Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενηΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ)

Επικοινωνία: e-mails: nea.aytodiaxeirizomenh.kerkyra@gmail.com izochios@tellas.gr

τηλ. 6937179122 http://autenergos.blogspot.com/2010/07/972010-13072010.html

Δήμος ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος ΖΩΧΙΟΣ Γιάννης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προεκλογικές δραστηριότητες του υποψηφίου δημάρχου

ΖΩΧΙΟΥ Γιάννη

Ο ΖΩΧΙΟΣ Γιάννης, υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Κέρκυρας, σήμερα 22/3/2009:

  1. Συναντήθηκε με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας (ΕΑΣΚ). Αμέσως μετά χαιρέτησε την Συνέλευση των Συνεταιριστών της ΕΑΣΚ.

Κατά τις συναντήσεις, ο υποψήφιος δήμαρχος ενημερώθηκε για τα προβλήματα της ΕΑΣΚ και για την «αγροτική κατάσταση» της Κέρκυρας. Ακολούθως ο ίδιος ανέπτυξε το περίγραμμα των προγραμματικΩΝ αρχΩΝ, τις σχέσεων του δήμου με την ΕΑΣΚ και το Συνεταιριστικό Κίνημα και βέβαια την αγροτική πολιτική που θα εφαρμόσει η ΝΕΑαυτοδιαχειριζόμενη ΚΕΡΚΥΡΑ(ΝαΚ) εάν εξουσιοδοτηθεί στις 7 Νοέμβρη να ασκεί τη διεύθυνση του Δήμου.

Αναφέρθηκε στην καθοριστική συμμετοχή της ΕΑΣΚ στην πολυμετοχική ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, στην επιστημονική-οικολογική γεωργία με επίκεντρο τις ευρύτερες περιοχές γύρο από το νέο άξονα βορρά-νότου , την κατασκευή κεντρικού υδρευτικού συστήματος παράλληλου του οδικού άξονα (από Χλωμό-σήραγγα Αγίων Δέκα-Λιβάδι Ρόπα-σήραγγα Παντελεήμονα - Αγραφούς), την παραγωγή παραδοσιακών και νέων προϊόντων και έμφαση στην τυποποίηση, την υποχρεωτικά χρήσει των αγροτικών κερκυραϊκών προϊόντων από τις σχετικές επιχειρήσεις, τη δημοτικοποίηση της εκκλησιαστικής-κρατικής και τραπεζικής περιουσία. Τέλος ανέπτυξε τον ουσιαστικό ρόλο των Κοινοτήτων με τις Λαϊκές Συνελεύσεις, πολυκτίριο, μουσείο και βέβαια υπάλληλο σε κάθε Κοινότητα που θα στηρίζει και τον Συνεταιρισμό του χωριού.

2. Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε και από το Κανάλι1 Κέρκυρας τη διακήρυξη και τις προγραμματικΕΣ αρχΕΣ της ΝαΚ και απάντησε στις ερωτήσεις-κρίσεις του Διευθυντή του Σταθμού.

Αύριο Τετάρτη 23/9/2010:

- Θα έχει συναντήσεις με τη διοίκηση του ΤΕΕ, τη διεύθυνση και τους εργαζόμενους του ΙΚΑ και με άλλους φορείς.

-Θα αναλύσει διακήρυξη και προγραμματικΕΣ αρχΕΣ στο Ράδιο Επτάνησα στις 9:20 π.μ.

-Θα παρευρεθεί στη συγκέντρωση που οργανώνει το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ, στις 6:30 το απόγευμα στο ΣΑΡΟΚΟ.

- Προγραμματίζονται συναντήσεις με το Επιμελητήριο Κέρκυρας, τον Εμπορικό Σύλλογο, την Ιερά Μητρόπολη, την Καθολική Εκκλησία, την Εβραϊκή Κοινότητα, Δήμους και Κοινότητες.

- Επίσης θα συνεχιστούν οι ραδιοφωνικές συνεντεύξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: