Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Άθεος κι ο Αρχιδεσπότης: Ξανάχασαν το Θεό τους, (ξαν)απαιτούν στρατιωτική επιβολή του!

Άθεος κι ο Αρχιδεσπότης Ιερώνυμος: Ξανάχασαν το Θεό τους και (ξαν)απαιτούν στρατιωτική επιβολή του! 

Σιγά μη μας τρομάξει το σκιάχτρικο  δεσποταριό που... ψάχνει θεό  αλλά απαιτεί πίστη στον...αναζητούμενο!

 Μεγάλη  λαϊκή αγανάκτηση 
και αντίδραση κατά του 
σκιάχτρικου διαχρονικού ΘρησκευτικοΔεξιοΜΜΕϊκού
αυγού του φιδιού
(δυστυχώς με "ανοχή" αριστερών  ελίτ)
που επιτίθεται κατά του λαού
 τραμπουκίστικα  και με όλα τα μέσα! 

Επικεφαλής, η δεσποτική
σκιάχτρικη εξουσία!

Το άθεο ελληνικό δεσποταριό, επειδή δεν πιστεύει στην ύπαρξη και τη δύναμη του θεού του, απαιτεί τη συνέχιση της  κρατικής θεϊκής επιβολής  πάνω από την Ελλάδα. 
Πρωτεύοντος  στα   νήπια, στους μαθητές, στα σχολεία.

Τρέμουν, το άθεο ιερατείο,   τη θρησκειολογία στα σχολεία και απαιτούν το φασιστικό κατηχητικό.  
Φοβούνται ότι  θα μάθουν (και) τα παιδιά πως  η θρησκεία τους είναι αντιγραφή των άλλων και, πιθανόν, ο θεός τους  ήδη έχει οδηγηθεί στο πάνθεον των μαυσωλείων!

Το ελληνικό δεσποταριό, επικεφαλής της  σύσσωμης αντιλαϊκής, ρατσιστικής  σκιάχτρικης  Δεξιάς (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΧΑ-ΠΟΤΑΜΙ-ΑΝΕΛ-ΕΝΚΕΝ και σια) με αιχμή τη φασιστική  εκδοχή της και  χορηγούς μεγάλο μέρος των μαύρων ΜΜΕ, έχει ξεσηκωθεί εναντίον σ' ένα (έστω) δειλό βήμα της Κυβέρνησης.
Να  διδάσκεται δηλαδή στα σχολεία το μάθημα της θρησκειολογίας αντί του σκοταδιστικού/ρατσιστικού κατηχητικού. 

Ο Ιερώνυμος ανέδειξε    άθλιο, υβριστικό,  χυδαίο, τραμπουκίστικο   πρόσωπο  αν και προβάλλεται ηπιότερο άλλου δεσποταριού.

Χαρακτήρισε (και) κομπλεξικό τον υπουργό παιδείας, τον Πρόεδρο της Βουλής, τον Πρωθυπουργό   και τα  9, τουλάχιστον, εκατομμύρια "άθεους" Έλληνες που  ζητούνε να σταματήσει ο σκοταδισμός παντού και κυρίως στα σχολεία.

Δημόσιοι υπάλληλοι το σκιάχτρικο ιερατείο (υψηλά και πολλαπλά αμειβόμενοι τουλάχιστον 11 χιλ. άτομα, επιπλέον 20 χιλ. οι συνταξιούχοι και  πολλές χιλιάδες θεολόγοι)εμποτισμένοι, πολλοί, βαθιά ρατσιστές και με φασιστικές αντιλήψεις και δράσεις, χρησιμοποιούν κακοποιητικά   αυτήν την ιδιότητα εναντίον του δημόσιου και λαϊκού συμφέροντος, της γνώσης και της ιστορίας  απαιτώντας επιβολή του σκοταδισμού και μάλιστα στρατιωτικώ τω τρόπω λόγω  χουντικής και χιτλερικής συνήθειας.

Το ιερατείο, παρά το μέγεθος της λαϊκής περιουσίας και    πλούτου που οικειοποιείται και καταχράται,  δεν προσφέρει τίποτε στο λαό. Τον ζημιώνει πολλαπλά!   Δεν έχει σχέση με εθελοντισμό εκτός από τη χρήση και εκμετάλλευση εθελοντισμού άλλων.

Το άθεο ελληνικό δημοσιοϋπαλληλίστικο δεσποταριό, αφού  δεν πιστεύει ότι ο θεός τους υπάρχει και άρα δεν είναι παντοδύναμος, απαιτεί την κρατική επιβολή του πάνω από την Ελλάδα με κάθε μέσο, ξεκινώντας από τα νήπια, τους μαθητές, τα σχολεία.

Είναι μεγάλο   το δράμα του (και) ελληνικού  ιερατείου να παρουσιάζουν σα θεό ένα αδύναμο, ανίκανο, άσοφο, αδημιούργητο όν που χρειάζεται να επιβάλλεται η πίστη σαυτό και μάλιστα με  κάθε μορφής βία, ειδικά στα παιδιά.

Για φανταστείτε  την ταπείνωση και  γελοιότητα για ένα θεό που τον εμφανίζουν ότι δεν μπορεί να πείσει για την ύπαρξη και δύναμή μου κι έτσι  χρειάζεται ν' αυτοπροβάλλονται  ως εκπρόσωποί του άτομα μειονεκτικά,  με συμπεριφορές τραμπούκου, σκιάχτρου, ψεύτη, εκβιαστή, μαφιόζου, καταπιεστή, ρατσιστή, φασίστα, εκμεταλλευτή.

Αλήθεια, ο άθεος Αρχιδεσπότης Ιερώνυμος ηδονίζεται   αν  προβάλλεται ότι ανταγωνίζεται τέτοιες συμπεριφορές και απαιτεί την επιβολή της πίστης στο θεό του, κακοποιώντας κυρίως τα παιδιά;


Οι θρησκείες (οι οποίες αντιγράφουν η μια την άλλη με κάποιες παραλλαγές)  δε θα υπήρχαν αν δεν ήταν κυρίαρχος  "κρατικός" θεσμός πάνω από κάθε άλλο εξουσιαστικό θεσμό, κοινοβούλια και κυβερνήσεις,  που διαχειρίζονται την εξουσία,  τον πλούτο, τους μηχανισμούς  και  εκμεταλλεύονται τους λαούς τους οποίους κακοποιούν  επιβάλλοντας σκοταδισμό.

Είναι γνωστό ότι οι πλέον άθεοι στην ιστορία είναι τα ιερατεία.
Αν πίστευαν στην παντοδυναμία, την πανσοφία και πανδημιουργία των θεών τους, θα  είχαν τη βεβαιότητα ότι δεν χρειαζόταν η ύπαρξη ιερατείων.
Επειδή όμως γνωρίζουν ότι οι θρησκείες είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα,   έπλασαν  ταυτόχρονα και την ιδιότητα του θεϊκού εκπροσώπου, δηλαδή τα σκιάχτρικα ιερατεία για να τρομοκρατούν τους ανθρώπους και  να επιβάλλουν, ισχυροποιούν, αγιάζουν, διαιωνίζουν, επαναφέρουν την πολλαπλή εκμετάλλευση.
Έτσι,  η επιβολή και η κυριαρχία των θεών τους γίνεται πάντοτε   με τη βία και την  καταστροφή των άλλων θεών.

Από αυτόν τον απόλυτο κανόνα δε θα έλλειπε ο Χριστιανισμός, ένα από τα διάδοχα σχήματα του Εβραϊσμού!
Ο Χριστιανισμός βασικά αποτελεί   κακόγουστη αντιγραφή και συνέχεια του   Άχουρα Μάσντα και του Μιθριδατισμού.

Ο Χριστιανισμός λοιπόν επιβλήθηκε χρησιμοποιώντας κάθε μορφής βία και καταστροφή (ιδιαίτερα του ελληνικού πολιτισμού, της Δημοκρατίας)  με αιχμές, το Θεοδόσιο, το Βυζάντιο, το μεσαίωνα, την τουρκοκρατία, τα στρατιωτικά καθεστώτα.

Γι αυτό και πάντοτε  πρωτοστατεί στην επιβολή  χουντικών συστημάτων, πολέμων και την κυριαρχία φασιστικών καθεστώτων με ιδιαίτερα  τα χιτλερικά κλπ.

Δεν είναι τυχαία η ευχή: "Υπέρ  πάσης Αρχής και Εξουσίας, του κατά ξηράν θάλασσαν και αέρα φιλοχρίστου ημών στρατού, του Κυρίου δεηθώμεν."
Και φυσικά δεν τους ενδιαφέρουν οι στρατιώτες ή οι  αστυνομικοί ως άνθρωποι με ανάγκες και δικαιώματα αλλά  τα φιλόχριστα όπλα που φέρουν και χειρίζονται με τα οποία οι θρησκείες επιβάλλουν την εξουσίας τους με πολέμους και βία.

Αποτελούν τον ισχυρό πυλώνα της Δεξιάς  ως   η πολιτική τους έκφραση παγκόσμια με τις φασιστικές αιχμές  της να πρωτοστατούν.

Στην Ελλάδα διακρίνεται ο διαχρονικός  φασιστικός χαρακτήρας των χριστιανικών  ιερατείων.

Δεν υπάρχει κατακτητικοχουντοφασιστικοναζιστικό σύστημα στο οποίο να μην έχουν καθοριστικό ρόλο είτε στην επιβολή είτε στην επικράτηση, την στήριξη, την (εξ)υπηρέτηση. Οι εξαιρέσεις ελάχιστες.
Βέβαια, νοθεύουν την ιστορία και απαγορεύουν τα πραγματικά  ιστορικά γεγονότα ώστε ο λαός  να εμποτίζεται με τα ψεύδη τους και να μή γνωρίζει τις στενές σχέσεις εκκλησίας με κατακτητές, τουρκοκρατία, δικτατορίες, ναζιστική κατοχή.

Ο λαός, οι λαοί  που νοιώθουν  αυτήν την καταπίεση χιλιετίες, αντιδρούν.
Λένε στοπ στα ιερατεία.
Βροντοφωνάζουν: Επιτέλους, ΣΚΑΣΤΕ! 
Αν  μπορούν  ν' αποδείξουν για τους θεούς ας το κάνουν με πειθώ!
Αν όχι, ας αφήσουν τους λαούς ήσυχους, τα παιδιά ελεύθερα, τους νέους ν' ανασάνουν.
Περισσότερο, ας αφήσουν ήσυχους τους θεούς που, είτε υπάρχουν είτε όχι, δεν μπορεί να είναι κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση  των σκιάχτρικων αθλιοτήτων,  των εκπροσώπων τους!


Περίμενε κανείς ότι η Αριστερά θα ήταν σύσσωμη ενάντια σ' αυτή τη νέα ΘρησκευτικοΔεξιάΜΜΕδικη αντεπίθεση.
Όμως παρατηρείται συνειδητή προκλητική απραξία  από ελίτ των: ΣΥΡΙΖΑ,  ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΜΟ..!

Ελίτ, άκαπνες-άπραγες-υποστυλωματικές της Δεξιάς που νομίζουν ότι κομματικές ιδιότητες ή αξιώματα τους προσθέτουν αυτόματα την αξία του Αριστερού/Κομμουνιστή..!

Αλήθεια, πόσο αντιαριστερές και αντικομμουνιστικές μπορεί ναναι αυτές οι ελίτ που ανέχονται-στηρίζουν(;)   τη Δεξιά επίθεση κατά του λαού μήπως και ωφεληθεί η Αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Κυβέρνηση  η οποία όμως, πέρα από τα δεξιά μνημόνια,  κινείται χελωνικά ή σημειωτόν ή καθόλου ενάντια του Δεξιού Συστήματος, της εκμετάλλευσης, του σκοταδισμού, της διαφθοράς- απάτης, της αδιαφάνειας, της κλοπής πλούτου, της παρανομίας..! 
Και βέβαια, σημειωτόν,   για μια άλλη ανάπτυξη με κοινωνική οικονομία που θα αποδυναμώνει τις εκμεταλλευτικές οικονομίες: "Κρατική"/ταξική και Ιδιωτική.

Το ερώτημα είναι: 
-Αν η κυβέρνηση υποκύψει στο δεσποταριό, πως θα το αιτιολογήσει; Ως... μνημονιακή υποχρέωση;
-Αριστερές ελίτ, θα σταματήσουν αντικομμουνιστικά;
-Οι Αριστερές συνιστώσες θα καθίσουν να συζητήσουν και να βρουν ένα κοινό πρόγραμμα το οποίο θα πρέπει να υλοποιήσει η Αριστερή Κυβέρνηση χωρίς το δεξιό βαρίδι ΑΝΕΛ; 


Δεν υπάρχουν σχόλια: