Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Τσι Κερκυρασ τσι ρουγεσ!
Κέρκυρα 1720.jpg

* τζιτζιφιόγκος ο [dzidzifxóŋgos] Ο18 : (παρωχ., μειωτ.) νεαρός που δίνει υπερβολική σημασία στην εξωτερική του εμφάνιση. [τζιτζί + φιόγκος](Λεξικό της κοινής νεοελληνικής γλώσσας)

*ΠΥΡΠΟΛΙΣΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ!

Ενημερωτικά προκαλούν η και δημοσιογραφική προσπάθεια απόκρυψης της διαχρονικής (Χριστιανικής) επίθεσης κατά των Κερκυραίων Εβραίων! Όμως, ο ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΣ σύντομα θα... θυμίσει!

* ΈΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΆΝΤΖΕΛΑ:

Αγαπητή Άντζελα, σε ικετεύουμε: Παραιτήσου για κάνα δυο μήνες, να γίνει ένα τότσο βουλευτής και έτσι να σωθούμε οι... Απόδημοι! Μπορεί, ημιμετανάστης στο Κολωνάκι, να μας... συμπαθήσει. Αλλά και το... Μνημόνιο να ξαναποκτήσει ισχυρό υπερασπιστή! Κάντο και θα σανάψουμε δυο.... λαμπάδες στο... μπόι σου!

* ΔΗΜΟΥ-ΠΙΝ: ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΥΜΝΙΑ!

Η Αριστερή γύμνια σε Δήμο Κέρκυρας και ΠΙΝ προστατεύει-ενισχύει τη Δεξιά κυριαρχία!

* ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΤΣΑΪΤΗ

Έκπληξη από τον Γ. Κατσαϊτη με την “Καθημερινή Ενημέρωση” στη στήλη του editorial το 4ημερο της δημοσιογραφικής απεργίας με τον τίτλο: “Η χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας”: Πράγματι, συμφωνούμε απόλυτα μαζί του! Άλλωστε το... διαπιστώνουμε από την... χαμένη τιμή της “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ” και τη... σιωπή που... υφιστάμεθα! Πολύ ειλικρινής αυτοκριτική! Θα... εκφραστεί και... έμπρακτα;

* ΤΟ ΤΕΕ ΓΙΑ Π. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Προχωρημένη η ανακοίνωση του ΤΕΕ σε σχέση όσα μέχρι ακούγονται για την αξιοποίηση του Π. Νοσοκομείου. Όμως, από το ΤΕΕ περιμένεις μια ποιο οραματική-ολοκληρωμένη-συγκεκριμένη-μελετημένη πρόταση. Ο συνολικός χώρος προσφέρεται για πάρα πολλά! Ας μην χαθεί η ευκαιρία. Και κάτι ακόμη, ας συγκροτήσει το ΤΕΕ μια ομάδα με τους καλύτερούς του για να καταθέσουν συνολική πρόταση αλλά με ολοκληρωμένη μελέτες. Θα είναι μια σημαντική προσφορά!

* ΜΑΣ... ΚΟΎΦΑΝΑΝ ΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΦΟΥ ΤΣΑΝΕΛ!

Η πρώτη καλεί τους πολίτες να μπουκάρουν και, όχι μόνο να... δημιουργήσουν αλλά και μεταδοθούν... δικές τους εκπομπές. Το δεύτερο, προτείνει στους πολίτες να στείλουν... μηνύματα και ορκίζονται ότι θα τα... λάβουν... υπόψη!

Δηλαδή, τα κερκυραϊκά... κέντρα (με κοινές...διαφωτιστικές Ζ(ωικές) ρίζες!!!) φίμωσης κάθε διαφορετικής άποψης εκτός αυτής της ανώτερης συνένοχης ελίτ, μας λένε ότι, ξαφνικά, αποκτούν δημοσιογραφική δεοντολογία!

Τι να διερωτηθούμε: Ότι καμουφλάρεται μια νέα-πλέον σκληρή- αντιδεοντολογική επίθεση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: