Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

ΝαΚ: Απομάκρυνση Δεσπότη & ιερέων. Παραίτηση Αυλωνίτη-Μπιάγκη, ΑΝ...! Να συνεδριάσουν: ΠΙΝ-ΔΗΜΟΙ-ΦΟΡΕΙΣ. Να καταδικάσει ο ΣΤ.Γκίκας. Πιστοί-άπιστοι στους ναούς για καταδίκη!

ΝαΚ:

Απομάκρυνση

Δεσπότη & ιερέων.

 

Παραίτηση από βουλευτές

 Αυλωνίτη-Μπιάγκη, ΑΝ ΔΕΝ...!


Να συνεδριάσουν, σήμερα:

ΠΙΝ-ΔΗΜΟΙ-ΦΟΡΕΙΣ.

 

Να καταδικάσει ο ΣΤ.Γκίκας.

 

Πιστοί-άπιστοι

στους ναούς  για καταδίκη!



Η ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ καταδικάζει τη νέα φασιστική υπονόμευση από τον Δεσπότη Κέρκυρας (και κατ’ επέκταση από Ιερώνυμο και τη συνολική φασιστοδεσποτοκρατία) του Κοινοβουλίου, της Δημοκρατίας, των κατακτημένων με αγώνες Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.



Η ψήφιση της ισότητας σε δικαιώματα των ομοφυλόφιλων αντιμετωπίζεται με πολεμικές πράξεις ενάντια σε όλους τους θεσμούς της Δημοκρατίας και ειδικά ενάντια στο κοινοβούλιο, την ΠτΔ.

Τα μέλη των θεσμών αυτών, διαχρονικά, φέρουν τεράστια ευθύνη υποκύπτοντας δουλικά στη συνταγματική νόθευση και στην επιβολή της θεοκρατίας από τη δεσποτοκρατία.



Ειδικά ο Δεσπότης Κέρκυρας, σε συνέχεια πολλών σκοταδιστικών πράξεών του, τώρα διώχνει τους βουλευτές Αυλωνίτη και Μπιάγκη από εκκλησίες και κάθε άλλη θρησκευτική εκδήλωση          ( https://www.corfupress.com/2024/%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b7%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83/%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%bf/koinonia/%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%ad%cf%81%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%83%ce%b5/ ) .

Ενθαρρυμένη πράξη ως αποτέλεσμα της χρόνιας υποτακτικής σιωπής της συνολικής θεσμικής Κέρκυρας και των αθλιοτήτων κατά την... εθρόνησή του.



Προτείνουμε:

1. Σήμερα, να συνεδριάσουν έκτακτα ΠΙΝ-Δήμοι-Φορείς με θέμα την απομάκρυνση του Δεσπότη και όσων ιερέων εκτελέσουν την εξουσιαστική δεσποτική φασιστική διαταγή.



2.  Αυλωνίτης και Μπιάγκης να ανακοινώσουν την παρουσία τους σε κάθε θρησκευτική εκδήλωση (δεν ενδιαφέρει η  έκφραση ντροπιαστικής... πίστης), ειδικά την Κυριακή Ορθοδοξίας, όπου βρίσκεται ο χουντοΧριστοδουλικός Δεσπότης.

Διαφορετικά, να παραιτηθούν αμέσως από βουλευτές.



3. Όλοι, πιστοί - άπιστοι,  στους ναούς για αποδοκιμασία κάθε πράξης μίσους, σκοταδισμού, φασισμού.



4.  Ο Στ. Γκίκας να καταδικάσει και να αρνηθεί παρουσία χωρίς τους άλλους βουλευτές.



Καλούμε όλη την Αριστερά σε συντονισμό! 

Ειδικά την κοινοβουλευτική (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) να καταθέσουν αμέσως νομοσχέδιο για τροποποίηση των συνταγματικών σκοταδισμών και για χωρισμό κράτους-εκκλησίας ΑΛΛΑ χωρίς κανένα προνόμιο. Απλώς, ένα σωματείο ακόμη.

Ο λαός πρέπει επιτέλους να ορθωθεί

 απέναντι σε κάθε θρησκευτική/δεσποτική

 εξουσία που συνθλίβει τους λαούς

 και κυρίως τη νεολαία.

Επιτέλους, τέρμα στην απίθανη  θρησκευτική εξουσία (εχθρική στο αναφέρετο δικαίωμα στην  πίστη κάθε ανθρώπου) ως ο κεντρικός Πυλώνας του ΔΕΣ* για την αιώνια επιβολή της εκμετάλλευσης ανθρώπων και φύσης. 

Αν οι δεσπότες βαυκαλίζονται ότι εκπροσωπούν θεό, δικαίωμά τους. Δεν μπορούν όμως να το επιβάλλουν.



(Σημείωση: θα συμπαρασταθούμε στον Δεσπότη για ρατσισμούς ότι δεν είναι Κερκυραίος).

 

ΝαΚ

 http://autenergos.blogspot.com/2010/07/972010-13072010.html

 




 Εδώ, το πρώτο σχόλιο: 

"Πολύ το... χάρηκα!
Μπράβο στον Δεσπότη Κέρκυρας
που “έδιωξε” Αυλωνίτη και Μπιάγκη
από...........




Άλλοι σκοταδισμοί από Νεκτάριο Κέρκυρας, εδώ: 





Δεν υπάρχουν σχόλια: