Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Συναντήσεις-συνεργασίες-επισκέψεις

του υποψηφίου δημάρχου

ΖΩΧΙΟΥ Γιάννη

ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ)

Επικοινωνία: e-mails: nea.aytodiaxeirizomenh.kerkyra@gmail.com izochios@tellas.gr

τηλ. 6937179122 http://autenergos.blogspot.com/2010/07/972010-13072010.html

Δήμος ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος ΖΩΧΙΟΣ Γιάννης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νέες συναντήσεις και συνεργασίες συνεχίζει ο ΖΩΧΙΟΣ Γιάννης.

Συγκεκριμένα:

  • Συναντήθηκε με το Σωματείο των Εργαζόμενων στην ΠΙΝ οι οποίοι του ανέλυσαν τα θέματα που τους απασχολούν και τα προβλήματα που θα προκύψουν κατά την εφαρμογή της Καλλικράτειας Αυτοδιοίκησης. Ο Γ. Ζωχιός παρουσίασε τις αναλυτικές θέσεις που η ΝΕΑ αυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ) έχει στις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ για την πολιτική και τις σχέσεις με τους εργαζόμενους τους οποίους χαρακτηρίζει τον έναν από τους τρεις πυλώνες που θα συνθέτουν το Δήμο, εάν ο λαός εξουσιοδοτήσει τη ΝαΚ στις εκλογές 7 Νοέμβρη.

    Στη συνέχεια συνομίλησε και με εργαζόμενους για το Πρόγραμμα και το νέο ενιαίο Δήμο.

  • Παραβρέθηκε στην έκτακτη συνέλευση της Ο.Ε.Β.Ε.Κέρκυρας με θέμα “Τις δυνατότητες ανάπτυξης που παρέχει η διοικητική μεταρρύθμιση του νόμου ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ στα Ιόνια νησιά και την Κέρκυρα”. Ο υποψήφιος δήμαρχος ενημερώθηκε για τις πολύ σημαντικές θέσεις της διοίκησης και των μελών της Ο.Ε.Β.Ε.Κ για τη νέα Αυτοδιοίκηση και άλλα προβλήματα. Χαιρέτησε την ταύτιση μ το ΔΣ για ένα δήμο στην Κέρκυρα αλλά έκφρασε το σεβασμό του στις διαφορετικές απόψεις που διατυπώθηκαν.

  • Επισκέφτηκε-συνομίλησε με κάτοικους και στη Β. Κέρκυρα ενώ συνεχίζονται οι συνεργασίες για τη στελέχωση του ψηφοδέλτιου.

  • Ανέλυσε ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ στο STUDIO1 και απάντησε σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις.

Κατά τις επισκέψεις του στην ΠΙΝ ο Γ. Ζωχιός είχε τυχαία συνάντηση και σύντομη ανταλλαγή απόψεων με τους υποψήφιους Περιφερειάρχες κυρίους Η. Μπεριάτο και Σ. Σπύρου. Επίσης, όπως έκανε και με όλους τους υποψηφίους δημάρχους, συνεχάρη και τον κ. Χ. Σαρλή για την υποψηφιότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: