Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δήμος: αυτοδιαχειριζόμενος με ΝαΚ! Σύντομα το Πρόγραμμα 4ετίας με Όραμα, και για τον Κόσμο!

Η  ΝαΚ σύντομα  θα δημοσιοποιήσει το αναλυτικότατο
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ετίας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ολοκληρωμένο για ΟΛΑ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ πλήρους ανατροπής!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: με  Όραμα για το Δήμο Κέρκυρας!
Όραμα  και για τον Κόσμο!



Πρόσωπα και ομάδες,

Κερκυραίοι-Διαπόντιοι-Απόδημοι!
που, διαβάζοντάς το,
επιθυμούν ισότιμη συμπόρευση

 αυτοπροτείνονται για τη συμμετοχή τους!


Δεν ονειρευόμαστε  να γίνουμε μια τοπική εξουσία!
Σχεδιάζουμε το ΑΛΛΟ
ν' αλλάξουμε τον Κόσμο!!!



ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ

(ΝαΚ)


 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
Β΄ Καλλικράτειες εκλογές-Μάης 2014
Δήμος ΚΕΡΚΥΡΑΣ


ΑΝΑΤΡΟΠΗ όχι παραλλαγή! 
 ΙΣΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ!
ΛΑΟΣ ΕΝΕΡΓΟΣ-ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΣ!


 Το Όραμα για Δήμο Κέρκυρας,
Όραμα για τον Κόσμο!


Η Κέρκυρα, και αναπόσπαστα Οθωνοί-Ερείκουσσα-Μαθράκι, με τουλάχιστον Ομηρική «καταγωγή», διαθέτουν τον ανεξάντλητο πλούτο: Μυθολογίας-ιστορίας, γεωγραφικής θέσης, φυσικού περιβάλλοντος, παράδοσης. Σημαντικότατα δεδομένα για το δυναμικό μέλλον του ενιαίου Δήμου στον οποίο πρέπει να προστεθούν και οι Παξοί.
Η σύγχρονη οικοδόμηση κυρίως της Κέρκυρας, έγινε στα πλαίσια ενός παρωχημένου μονοπολιτιστικού προϊόντος κι ενός νεοελληνικού συστήματος: Θεοκρατικού, αντιλαϊκού, άδικου, εκμεταλλευτικού, συντηρητικού, ρατσιστικού, πελατειακού, βαθιά διεφθαρμένου, εχθρικού σε γνώση-επιστήμη, αντιαναπτυξιακού, αντιπεριβαλλοντικού.
Οι λαϊκοί θεσμοί, κύρια η αυτοδιοίκηση, χρησιμοποιούνται προκειμένου να επιβάλλεται πυραμιδικά και να εμφανίζεται με λαϊκό έρεισμα η οικοδόμηση του ελληνικού (και διεθνούς) ΔΕΞΙΟΥ συστήματος με το παραπάνω περιεχόμενο ώστε να φοβίζεται, συντηρητικοποιείται, υποτάσσεται και ετεροδιαχειρίζεται ο λαός.
Όσο περισσότερο υποταγμένη είναι (και) η αυτοδιοίκηση, τόσο ευκολότερα ο λαός ακρωτηριάζεται κι αυτή υπηρετεί τις δυνάμεις του συστήματος. Αυτές που τη θέλουν ως εξουσία τοπική και  ανάλογη της κεντρικής, με δημάρχους-συμβούλια εξουσιαζόμενους αλλά και εξουσιαστές προς το λαό. 


Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΤΕΡΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ: ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΚΡΑΤΟΣ-ΚΟΜΜΑΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ/ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ-ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΝΘΕΙ!
Τα σημερινά δικαιώματα και οι λαϊκοί θεσμοί είναι αποτέλεσμα πολύμορφων αέναων αγώνων του ανθρώπου, από ......................................
Ολόκληρη η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, εδώ:  http://autenergos.blogspot.gr/2014/01/2014_19.html

  Προτείνεται: Υποψήφιος Δήμαρχος, ΖΩΧΙΟΣ Γιάννης
 ΖΩΧΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Βιογραφικό υποψήφιου Δημάρχου:  http://autenergos.blogspot.gr/2010/09/blog-post_102.html




Δεν υπάρχουν σχόλια: