Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΞαναΣΚΑΣΕ Αρχιεπίσκοπε! Δε δικαιούσαι να ομιλείς, και για ΡΕΠΟΥΣΗ! Η Δεξιά, συνεπής..! Η Αριστερά; Και:Λ. Κανέλλη-"Πλατφόρμα".

ΞαναΣΚΑΣΕ Αρχιεπίσκοπε
και ΣΚΑΣΕ ξανά!
Ποιος νομίζεις ότι είσαι, ρε;
Χρυσοπληρώνεσαι να προσεύχεσαι!
Δε δικαιούσαι να ομιλείς, και για ΡΕΠΟΥΣΗ!
Όπως και όλοι οι συνμιτρικοί!
Η Δεξιά: Συνεπής στην επιβολή ΚΑΙ θρησκευτικού σκοταδισμού!
Η ηγετική Αριστερά, τι κάνει;
Η ΚΚΕορθόδοξη Κανέλλη και ΣΥΡΙΖΑϊκή "Πλατφόρμα".
Επιτέλους: πάρτε το... Θέο σας και μπρος!


Ο Ιερώνυμος, ο εις στην Ελλάδα επικεφαλής των εμπόρων ανθρώπινων αναγκών και πνευματικός ηγέτης: απατεώνων-σκοταδιστών-ψευτών-λήσταρχων-εκμεταλλευτών-καταπιεστών του ΛΑΟΥ, ξανακτύπησε με αφορμή τη θαρραλέα ΡΕΠΟΥΣΗ (παρά τις αντιφατικές ΔΗΜΑΡικές πολιτικές της, υποστυλωματικές της ΔΕΞΙΑΣ).
Μη έχοντας καμιά εμπιστοσύνη στην παντοδυναμία του... θεού του (διαχρονική ιερατική πεποίθηση), τρέμει (τρέμουν όλοι οι συνμιτρικοί και παρατρεχάμενοι) μήπως χαλαρώσει η επιβολή πίστης.
Ξέρει άριστα το Ιερατείο, με όλους τους προνομιούχους παρατρεχάμενους, πως αν αφαιρεθούν τα κατηχητικά προπαγάνδας από τα σχολεία και καθιερωθεί το μάθημα της θρησκειολογίας, ο λαός θα μάθει ότι ο Χριστιανισμός - Ιουδαϊσμός είναι ένα πιστό κακόγουστο αντίγραφο προγενέστερων θρησκειών. Γι αυτό επιβλήθηκε ΜΟΝΟ με τη βία, συνοδευόμενη με ό,τι πλέον ντροπιαστικό και απεχθές στην ανθρώπινη ιστορία.
Δημόσιος υπάλληλος ο Αρχιεπίσκοπος, χωρίς να εργάζεται ποτέ, ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΏΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΎΧΕΤΑΙ, όπως όλες οι πολλές χιλιάδες άεργοι ιερωμένοι, Δημ. Υπάλληλοι. Ενδεδυμένος δε με απίθανη εξουσία, νομίζει ότι κάποιος είναι και ορθώνει την ιερατική απειλή κάθε φορά που ο λαός, οι κοινωνίες προσπαθούν να κάμουν ένα βήμα και να απαλλαγούν από το θρησκευτικό σκοταδισμό, τη θρησκευτική εξουσία και κυριαρχία, το θρησκευτικό φανατισμό και μίσος, τη θρησκευτική επιβολή και τρομοκρατία τη θρησκευτική εκμετάλλευση και καταπίεση.
Γνωρίζουν διαχρονικά οι θρησκείες (και ο Χριστιανισμός πολύ καλύτερα ως άριστο αντίγραφο παλαιότερων θρησκειών) ότι, ως ανθρώπινα δημιουργήματα, δεν μπορούν να κυριαρχήσουν δίχως την επιβολή του μύθου περί θεϊκής προέλευσης του ρόλου και της εξουσίας τους επί των ανθρώπων.

Γνωρίζουν οι θρησκευτικές τυραννικές εξουσίες ότι: αυτόνομος, ελεύθερος άνθρωπος, δημοκρατία, δικαιώματα, έρευνα, επιστήμη, δημιουργία, βρίσκονται σε αντίθεση με τη σκοταδιστική ετερονομία των θρησκειών που απαιτούν να αποδέχεται ο άνθρωπος ότι είναι άσκεφτος δούλος θεών.
Και αφού οι... θεοί είναι αόρατοι(εκτός και τους φωτογραφίσει καμιά διαστημική αποστολή), απαιτούν να είναι ο άνθρωπος άσκεφτος δούλος των εκπροσώπων τους επί γης, δηλαδή των ιερατείων (τα πονηρούδικα!!!).

Και αφού οι άνθρωποι, μη βλέποντας θεό, πρέπει να αποδέχονται ότι είναι δούλοι των ιερατείων, ως θεϊκών εκπροσώπων (τους θεούς θα τους συναντήσουν αργότερα για να λάβουν την καλή βεβαίωση δουλικότητας), πρέπει να γκρεμίζουν κάθε ανθρώπινη δημιουργία και να αρνούνται: αυτονομία, δικαιώματα, ελευθερία, δημοκρατία και να αρκούνται σε συνθήκες πείνας, δυστυχίας. Το πολύ, επιβίωσης.
Αντίθετα, οι θρησκείες απαιτούν και επιβραβεύουν, τη συσσώρευση πλούτη μέσα από την ανθρώπινη εκμετάλλευση.
Γι αυτό και οι θρησκείες είναι πάντα πάμπλουτες και συναποτελούν την παγκόσμια ή τοπική εξουσία με τους άλλους δύο πυλώνες: το άδικο κράτος και το εκμεταλλευτικό κεφάλαιο.
Από κοινού δε σχεδιάζουν και εκτελούν την εκμετάλλευση των λαών.

(Τα δραματικά γεγονότα πτώχευσης που βιώνουμε στην Ελλάδα, καλυπτόμενα πίσω από... τρόικες -δηλαδή κατωτάτου επιπέδου υπάλληλους- είναι χρόνια σχεδιασμένη στρατιγική. Απλώς, τα 3 τελευταία χρόνια, κορυφώνεται η επιβολή. Δεν είναι τυχαίο ότι ο θρησκευτικός πλούτος στην Ελλάδα ενισχύεται ενώ οι ιερωμένοι δημόσιοι υπάλληλοι αυξάνονται όταν χιλιάδες άλλοι πετιούνται στην ανεργία).
Επειδή όμως οι άνθρωποι αρνούνται να είναι δούλοι, αρνούνται τις θεϊκές και των εκπροσώπων τους εξουσίες, οι θρησκείες χρησιμοποιούν τη βία, την πείνα, τη δυστυχία, το φανατισμό, το μίσος (καθ' ομοίωση θεϊκή) για να επιβάλουν την πίστη και την υποταγή.
Βασιλιάδες (γι αυτό και ο θεός είναι... βασιλιάς), αυτοκράτορες, ηγεμόνες, κυβερνήτες, με χρησμούς-οράματα-σύμβολα, σχεδιάζουν έως και την πολεμική βία για την επιβολή της θρησκευτικής πίστης και εξουσίας. Το “Εν Τούτω Νίκα” του περιβόητου Κωνσταντίνου ( το πλέον έξυπνο βασιλικό κόλπο στην ιστορία), οι Σταυροφορίες, ο Μεσαίωνας, είναι ενδεικτικές σημαντικές χριστιανικές προσφορές στη θρησκευτική αναζήτηση μέσων επιβολής.
Αλλά και πρόσφατα, ο... γνωστός Μπους, θεϊκή εντολή επικαλέστηκε (και δέχτηκε θρησκευτικά εύσημα) για να εκστρατεύει στο ΙΡΑΚ ώστε να λύσει τις διαφορές μεταξύ... θεών.

Να λοιπόν γιατί ο Ιερώνυμος (μέσω κάποιου θεολόγου Κονιδάρη, υπεύθυνου θρησκευτικής προπαγάνδας), ξανακτύπησε δήθεν κατά Ρεπούση γιατί διατύπωσε άποψη κατά του θρησκευτικού κατηχητικού στα Λύκεια εξ αιτίας του οποίου εξαφανίζονται η ιστορία, τα μαθηματικά ή φυσική κλπ.
Στην πραγματικότητα, ο φανατικός Αρχιεπίσκοπος, δεν προειδοποιεί μόνο τη ΔΕΞΙΑ κυβέρνηση να μη... ξεχνάει ότι ορκίζονται ως δούλοι θεού. Κυρίως στην Αριστερά απευθύνεται (ο... γνωστός Χριστόδουλος ήταν ποιο ειλικρινής. Διέταζε: Σκάστε δούλοι..!: Πρόεδρο-Βουλή/Κόμματα-Κυβέρνηση-Θεσμούς).

Και η μεν ΔΕΞΙΑ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΧΑ-ΑΕ) είναι σταθερά και απόλυτα συνεπής. Ως... δούλοι, δε σκέπτονται ποτέ αντίθετα από την κακοποίηση των λαών και την αρπαγή του πλούτου των! Την επιβολή μνημονίων.
Οι ηγετικές όμως ελίτ της Αριστεράς, πού είναι; Ιδίως: ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ;
Αλήθεια, θα ανατρέψουν την εκμετάλλευση των λαών με... οδηγητή τη θρησκεία; Ή, τη θρησκεία κυρίαρχη;
Ή, η απόλυτη υποχρέωση σεβασμού του δικαιώματος των ανθρώπων να θρησκεύονται, χρησιμοποιείται από αριστερές ηγετικές ελίτ για να δικαιολογούν την αφωνία τους απέναντι στις θρησκευτικές εξουσιαστικές απαιτήσεις και επιβολές.
Στον γράφοντα, αυτή η αριστερή αφωνία, εμπλουτίστηκε από δύο διαπιστώσεις:
-Η Ορθόδοξη πυλώνας του ΚΚΕ κα Λ. Κανέλλη μίλησε , στην “Ελληνοφρένεια”, για ... Ορθόδοξο Κομμουνισμό, τον Κομμουνισμό της Ορθοδοξίας;;; Κάτι τέτοιο!!! Ταύτισε δηλ. Κομμουνισμό και Ορθοδοξία. Σημαντική καθεστωτική εξέλιξη.
-Έψαξα να βρω, αλλά δε... βρήκα, σχετικές δηλώσεις της ΣΥΡΙΖΑϊκής “Αριστερής Πλατφόρμας” με ηγεμόνα τον αγωνιστή της Αριστεράς κον Π. Λαφαζάνη (συνηγέτης και διάδοχος του κου Τσίπρα, προβάλλεται αριστερότερός του αλλά είναι ανέτοιμος να κυβερνήσει και μέχρι τότε υποδεικνύει να αρκούμαστε στη Δεξιά κακοποίηση και καταπίεση). Λέγεται ότι δεν οφείλεται σε χάιδεμα της θρησκευτικής εξουσίας αλλά γιατί δεν μπορεί να ταυτιστούν με τη ΔΗΜΑΡική Ρεπούση! Και, προς... Θεού(!!!!), αμαρτίες με... Ρεπούση, δεν επιτρέπει η αριστερά, της... μετά θάνατο ζωής(καμιά ομοιότητα με τον Παράδεισο που, η χριστιανική εξουσία, παραπέμπει τους δυστυχισμένους να απολαύσουν).


Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε, θα μας έθλιβε η ιερατικοκαλογερίστικη βαθιά κατάθλιψη από την αποτυχία χιλιετιών να πειστείτε και να πείσετε για τη... θεϊκή ικανότητα να πείσει αν δεν υπήρχε η βεβαιότητα της ψυχικής ανάστασης χάρη στην παρηγοριά που προσφέρει ο Θεός του πλούτου, της εξουσίας, της βίας, του μίσους, της επιβολής. Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια των ιερατείων στην οποία υποκλίνονται και προσκυνούν, υπηρετούν, εκπέμπουν.
Είναι απόλυτα βέβαιο ότι η θρησκευτική εξουσία έχει πολύ βάθος χρόνου ακόμη: Όσο ζουν και κυριαρχούν τα όπλα και η βία. Για να την επιβάλλουν.
Όμως, για την ανθρώπινη συνείδηση, η θρησκεία (με όλες της τις εκφάνσεις παραλλαγής) έχει “πεθάνει” στο βάθος του παρελθόντος χρόνου.

Άντε, λοιπόν, πάρτε το... Θέο σας και μπρος!
Γιάννης Ζωχιός

2 σχόλια:

TZINIS είπε...

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ. ......
Για όσους θέλουν να υπάρχει θεός....υπάρχει, για όσους δεν θέλουν δεν υπάρχει.
Είναι καθαρός υποκειμενική περίπτωση. Και αντιστρόφως ανάλογη του ντοπαρίσματος.
Αντικειμενικά δεν υπάρχει. ( ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΙΚΗΣ). (8,1)
Νέες θεωρίες. Φίλος-σοφίας. (Προβληματισμοί απλής λογικής) Αιτιολογική ανάλυση των φαινομένων, βάση των δεδομένων σχετικός και κατά προσέγγιση αντικειμενικά.
Όλα είναι πιθανά και αμφισβητήσιμα. Αν υπήρχε θεός�θα ΕΦΤΑΙΓΕ για ΟΛΑ.
Ο άνθρωπος είναι ένας αυτοκινούμενος και αυτό-εξυπηρετούμενος επεξεργαστής υψηλής βιοτεχνολογίας με την μνήμη του. Και τίποτα παραπάνω! (Δεχόμεθα αντιρρήσεις).
Οι άνθρωποι, ή θεοί που δεν ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ είναι καθαρά καθάρματα χωρίς πρόσμιξης.
Πρώτα πρέπει να είσαι άνθρωπος και υψηλής αξίας κ' όχι ν' σε συνάρτηση της ασυναρτησίας. Και ο θεός όλων των θεών�. Το συμφέρον: (Θεός πάντων εστί.)
ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ. Ποιος έκανε ποιόν.
Γνώσεστε την αλήθεια �Αλήθεια, ποια αλήθεια;
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ή γιατί δεν υπάρχει ΘΕΟΣ.
Ποιος έκανε ποιόν. Αντικειμενικά, δυναμικά, επιθετικά.
Είναι αδύνατον να υπάρχει θεός, όταν ο κόσμος είναι έτσι που είναι.
ΤΕΛΙΚΟΣ: Είναι αδύνατον να υπάρχει θεός, χωρίς να υπάρχει άνθρωπος.
Ποία θα ήταν η ΑΞΙΑ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ή και της ΦΥΣΗΣ,
αν δεν ήσαν άνθρωπέ μου ΣΥ για να τα ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙΣ = (Β4 σελ.31).
ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΙΟΝ.
ΔΕΝ λέγω πράγματα για πολλούς μόνον για ένα 5%
Ο κόμπος: Ποιος έκανε όλα αυτά; -Αυτός που έκανε αυτόν που τα έκανε.
ΤΕΣΤ αληθείας: Ο θεός έκανε τον κόσμο, ή ο κόσμος τον θεό; -Ο κόσμος έκανε τον θεό.
-Και πως έγινε ο κόσμος; -Όπως ΑΚΡΙΒΟΣ έγινε και ο θεός. -Δηλαδή το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό; -Εδώ σε θέλω φίλε μου, βρες το. Κερδίζεις 450 λουκουμάδες.
Όταν εσύ, εγώ κλπ. δεν μπορούμε να παραδεχτούμε πως ούτε ένα καρφί μπορεί να έγινε μόνο του, ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΑΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ; Για τόσο μαλάκα τον περνούμε;
(7)Το να πει κανείς πως ο κόσμος, το σύμπαν, ο άνθρωπος, τα ζώα, τα έντομα, τα φυτά τα μικρόβια ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, πρέπει να είναι ηλίθιος ενενήντα τοις εκατό, το να πει όμως πως Ο ΘΕΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ πρέπει να είναι ηλίθιος χίλια τοις εκατό. Εγώ προτιμώ να είμαι ηλίθιος 90%. Ιδού η ρόδινη Ρόδος, ιδού και του ψύλλου πήδημα.
Πότε θεωρείσαι ποιο βλάκας μαλάκας επί τις % κλπ. στην ερώτηση: Ποιος έγινε μόνος του, ο θεός ή ο κόσμος; Γιατί ένα από τα δύο πρέπει απαραιτήτως να έγινε μόνο του.
Τι εστί Θεός; -άνθρωπος Αθάνατος-Τι δε άνθρωπος; -Θεός Θνητός! ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ)
Υπάρχουν τρις θεοί: 1) Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ Ή ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΘΕΟΣ = η φύσης, δηλαδή, ο χώρος η ύλη η κίνηση. 2) ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ = Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 3) Ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ = αυτόν που έκαναν οι άνθρωποι. Για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Γιατί να μην υπάρχει θεός; ο άνθρωπος ως θεός στη φύση είναι αδύνατος υποτυπώδες μειονεκτικός. Αδυναμία της φύσεως; Φαίνεται δεν γινόταν αλλιώς. Ε ρε και να υπήρχε θεός, το 90% θα τους έφτιανε τη ζωή κόλαση ή αλοιφή για τους κάλους, την γλιτώσατε (γλιτώσαμε) καθάρματα. Πολύ θα ήθελα να υπήρχε θεός.
Και μην ξεχνάτε: Ο άνθρωπος για την φύση ή τον θεό είναι ένα ασήμαντο γεγονός.
Εκεί που δεν υπάρχουν άνθρωποι, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ.
Ζούμε για να ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ, ή υποφέρουμε για να ΖΟΥΜΕ; (Και στα δύο μέσα είσαι).
Ζούμε σε έναν ΑΔΙΚΟ κόσμο από θεούς και ανθρώπους, θρησκεία πολιτική άρχουσα τάξη κλπ. κατεστημένη εξουσία. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕΣ
Ή ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΤΕΣ.
Πάτερ ημών ο εν της ουρανής... κατέβα να μας δεις και να μας λυπηθείς.

Ioannis Zochios είπε...

Μια άλλη έκφραση της αναζήτησης: Από πού έρχομαι,πού είμαι πού πηγαίνω!!!!