Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Περιοδική έκδοση του ΕΚΚ (τ-π), Ελληνικού Τμήματος της Ποσαδικής 4 ης Διεθνούς

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ-ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΟ 2o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Επαναβεβαίωση και βάθεμα του αντινεοφιλελευθερισμού και αντικαπιταλισμού των αποφάσεων του 1ου, Ιδρυτικού Συνεδρίου του Ενιαίου Κόμματος ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΛΑΕ αποχώρησε, αλλά το «Κύμα Ριζοσπαστικοποίησης» είναι πάντα αναγκαίο και εφικτό. Με το Ενιαίο Μέτωπο και την Κυβέρνηση όλης της Αριστεράς και την προετοιμασία και την προώθηση του Κοινωνικού Μετασχηματισμού της χώρας.

Από την Κυβέρνηση της Αριστεράς, στη Λαϊκή Εξουσία και Λαϊκή, Κοινωνική Οικονομία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Tο Ελληνικό Τμήμα της Τροτσκιστικής-Ποσαδικής 4ης Διεθνούς, χαιρετίζει το 2ο Συνέδριο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, που συμπίπτει με τον ένα χρόνο της δεύτερης συνεχόμενης διακυβέρνησής του. Με την προσδοκία να συνεχίσει να κυβερνάει και να εργάζεται για τη διαρκή πρόοδο και ειρήνη στη χώρα, στην Ευρώπη και στον κόσμο. Βασισμένο στις αποφάσεις του 1ου, Ιδρυτικού του Συνεδρίου σαν Ενιαίο Κόμμα, με την αναγκαία αντιιμπεριαλιστική, αντικαπιταλιστική και σοσιαλιστική εμβάθυνση και εμπλουτισμό τους. Αλλά και με τη διατύπωση ενός νέου Κυβερνητικού Προγράμματος, παίρνοντας υπόψη την αποκτηθείσα θετική και αρνητική εμπειρία, από την πορεία προς την εφαρμογή ή όχι, των κυβερνητικών αποφάσεων του Κόμματος και της Κυβέρνησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: