Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΕΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ

Ένταση και αγανάκτηση επικρατούν σε όλους τους Εργαζόμενους και τους Συνταξιούχους της ΔΕΗ μετά και από τις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που επιδεινώνουν την ήδη εκρηκτική κατάσταση αφού όχι μόνο συνηγορούν αλλά μεγεθύνουν τις συνέπιες που θα προκληθούν από την πολιτική της Κυβέρνησης.
Η περαιτέρω μετοχοποίηση-ξεπούλημα της ΔΕΗ θα αποτελέσει ένα ηχηρό ράπισμα στο δημόσιο χαρακτήρα της Επιχείρησης και θα θέσει όχι μόνο σε αμφισβήτηση, αλλά σε ουσιαστική ανατροπή τα Ασφαλιστικά μας Δικαιώματα. Γι αυτό πρέπει άμεσα να αναληφθούν πρωτοβουλίες προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι Εργαζόμενοι και οι Συνταξιούχοι και άμεσα να προγραμματιστούν αγωνιστικές εκδηλώσεις που θα οργανώσουν την αντίσταση απέναντι στα σχέδια διάλυσης και ξεπουλήματος. Τα χρονικά περιθώρια έχουν εξαντληθεί και τώρα είναι ώρα ευθύνης για όλους.
Οι συνδικαλιστές πρέπει να αποδείξουν έμπρακτα ότι αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους επιτελώντας το καθήκον τους που είναι η προστασία των συμφερόντων των Εργαζόμενων και της Επιχείρησης που υπηρετούν και όχι τα προσωπικά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: