Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΝαΚ-Ανακοίνωση 2: Στο Δήμο Κέρκυρας: ΕΡΑ-Βιβλιοθήκη-Π. Νοσοκομείο! Σε Ν. Δένδια, συνέπειες εξοστρακισμού!

ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ)                                                    
e-mails: nea.aytodiaxeirizomenh.kerkyra@gmail.com  - 6937179122


Ανακοίνωση 2 – 15/06/2013

Θέμα: -Στο Δήμο Κέρκυρας: ΕΡΑ-Βιβλιοθήκη-Π.Νοσοκομείο!
           -Συνέπειες εξοστρακισμού σε Ν.Δένδια !


Η Νακ (δημοσιοποίησε ήδη τη συμμετοχή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2014 για το Δήμο Κέρκυρας), με αφορμή τα συνταρακτικά γεγονότα στην ΕΡΤ, ανακοινώνει ότι στο πρόγραμμά της, το οποίο σύντομα θα δημοσιοποιηθεί:
  1. Η ΕΡΑ Κέρκυρας θα δημοτικοποιηθεί μαζί με ένα από τα δύο ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια στο Δήμο. Η ΕΡΑ, αν έχει κλείσει, θα λειτουργήσει. Αν συνεχίζει, δίχως να είναι διαχωρισμένη από τον κορμό (μιας άλλης) ΕΡΤ, θα συνυπάρχει ως Δημοτική με αυτοδιαχειριζόμενες ζώνες. Το προσωπικό της δημοτικοποιημένης ΕΡΑ και Τηλεόρασης θα εκπαιδευτεί σε άλλου τύπου αξιοκρατίας, λειτουργίας και δημιουργίας, δίχως εξαρτήσεις και διακρίσεις.
  2. Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Κέρκυρας θα δημοτικοποιηθεί και θα είναι το Κέντρο πολλών αυτοδιαχειριζόμενων περιφερειακών, και ηλεκτρονικών, βιβλιοθηκών στο Δήμο.
  3. Το Παλαιό Νοσοκομείο θα δημοτικοποηθεί και θα μετατραπεί σε κέντρο: ποικίλων σημαντικών υποδομών-παιδείας-γνώσης-πολιτισμού-δημιουργίας, σε συνδυασμό με το Λόφο Γηροκομείου, τα Πανεπιστημιακά και Σχολικά συγκροτήματα και το Συνεδριακό Κέντρο Πλατυτέρας (το οποίο θα δημοτικοποιθεί με παράλληλη απαίτηση να επιστρέψει ,η θρησκευτική ηγεσία, τα κεφάλαια που έλαβε και δε χρησιμοποίησε).
    Καλούνται οι Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Υπηρεσίες να αναζητήσουν εγκαταστάσεις εκτός Πόλεως, σε οδικούς κόμβους, δημιουργώντας ταυτόχρονα πολύ μικρές μονάδες, πλήρως ηλεκτρονικά οργανωμένες, στην Πόλη και στην Περιφέρεια, για άμεση εξυπηρέτηση των Κατοίκων-Επισκεπτών.
Η ΝαΚ διαπιστώνει:
    α. Η Κυβέρνηση δεν έκανε λάθος με την ΕΡΤ. Είναι στρατηγική της επιλογή να είναι η ΕΡΤ πυλώνας του δεξιού κράτους-παρακράτους για να συνθλίβει τη δημοκρατία, το λαό, τα συνολικά δικαιώματα. Να επιβάλλει την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Να αποτρέπει την προς τα μπρος κίνηση της ιστορίας.
    β. Είναι κυρίαρχο συστατικό στοιχείο του Δεξιού Κράτους να συνυπάρχουν ΚΑΙ στην ΕΡΤ: βαθιά εξάρτηση, κομματικοποίηση, διαφθορά, απάτη, σπατάλη, κλοπή, αδιαφάνεια, γραφειοκρατία, αναξιοκρατία, σκοταδισμός, πολύπλευρη προπαγάνδα, φίμωση, έλεγχος από τη θρησκευτική-πολιτική-οικονομική εξουσία, μηχανισμός κατά του λαού.
    γ. Την τεράστια ευθύνη των υποταγμένων Ελίτ Αυτοδιοίκησης-Συνδικαλιστικού (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) οι οποίες λειτουργούν ως καθοριστικό υποστύλωμα αντί να “υπονομεύουν” και “αφυδατώνουν” καθημερινά το Δεξιό Κράτος-Παρακράτος.
    δ. Ιστορικές ευθύνες στις ηγετικές Ελίτ της Αριστεράς για την κυριαρχία της (συνολικής) Δεξιάς .

Η ΝαΚ κατατάσσει το Νίκο Δένδια στους πρώτους που θα υποστούν συνέπειες εξοστρακισμού.

ΝΕΑ
αυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: