Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

ΟΛΕΣ οι εξουσίες ΤΡΕΜΟΥΝ: "ΛΑΪΚΟ" Διαδίκτυο και "ΛΑΪΚΗ" Κοινωνική Δικτίωση. Γιαυτό λαμπρίνουν: χαφιεδισμό-fake news-τρολς. Τι απαντάμε!

 ΟΛΕΣ

οι εξουσίες ΤΡΕΜΟΥΝ:
 

- το "ΛΑΪΚΟ" Διαδίκτυο

- τα "ΛΑΪΚΑ" Μέσα Κοινωνικής

 Δικτίωσης  (social media)

 και

επιτίθενται με υπερενίσχυση του χαφιεδισμού,

των fake news και των τρολς.

 

Οι Εξουσίες:

Θρησκευτική - κρατική - αφεντικών - κομμάτων-

ΜΜΕδικη - συνδικαλιστική - σχολική - οικογενειακή,

 ΔΕN

 αντέχουν και υπονομεύουν την, έως 

παγκόσμια, ΛΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ με τη χρήση

 του διαδικτύου.

 

Όμως, απαντάμε:

Το διαδίκτυο και κάθε τεχνολογία

ανήκουν στους, και χρήστες, λαούς!

 

 Χρήστες για:


* Χρήση πολύμορφη και πολύτροπη από άπειρους ανθρώπους κάθε ηλικίας, επαγγέλματος και θέσης.

* Χρήση από μωρά - παιδιά - νέους και γέρους, από μαθητές - εργαζόμενους - άνεργους - συνταξιούχους.

* Χρήση απελευθέρωσης με  γνωριμία, πολύτροπη ενημέρωση, πολύμορφη γνώση-γνώση-γνώση και εμβάθυνση στα “άγνωστα μυστήρια” κάθε εξουσίας.

* Χρήση για αποκάλυψη όσων μηχανεύονται και διαπράττονται σε βάρος των λαών από την (και) σύμπραξη των εξουσιών.

* Χρήση που αποκαλύπτει την αρχέγονη θρησκευτική απάτη και τις εξουσίες που την επιβάλλουν αιώνια για τη δούλωση και την εκμετάλλευση των ανθρώπων.

* Χρήση για γνώση της πραγματικής ιστορίας, για τη διάκριση από τους μύθους και την απελευθέρωση από δήθεν  περιούσιους κλπ  λαούς.

* Χρήση που φωτίζει τις μορφές εκμετάλλευσης και την πολύτροπη κλοπή άπειρου λαϊκού πλούτου, δημιουργώντας συνθήκες και προϋποθέσεις αλλαγών έως και ανατροπών.

* Χρήση για αδιάκοπη “Λαϊκή Συνέλευση” με έως και παγκόσμιο διάλογο, έκφραση γνώμης, διατύπωση της θέσης- αντίθεσης-συμφωνίας-διαφωνίας με έως και σκληρή αντιπαράθεση.

* Χρήση για σύνθεση, συμπόρευση, απαιτήσεις, διεκδικήσεις, αγώνες μέχρι παγκόσμιους είτε στις παραδοσιακές πλατείες/λεωφόρους είτε στις νέες και πλέον δυναμικές, τις ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ.

* Χρήση για φιλίες - φλερτ - έρωτες, για γνωριμία με άλλους πολιτισμούς, φυλές, σχέσεις, βιώματα για -και διαδικτυακή- συμβίωση με κάθε διαφορετικότητα χωρίς επιφυλάξεις, φόβους, δισταγμούς, ξενοφοβίες, εθνικισμούς, ρατσισμούς.

* Χρήση για πολύμορφες μορφές οργάνωσης, για νέες κατακτήσεις από τοπικές ομάδες έως παγκόσμιες των λαών, για νέα δικαιώματα, για απελευθερώσεις από: κατακτητές - τη δύναμη των όπλων - την κατασκευή συνόρων. 

* Χρήση για πολύμορφη δημιουργία σε κάθε τομέα, για γνωριμία άπειρων δημιουργών, παραγωγών γνώσης, αγωνιστών  και για απαλλαγή  από την επιβολή των λίγων ειδικών, των χαρισματικών, των διανοούμενων,   των διακριτών, των δωρητών   

Οι εξουσίες,

 μηχανεύονται την αποκλειστική χρήση και του διαδικτύου για να επιβάλλουν τον σκοταδισμό και τον έλεγχό τους και δημιουργούν -επαγγελματικά- τους χαφιέδες, τα τρολς και όλους εκείνους που, με χρήση κυρίως όλων των ΜΜΕ και με άπειρες πολύμορφες ψευδείς ειδήσεις (fake news), έχουν το ρόλο να αθωώνουν τις εξουσίες , να ενοχοποιούν τους λαούς, να συσκοτίζουν και να κρύβουν όσα  απεργάζονται

 

Γιαυτό,

ΟΛΕΣ οι εξουσίες

τρέμουν και 

ενοχοποιούν τη Λαϊκή χρήση

 του διαδικτύου.

ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΜΕ,

 ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΜΕ ΕΥΡΥΤΑΤΗ

  ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ  ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ

 ΜΕΣΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ.

Υπονομεύουμε

ΟΛΑ  τα όπλα τους, τις χρήσεις τους και  τα κάθε μορφής σύνορα.

  Αποφεύγουμε

κατά την πολύμορφη Λαϊκή Χρήση,  να επιδρούν οι επαγγελματίες τρολς (internet trol ή trollface), οι κατασκευαστές του ψεύδους κλπ.

Αποκαλύπτουμε 

τους επαγγελματίες τρολς και κατασκευαστές ειδήσεων/fake news και  υπονομεύουμε την ισχύ τους!

Απαιτούμε και Δημιουργούμε

συνεχείς εκτινάξεις όλων των τεχνολογιών (πλην των οπλικών/στρατιωτικών), την πλήρη διαφάνεια παντού   και την ελεύθερη λαϊκή χρήση και έλεγχό τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: