Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ανοικτή επιστολή

ΖΩΧΙΟY Γιάννη

για ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»

στο Δήμο Κέρκυρας!

Τελικά κείμενα ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ και

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.

Βιογραφικό και αίτηση υποψηφίου συμβούλου!

Αγαπητές/Αγαπητοί,

Συμπατριώτισσες/Συμπατριώτες,

- Στις 18 Ιούνη ανακοίνωσα επίσημα την υποψηφιότητά μου για δήμαρχος στο νέο Δήμο Κέρκυ-ρας με τη ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ).ΖΩΧΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

- 23 Ιουνίου απέστειλα το βιογραφικό μου.

- 25 Ιούνη ανακοινώσαμε ότι θα δημοσιοποιηθούν άμεσα ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ. Προτείναμε δε, δίχως διακρίσεις, σε όσες και όσους θα συμφωνήσουν με το περιε-χόμενο, να συμπορευτούμε στέλνοντας βιογραφικό και αίτηση υποψηφιότητας.

Συνεπείς σε αυτή τη δέσμευση:

- 13 Ιουλίου δημοσιοποιήσαμε τη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ και

- Από 23 Ιούλη έως 20 Αυγούστου, με 5 εβδομαδιαίες ανακοινώσεις, ανακοινώσαμε αναλυτικά τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

Ταυτόχρονα, έγιναν πολλές γραπτές και αποτελεσματικές παρεμβάσεις προς Πρωθυπουργό, υπουργούς, ΠΙΝ, Νομαρχία, ΤΕΔΚ, Δήμους και Φορείς για σημαντικά θέματα της Κέρκυρας. Επικοινώνησα με αυτοδιοικητικούς και υπουργικούς παράγοντες για αλληλοενημέρωση σε θέματα του Νομού, με δημάρχους-κοινοτάρχες Κέρκυρας-Διαπόντων και συγχάρηκα συνυπο-ψήφιους δημάρχους.

Επιπλέον:

- Έστειλα πρόσκληση για συμπόρευση προς τους «προδομένους» μέλη-φίλους ΠΑΣΟΚ και

- Προτείναμε ανοικτή συνάντηση στις 15 Σεπτέμβρη ώρα 11 πρωί στην αίθουσα της Νομαρχίας Κέρκυρας για ΠΑΝΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. Με παρόντα και τα ΜΜΕ.

Σε περίπτωση δε μη ευόδωσης, θα μετατραπεί σε συνέντευξη τύπου και ο υποψήφιος δήμαρ-χος θα αναλύσει ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

Συμπατριώτισσες/Συμπατριώτες,

Ολοκληρώνεται σήμερα η επεξεργασία της ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ και των ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ. Από αύριο Τρίτη έως την Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη θα έχουν αποσταλεί παντού, και κυρίως στα ΜΜΕ, τα τελικά ολοκληρωμένα κείμενα.

Επιβεβαιώνεται λοιπόν η συνέπεια να γνωστοποιήσουμε τα πάντα ενωρίς, και μάλιστα με λε-πτομέρειες, σχετικά με το περιεχόμενο της μεγάλης ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ που προτείνουμε στην επι-κράτεια του Δήμου Κέρκυρας ώστε να τα γνωρίζουν οι πάντες και κυρίως οι υποψήφιοι πριν εκφράσουν τη βούληση να συμπορευτούμε.

Τώρα λοιπόν που είναι ολοκληρωμένα και ο ουσιαστικός διάλογος δε θα σκοντάφτει σε αναζη-τήσεις θέσεων, προσκαλώ (δίχως διακρίσεις όπως και στις 25 Ιούνη) σε συμπόρευση όλες και όλους που συμφωνείτε για μια μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ σε Κέρκυρα-Διαπόντια. Επίσης, μπορείτε να καταθέσετε την υποψηφιότητα, στέλνοντας στο: izochios@tellas.gr : 1. Βιογραφικό και

2.Τυπικά στοιχεία: Επώνυμο-όνομα-πατρώνυμο-ημερομηνία γέννησης-Δήμος στον οποίο ανήκει-αρ. ταυτότητας-τηλέφωνα(κινητό, σταθερό)-e-mail.

ΓΙΑ ΤΗ ΝαΚ, ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ.

Τέλος επαναλαμβάνω την πρόταση σε πρόσωπα και συλλογικότητες να υπάρχει ένας συνεχής διάλογος μέχρι τέλους ώστε να συγκροτηθεί ψηφοδέλτιο ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και βέβαιης ΝΙΚΗΣ.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣΑΡΧΕΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣστο: http://autenergos.blogspot.com/2010/07/972010-13072010.html

Επικοινωνία: nea.aytodiaxeirizomenh.kerkyra@gmail.com- izochios@tellas.gr-τηλ.6937179122

Δεν υπάρχουν σχόλια: