Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ «ΔΔΗΚΕΟΜΑ» ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου συνεχίστηκε ο β΄ κύκλος του προγράμματος, το οποίο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Απασχόλησης και στοχεύει στην ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας, με περιπάτους στον Δήμο Αγίου Γεωργίου. Ο 9ος περίπατος της νέας φάσης των περιπάτων του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ «ΔΔΗΚΕΟΜΑ» στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος <<περίπατοι «στην βιώσιμη εξέλιξη του κερκυραϊκού πολιτισμού»>>, έλαβε χώρα από τον Αρίλλα στους Μαγουλάδες-Καββαδάδες και επιστροφή (στην συνέχεια παρατίθενται χαρακτηριστικές φωτογραφίες)!

Όλα τα πεπραγμένα σχετικά φαίνονται στην ιστοσελίδα http://www.ddikeoma.eu/ddikeoma_el.htm

Το πρόγραμμα περιπάτων του β΄ κύκλου που εκδόθηκε και αναρτήθηκε στην frontpage της ιστοσελίδας του Ινστιτούτου, θα τηρηθεί απαρέγκλιτα. Ημερομηνίες κατά τις οποίες θα πρέπει να υπάρχουν οι υπογραφές των συμμετεχόντων είναι οι: 13, 16, 20 & 27 Φεβρουαρίου, 5, 8, 12, 19, 26 & 29 Μαρτίου, με εναλλακτικές τις κατά το εκδοθέν, αναρτημένο πρόγραμμα 23/2, 1, 15, 22/3 & 5/4! Τονίζεται ότι βασική προϋπόθεση εμπλοκής του καθενός και της καθεμιάς πλέον, από τώρα και για το μέλλον ως ωφελούμενων από το πρόγραμμα, είναι η ενεργός συμμετοχή στο πρόγραμμα λειτουργίας του Εντευκτηρίου και η ουσιαστική γνωριμία με το GreenCorfuNet (GCN)! Ήδη το συγκεκριμένο-προτεινόμενο κοινωνικό πρόγραμμα, εμπνέει τους πολίτες που συμμετέχουν εθελοντικά καθώς έχει ήδη αρχίσει η υλοποίηση και εφαρμογή του.

Κάθε ενδιαφερόμενος(η), υποχρεωτικά οφείλει να επικοινωνεί σχετικά, με το e-mail cccc@otenet.gr ή εναλλακτικά με το τηλέφωνο 26610 24395, και ο Διευθυντής του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ κ.Πετρούλιας Απόστολος θα παρέχει κάθε αναγκαία διευκρίνιση, διευκολύνοντας κάθε ενέργεια. Όλα τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα όπως και το αναλυτικό πρόγραμμα του β΄ κύκλου φαίνονται στην ιστοσελίδα (εμπλουτισμένη ήδη με videos που κάνουν τον γύρο του κόσμου) http://www.ddikeoma.eu!

Δεν υπάρχουν σχόλια: