Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Σκουρλέτη ΔεξιοΣτροφιές: Διασπώντας Δήμους, υπονομεύει και τη μεγάλη ΝΙΚΗ της απλής Αναλογικής και στηνΑυτοδιοίκηση


Σκουρλέτη
ΔεξιοΣτροφιές:


Διασπώντας Δήμους,
υπονομεύει
και τη μεγάλη ΝΙΚΗ
της απλής Αναλογικής
και στηνΑυτοδιοίκηση


Στην Κέρκυρα
απαιτείται ο ένας Δήμος


Μια μεγάλη λαϊκή Νίκη, μια καθαρά Αριστερή επιλογή, η καθιέρωση της απλής Αναλογικής και στην Αυτοδιοίκηση, υπονομεύεται με την ξαφνική στροφή του υπουργού Π. Σκουρλέτη για διάσπαση Δήμων προκειμένου να ικανοποιήσει κατώτατα Δεξιά αντιλαϊκά ένστικτα που διαπερνούν και άκαπνες αριστερές ελίτ.

Ο Ενιαίος Δήμος Κέρκυρας πχ υπονομεύτηκε από δημιουργίας του με στόχο να φαίνεται ότι, το ΕΝΙΑΙΟΣ, είναι η μόνη, η αποκλειστική αιτία των διαχρονικών κακών αλλά και όσων συνειδητά διαπράχθηκαν μετά το 2010 που ξεκίνησε.
Η Δεξιά της Κέρκυρας με σημαιοφόρο το Ν. Δένδια (αλλά με μοναχικές εξαιρέσεις και εντός του Δήμου που συνεχίζουν με συνέπεια να υποστηρίζουν τον ΕΝΙΑΙΟ) σε σύμπραξη με αριστερές ελίτ που αρέσκονται να λουστράρουν τη Δεξιά και τον Κερκυραιαρχισμό, έκαναν και κάνουν το παν να διασπαστεί ο Δήμος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις εκλογές 2010 και 2014 καμιά από τις δεξιές ή αριστερές παρατάξεις που συμμετείχαν (με εξαίρεση τη http://autenergos.blogspot.gr/2010/07/972010-13072010.html η οποία όμως δεν έφθασε έως τέλος) δεν είχε πρόγραμμα για μικρά και μεγάλα προβλήματα.
Μόνη διακήρυξη, η διάσπαση του Δήμου!
Αποτέλεσμα;
Και η σημερινή δραματική κατάσταση που ζωγραφίζεται και από τα σκουπίδια και με την ομόφωνη Δημοτική απόφαση να πεταχτούν στου γείτονα!
Πολιτικές συμπεριφορές που γιγαντώνουν το Δεξιό κατεργαρισμό και τον εμπρηστικό χρυσαυγιτισμό!
Πολιτικές που προσαρμόζουν και ωθούν τις κοινωνικές συνειδήσεις προς την κυρίαρχη Δεξιά ιδεολογία της εκμετάλλευσης ανθρώπου και φύσης από άνθρωπο.


Αυτή την καταστροφική κατάσταση λοιπόν ενάντια στο λαό έρχεται να επιβραβεύσει η διάσπαση των Δήμων;
Μαζί φυσικά και της Κέρκυρας;
Αλήθεια ο ενιαίος Δήμος Κέρκυρας πχ δεν μπορεί, και με το υπάρχον νομικό πλαίσιο, να οργανωθεί και περιφερειακά και να δοθούν αυξημένες αρμοδιότητες, μέσα και πόροι στα Τοπικά Συμβούλια, κυρίως την μικρών Νησιών;

Κύριε Σκουρλέτη, ο Λαός δείχνει ανοχή στην Αριστερή Κυβέρνηση αποδεχόμενος την ερμηνεία ότι η (έως Παγκόσμια) Δεξιά σας επιβάλλει όσες πολιτικές, από αυτές που εφαρμόζετε, είναι σαφώς Δεξιές.
Αλήθεια, όμως, τη διάσπαση Δήμων, ποια (και εσωτερική) Δεξιά την επιβάλλει;

Και προς Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ:
Ο Λαός δεν αρνείται ποτέ Αριστερές θέσεις, εξαγγελίες, προγράμματα,πολιτικές!
Αντίθετα, αυτό θέλει, απαιτεί!
Και τις ήττες κατανοεί όταν   γίνεται σύγκρουση  με τη Δεξιά.
Όμως, τρέμει, απεχθάνεται , αντιπαλεύει, αποστρέφεται και... τιμωρεί Δεξιές πολιτικές, επιλογές και... στροφές!

Η σκληρή... τιμωρία του ΠΑΣΟΚ για τη Δεξιά στροφή το 1985 και τη   Δεξιά του ολοκλήρωση, πρέπει να σας το υπενθυμίζει συνεχώς!


Προηγούμενες σχετικές αναρτήσεις:

ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΣ: ΝαΚ:Κέρκυρας Ενιαίος ΔΗΜΟΣ: Ο Π. Σκουρλέτης θα ...

autenergos.blogspot.com/2017/05/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: