερωτικού 18ου Συνεδρίου και βέβαια με οργάνωση τρομοκράτησης για να επιβληθεί ο έλεγχος, η “χρήση” της, η λεηλάτηση, η διάλυση, η πώληση του Κτιρίου.
Και, φυσικά ,να “χαθούν” τα “ίχνη” από την “κακοποίηση” εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
Από όλες τις δίκες ΟΚΕΣΑ και Στελέχη της βγαίνουν δικαιωμένοι!

Η ΟΚΕΣΑ, από το 1981, είχε μια πρωτόγνωρη-πρωτότυπη πορεία για μαζικά κινήματα, σε όλα τα επίπεδα.
Στηριζόμενη στην ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, στη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και στην ισχυρή ΒΟΥΛΗΣΗ για δημιουργία και δράση, έκανε ένα πολυεπίπεδο έργο στον Πολιτισμό, στην Κοινωνία και με μεγάλη προσφορά στη Γενέτειρα Κέρκυρα και στην Αττική. Έργο και: Για την ενότητα και ανάπτυξη του Κινήματος των Απόδημων ( Κερκυραϊκού- Επτανησιακού-Πανελλαδικού), στις υποδομές με ενοικιάσεις χώρων για όλους και με Εφημερίδα, Χορωδία, Χορευτικό, Θεατρικό Τμήματα. Το σημαντικότερο, η αγορά 3ώροφου νεοκλασικού Κτιρίου 430 τμ και με δεντρόφυτο Κήπο.
Δυστυχώς, από το 2000 άρχισε μια καταστροφική πορεία που θα μπορούσε να παρομοιαστεί με όσα άφωνοι παρα-τηρούμε σήμερα να διαπράττει ο 'Τζιχατζισμός”: Καταστροφή του έργου, της ιστορίας, των δημιουργών της.
Βέβαια, σήμερα έχουμε τις εικόνες των τζιχατζιστών εμπρός μας κάθε στιγμή και η ανθρωπότητα αντιδρά.
Όμως, όσα υπέστη η ΟΚΕΣΑ είχαν/έχουν “πολιτική” προστασία και καθοδήγηση.
Δυστυχώς, Επειδή τα ΜΜΕ Κέρκυρας βρισκόταν (και βρίσκονται) κάτω από ισχυρή “πολιτική” επιρροή, δεν ερεύνησαν-προέβαλαν όσα τραγικά συνέβαιναν. Προστάτευαν και προστατεύουν πολιτικούς και πολιτικές που υποδουλώνουν και καταστρέφουν την Κέρκυρα, τα Κινήματα, το Κίνημα των Απόδημων, την Κοινωνία.
Χθες, 21 Μάη, ανετράπη και τυπικά αυτή η δράση ενάντια στην ΟΚΕΣΑ, στους Απόδημους, στην Κέρκυρα.
Ήδη, από το 2013, Σύλλογοι και Στελέχη της ΟΚΕΣΑ , θεραπεύουν τις βαθιές πληγές και κτίζουν τη νέα δυναμική πολυεπίπεδη πορεία . Η “κατοίκηση”του Κτιρίου έχει τον ιδιαίτερο συμβολισμό για ΟΚΕΣΑ και Συλλόγους.
Το όποιο έρπον “Λέκιασμα”, με θλιβερά “υποκατάστατα” του παρελθόντος, αφήνουν όλους αδιάφορους.
Η ΚΕΡΚΥΡΑ, έχει σταθερά ζωντανές τις εικόνες/μνήμες από τη μεγάλη προσφορά και τους αγώνες της ΟΚΕΣΑ: ΙΠ, ΜΟΝ-ΡΕΠΟ, ΚΑΛΑΜΑΣ, ΦΡΑΓΜΑΤΑ, ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΟΙΟ, ΕΘΝΙΚΗ κλπ, έχουν τη ζωγραφιστή “σφραγίδα “και της ΟΚΕΣΑ, των Απόδημων.
Τα Αναπτυξιακά Συνέδρια, οι Ημερίδες, οι ισχυρές παρεμβάσεις έως και σε “πρωθυπουργικό επίπεδο”, οι ποικίλοι Αγώνες ανέδειξαν την Κέρκυρα, στήριξαν τις διεκδικήσεις των Φορέων της Γενέτειρας, και έδωσαν μια πρωτόγνωρη δυναμική στο συνολικό Κίνημα των Απόδημων. Καθιέρωσαν πρότυπο για τα Κινήματα συνολικά.
Αυτό το ιστορικό έργο, αναβιώνει ξανά από το 2013 με νέες και πολλές δράσεις, συνεργασίες, δημιουργίες.
Όλοι: ΟΚΕΣΑ-Σύλλογοι- Απόδημοι-Συνεργάτες-Φίλοι προχωράμε δυναμικά! ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ πολυεπίπεδα!
Και, Φυσικά, με τη Γενέτειρα . Και για τη Γενέτειρα Κέρκυρα.

Η ΟΚΕΣΑ καλεί τα ΜΜΕ Κέρκυρας, έστω και τώρα, να ανταποκριθούν στο ρόλο τους.
Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΚΕΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: