Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΓΕΝΟΠ:Μεγάλη νίκη!

Φως ανέσπερον!

Αποκλειστικότητα του autenergos.blogspot.com/

Νίκη θριάμβου για τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Όχι μόνο για εργαζόμενους και συνταξιούχους!

Κυρίως για το λαό!

Τον καταναλωτή: Άνεργο, ρακένδυτο, στα όρια της φτώχειας λαό! Για τη νέα πορεία της ΔΕΗ, της χώρας, της Ευρώπης, του κόσμου!

Λοιπόν, σύμφωνα με μοναδικές πληροφορίες στο autenergoς, κατά τη σκληρή διαπραγμάτευση με τον νέο Αντιπρόεδρο κο Ευάγγελο Βενιζέλο, η ενιαία γροθιά της ΓΕΝΟΠ έκαμψε την ισχυρή αντίσταση του νέου Τσάρου, ο οποίος υπέκυψε και δέχτηκε να τους παραδώσει την εικόνα του για να κρεμαστεί στη μεγάλη αίθουσα, της (τέως απεργούσας) Ομοσπονδίας, από τον προσφάτως κενωθέντα κάρφο!

Βέβαια, μια ασήμαντη παρεξήγηση δεν μπόρεσε να επισκιάσει το σημαντικότατο αποτέλεσμα: Ο κος Αντιπρόεδρος, επικαλούμενος την πλούσια συνταγματική του ιδιότητα, τους εξήγησε πως μπορεί να αποδειχθεί ακλόνητα ως αντισυνταγματικό το πόρισμα Ρακιτζή.

Σύσσωμο (=διαπαραταξιακό) το εκτίναγμα και κοινή η κραυγή: - “ΠΟΤΕ! Απαιτούμε φως! Άπλετο φως!”.

Και τότε, ο επιφορτισμένος με τα της ολιστικής οικονομίας, τους απάντησε συνταγματικά: - Συμφωνώ: Άπλυτο Φως! άρθρο1!”.

Μεταξύ τυριού-αχλαδιού, αναπόλησαν το 1999! Τότε που η ΓΕΝΟΠ αγκάλιασε τη μετοχοποίηση του 49% της ΔΕΗ και, για την επιτυχία της, διέγραψε την καταστροφική για τους μετόχους “Ασφάλιση στον Εργοδότη” .

- “Τι σύμπτωση!”, χαμογέλασαν Τσάρος και εργατική της Δεη Ηγεσία, “Στο 49% μαζί! Αλλά, και στο 17%! Μετά έτη 12!”.

- “Δοξασμέναι αι άγνωσται βουλαί του Κυρίου που τα πάντα προβλέπει και σχεδιάζει εν σοφία!”, συνταγματολόγησε ο των Οικονομικών της χώρας, " Μεγάλος ο Θεός της Ελλάδος! Δόξα και στο επί γης μόνο Εκπρόσωπό του, Άγιο Άνθιμο!"

Ομού ανάλυσαν την τότε μεγάλη επιτυχία που, με την κρατικοποίηση του ασφαλιστικού της Δεη, πέτυχε η μετοχοποίηση και οραματίστηκαν το μέλλον με τη διεύρυνσή της. - "Τότε, ΟΜΟΥ, βΓάλαμε τις βάσεις της Ασφάλισης στον Εργοδότη! Σήμερα, τις μπαζώνουμε!", αλληλοασπάστηκαν !

Ξαφνικά:

  • "Τιιι είχαμε υπογράψει το 1999, κατά τη μετοχοποίηση, στη Σ. Σύμβαση; ”, ρώτησε εντελώς αθώα ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και αυριανός πρωθυπουργός!

  • Εκείνες οι αθώες παροχές προς τη ΓΕΝΟΠ, για την ανάπτυξη της ταξικής πάλης, κατασυκοφαντήθηκαν και από... μεριά Βουλής..! Και μας... μαλώνετε..! Είστε αχάριστοι, διακομματικά! Εκτός τις... αναγκαίες γκρίνιες μας, πάνω 15 χρόνια, το φως... ανέσπερον..!”, σχολίασε θλιμμένη η της Εργατικής Εξουσία.

  • "Εμείς, ομού και πάντα, δοξάζουμε τη ΝέαΔιακυβέρνηση!", δάκρυσε ο εκ δεξιών καθήμενος!
  • Να σκάσουν!”, διέκοψε ο κ. Τσάρος, Λοιπόν, υπογράφουμε άμεσα μια νέα Σύμβαση, ανανέωσης και... εμπλουτισμού, τους υποχρεώνω να την ψηφίσουν, και η δικαίωση εδραιώνεται!”

  • Αμήν! Δοξασμένο τόνομά Σου..!”.

Του πρόσφεραν ένα κινητό τηλέφωνο, “Δώρο της προστατευόμενης εργατικής μας εταιρείας”, για την ιδιαίτερη επικοινωνία τους και τον ρώτησαν που... ασφαλίζει το αυτοκίνητό του! - "Συνεταιριστικής;" απόρησε ο Αντιπρόεδρος εμποτισμένος από το... (τιτλούχο) ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ. - "Απαπαπαπα! Πίσω μου σέχω Σατανά! Φτου! Φτου! Φτου!", σάλιωσαν τον κόρφο τους, ομόφωνα!

Ο Τσάρος, εκφράζοντας τα έντονα αισθήματα ικανοποίησης, επαίνεσε “τις επιχειρηματικές δράσεις που φωτίζονται από το της ΓΕΝΟΠ πνεύμα”, τονίζοντας το ρόλο τους στην οικονομική ανάπτυξη, τη διαφάνεια, την πάταξη της παραοικονομίας και τη διάχυση του επιχειρείν! Χώρισαν για το... επανιδείν!

Ο Αντιπρόεδρος, λαχανιάζοντας, τους πρόλαβε στο ασανσέρ:

  • - “ προΕΞΑΡΧΩ: Το 1999, η ιστορική μας συμφωνία για μετοχοποίηση-ασφαλιστικό, ΡΙΖΟσε! Επιθυμώ, και η τωρινή μας, να ΡΙΖΟσει! προΕΞΑΡΧΟντος, το πνεύμα της ΡΙΖΟποιημένης ΓΕΝΟΠ, θα με εμπνέει στον αιώνα των αιώνων!”.

    - “Κοινό το δημιούργημα! Κοινή και η δόξα!”.

    Το αγκάλιασμα έληξε με την κοινή κραυγή:

  • Άπλυτο φως για το λαό!”.

  • Και κατέληξαν:

  • “Φωτιά και τσεκούρι σ' όποιον αποκαλύψει το ιερό μας μυστικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: