Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Υπονομεύοντας τη Δημοκρατία θεοκρατικά,

ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,

προχθές… δοξολογήθηκε, αύριο… φωτίζεται!

Επίσημη Δοξολογία για το νέο έτος Πρόεδροι της Δημοκρατίας, Πρόεδροι Βουλής, Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Αρχηγοί, Βουλευτές, Οικονομικοί/Πολιτικοί/Κοινωνικοί παράγοντες, Αυτοδιοικητικοί και άλλοι εξουσιαστές, την Πρωτοχρονιά φιγουράρισαν σε δοξολογίες ενώ αύριο θα μουτσουνιάσουν σε θεοφανικές βαπτίσεις.

Επικεφαλής, όπως πάντα, οι «Εκπρόσωποι Θεού», δηλαδή Δεσποτοκαλόγεροι μουλάδες, αρνητές της Δημοκρατίας, υμνητές και ευλογητές της ανελευθερίας, της αδικίας, της εκμετάλλευσης, της βίας, των πολέμων, του ρατσισμού, του εθνικισμού, του σκοταδισμού.

Όλοι μαζί, θέλοντας να αγιάσουν και νομιμοποιήσουν τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά εγκλήματα κατά του λαού, μεθοδεύουν φανταχτερές θρησκόληπτου και φανατικού τύπου εκδηλώσεις και τις προπαγανδίζουν κακοποιώντας μόνιμα την πολυαμαρτωλή ΕΡΤ!

batlehl ηρακλειος Δοξάζουν, δήθεν, και ικετεύουν τον πλέον πολεμοχαρή, εγκληματία, αιμοχαρή, δολοφόνο, καταστροφιστή, προστάτη των δυναστών κι απατεώνων Θεό.

Μόνη επιδίωξη η αθώωση των εγκλημάτων

τους και η νάρκωση του λαού!

Ο κ. Παπούλιας την Πρωτοχρονιά στο Μέγαρο, αν και ΠτΔ, (μετά τον ευτελισμό των θεσμών στη… Μητρόπολη) , ενώ πισωπέταξε τον Πρόεδρο της Βουλής, της Αντιπολίτευσης και άλλους Αρχηγούς, υπουργούς και βουλευτές, έταξε δεύτερο μετά τον Πρωθυπουργό έναν απλό δημόσιο υπάλληλο, τον Αρχιεπίσκοπο.

Τέτοια της Δημοκρατίας

υπονόμευση και (παραπέρα)

της Θεοκρατίας εδραίωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: