Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΔΕΝΔΙΑΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ

ΚΑΤΑ,Κέρκυρας,ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ!

Από Ζωχιό Γιάννη

Δεν μας εκπλήσσει το θράσος του Ν. Δένδια (υπουργού της ΝΔ στην μαύρη περίοδο 2004-2009 για το λαό της Ελλάδας) ) με όσα επιτέθηκε κατά των “Αγανακτισμένων της Κέρκυρας” (ΚΕ 4/6/2011) για τις αποδοκιμασίες στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο!

Ηθικά ανεπίτρεπτο, αψυχολόγητο και επιζήμιο για τη χώρα και το νησί μας...” χαρακτήρισε τις αποδοκιμασίες για να καταλήξει “... φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνονται πως ευθύνη για την κατάσταση του τόπου μας έχουμε όλοι..!”.

Τόσο θράσος! Σε όσα συμμετέχει, απόλυτα συνειδητά, δεκαετίες σαν κομματικό στέλεχος, βουλευτής και υπουργός, όλα όσα διέπραξαν και υποστηρίζει, όλα όσα σχεδιάζουν, δεν είναι εγκληματικά και καταστροφικά αλλά φταίνε οι... αποδοκιμασίες!

Και βέβαια δε θα έλλειπε το γνωστό τροπάριο (ο Πάγκαλος το είπε με άλλα λόγια) της συνενοχής αφού την.... ευθύνη για την κατάσταση την... έχουμε όλοι!

Αντί να ντραπεί και να ζητήσει συγνώμη για όσα το κόμμα του (με δική του κορυφαία συμμετοχή) διέπραξε κατά του λαού, για τη δημιουργία και κουκούλωμα μέγιστων σκανδάλων όπως: χρηματιστηρίου, Ζήμενς, Βατοπέδι, Ομόλογα κλπ, για τη χρεωκοπία της χώρας, για τη διαφθορά και την υπανάπτυξη, για την εξαπάτηση του λαού για το χρέος, αντί να ζητάει συγνώμη και για βούλιαγμα της Κέρκυρας, επιτίθεται κατά των αγανακτισμένων Κερκυραίων γιατί τον... αποδοκίμασαν!

Αλήθεια, ο υπάλληλος, ο εργάτης και αγρότης της Κέρκυρας, που οι βουλευτές τους υποχρεώνουν να ταπεινώνονται στα γραφεία τους ικετεύοντας λύση προβλημάτων που έπρεπε να λύνονται αυτόματα, είναι συνυπεύθυνοι για τις εγκληματικές πράξεις ή παραλήψεις του βουλευτή και υπουργού Δένδια και των ηγεσιών του κόμματός του. Ναι, τόσο θράσος!

Δεν περιμένουμε συγνώμη προς τον λαό. Τα εγκλήματά τους είναι συνειδητά! Δεν είναι αποτέλεσμα λαθών! Γι αυτό και τα διατρανώνουν και συνεχίζουν προκλητικά!

Γι αυτό και η περιφρόνηση-αποδοκιμασία του λαού θα συνεχίζεται και εκφράζεται εντονότερα!

Η με κάθε μέσο (όχι βία) αποδοκιμασία βουλευτών, αυτοδιοικητικών, συνδικαλιστών κλπ που διαπράττουν εγκλήματα κατά του λαού (που υποτίθεται εκπροσωπούν) είναι δικαίωμα και καθήκον του πολίτη!

ΥΓ. Με την ευκαιρία:

1).Για τα “σκάνδαλα” στην ΟΚΕΣΑ, γιατί η χρόνια σιωπή (όπως και Γκερέκου-Χαραλάμπους); Μήπως για λόγους.. αλληλεγγύης;

2). Όταν δικαζόμουν στην Κέρκυρα, υπήρξε “αίτημα” να... παρέμβετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: