Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΙ(πολιτικοποιημένοι)ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΙ:
Παγκόσμιο το “Σύστημα”-Παγκόσμιο το “Κίνημα!”
ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
άμεσης εφαρμογής:
Παγκόσμια-Ελλάδα!
 1. ΟΧΙ στο Παγκόσμιο ΔΕΞΙΟ Εκμεταλλευτικό Σύστημα (ΠΔΕΣ) που οργανώνει πυραμιδικά με κεντρικούς, περιφερειακούς και εθνικούς θεσμούς τις οικονομικές σχέσεις-κρίσεις και επιβάλλει τα Μνημόνια σε βάρος των λαών.
  (ΔΕΞΙΑ= Θρησκεία+άδικο κράτος+εκμεταλλευτικό κεφάλαιο).
 2. ΟΧΙ στο ελληνικό ΔΕΞΙΟ σύστημα, βαθιά θεοκρατικό και απόλυτα διεφθαρμένο. Το εκπροσωπεί η ΝΔ με τα παρακλάδια της (ΛΑΟΣ κλπ). Το ηγετικό ΠΑΣΟΚ εφαρμόζει, διαχρονικά, Δεξιές πολιτικές προδίδοντας το λαό. Το τωρινό ηγετικό ΚΚΕ-ΣΥΝ υποστυλώνουν τη Δεξιά και προδίδουν το λαό.
 3. Τα ελληνικά κόμματα (κυρίως τα ασκούντα εξουσία) είναι βαθιά διεφθαρμένα, αυταρχικά, αντιδημοκρατικά, υπονομευτικά της διαφάνειας και της Δημο-κρατίας. Έχουν διαφθείρει-υπονομεύσει τους θεσμούς όπως: κοινοβούλιο, δικαιοσύνη, διοίκηση, αυτοδιοίκηση, συνδικαλιστικό-συνεταιριστικό κίνημα. Πάνω από όλα διαβρώνουν τη νεολαία επιδιώκοντας να την ενοχοποιούν και ενσωματώνουν έγκαιρα στους αντιλαϊκούς μηχανισμούς τους. Αν τους επιτραπεί, θα συνεχίσουν την ίδια καταστροφική πορεία.
 4. Άμεση φυλάκιση Καραμανλή, αφαίρεση δικαιωμάτων(και άμεση παραπομπή) σε Μητσοτάκη-Σημίτη. Ο Παπανδρέου καλείται να εφαρμόσει ΤΩΡΑ τις προ-τάσεις του Κινήματός μας, διαφορετικά παραπέμπεται. Ο Σαμαράς κρίνεται ότι εξαπατά αφού κατηγορεί (δήθεν) το ΠΑΣΟΚ για το Μνημόνιο ενώ δοξολο-γεί και συνεργάζεται με την παγκόσμια ΔΕΞΙΑ για να επιβάλλει το Μνημόνιο. Καρατζαφέρης (και ό,τι εκφράζει) επικίνδυνος για τον λαό. Παπαρήγα-Τσίπρας, αποκρύπτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ εφαρμόζει την πολιτική της ΔΕΞΙΑΣ και χωρίς να προτείνουν άλλες λύσεις, αναδεικνύονται σε βασικούς υποστυλωτές της Δεξιάς και της εναλλαγής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.
 5. Απαιτούμε, θεσμοθέτηση παγκόσμια της Άμεσης Δημοκρατίας με Λαϊκές Συνελεύσεις σε κάθε κοινότητα-γειτονιά των πόλεων και αρμοδιότητες έως ανάκληση των κάθε μορφής αντιπροσώπων σε όλα τα επίπεδα και θεσμούς.
 6. Κατάργηση άμεσα κάθε μορφής θρησκευτικής εξουσίας. Όχι στα θεοκρατικά συντάγματα-νόμους εκτός του δικαιώματος του θρησκεύεσθαι. Κυρίως, Χριστιανισμός και μουσουλμανισμός λειτουργούν αλληλοσυμπληρούμενα κατά των λαών. Κανένας διοικητικός ή οικονομικός ρόλος στις θρησκείες. Επιστροφή, άμεσα, του απίθανου θρησκευτικού πλούτου στους λαούς.
 7. ΟΧΙ σε συστήματα με βασιλείς, δικτάτορες, δικτατορικά καθεστώτα, σεΐχηδες, ηγεμόνες, ιερωμένους (πχ Αγγλία, Κίνα, Σ. Αραβία, Βατικανό). Άμεση κατάρρευσή τους. Οι αμύθητες κλεμμένες περιουσίες τους, στους λαούς.
 8. ΟΧΙ στους στρατούς-αστυνομίες. Κατάργηση τώρα! Άμεσο κλείσιμο της παγκόσμιας βιομηχανίας όπλων και ναρκωτικών. Κανένα εμπόριο όπλων, ναρκωτικών, σαρκός. Κυρίαρχο ρόλο, με διαφάνεια, σε κάθε μορφής επιστημονική έρευνα. Τεχνολογία-διαστημική επιταχύνονται.
 9. ΟΧΙ στη μεταφορά πλούτου από λαό σε άλλο λαό. Επιστροφή του κλεμμένου πλούτου στους λαούς που ανήκει. Δεν επιτρέπεται η μεταφορά κεφαλαίων δίχως τη γνώση-άδεια της χώρας προέλευσης. Επιστροφή των μνημείων στον τόπο τους και αποζημίωση για την πολύχρονη εκμετάλλευσή τους.
 10. Τα κέρδη των χρηματιστηρίων, ονομαστικά και απόλυτα διαφανή, φορολογούνται κατά 90%. Κανένας “φορολογικός παράδεισος”. Κατάργηση των “Οίκων Αξιολόγησης”. Οι επιχειρήσεις, απόλυτα διαφανείς, φορολογούνται στη χώρα που δραστηριοποιούνται κατά 90%. Τους επιστρέφονται κεφάλαια μόνο αν επενδύσουν αποδεδειγμένα και μόνο στη χώρα που φορολογήθηκαν.
 11. Παγκόσμιο ενιαίο ελάχιστο και μέγιστο εισόδημα (μισθός, ελεύθερο επάγγελμα). Άμεση, αύριο, κατάργηση της εξουσίας και των εισοδημάτων των πολύμορφων Golden Boys με εξίσωση και χωρίς καμιά διάκριση (πχ πολυεθνικές, χρηματιστήρια, ΔΝΤ,ΕΕ).
 12. ΝΑΙ (άμεσα) στην ελεύθερη μετακίνηση των λαών. ΟΧΙ σε διακρίσεις λόγω θρησκείας, φύλου, χρώματος, καταγωγής, σεξουαλικής επιθυμίας.
 13. Απελευθέρωση τώρα των πολιτικών κρατούμενων (όχι των εγκληματιών) και φυλάκιση όσων διαπράξουν εγκλήματα κατά των λαών.
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
 14. Κατάργηση του θεοκρατικού συντάγματος και θεσμοθέτηση θεσμών απόλυτης διαφάνειας. Άμεση Δημοκρατία με κυρίαρχο ρόλο στις Λαϊκές Συνελεύσεις.
 15. Άμεσα, συμπλήρωση του Καλλικράτειου νόμου:
  α)Διευρυμένες αρμοδιότητες στις Λαϊκές Συνελεύσεις κοινοτήτων-γειτονιάς με δικαιώματα (και) ανάκλησης βουλευτών, αυτοδιοικητικών, κάθε μορφής συνδικαλιστών, στελεχών στη διοίκηση, αφαίρεση αδειών επαγγελματιών-επιχειρήσεων κλπ.
  β)Αρμοδιότητες στην Αυτοδιοίκηση, με απόλυτη διαφάνεια, για κάθε μορφής δραστηριότητα στο Δήμο ή στη Περιφέρεια. Δυνατότητα να ασκούν επιχειρηματικές δράσεις και να επιβάλλουν φόρους με εισηγήσεις των Λαϊκών Συνελεύσεων.
 16. ΧΡΕΟΣ: Από αύριο, καμία πληρωμή χρέους σε χώρες που μας πούλησαν όπλα, δεν ήταν διαφανείς οι συναλλαγές, έδωσαν μίζες ή δεν πληρώνουν πολεμικές αποζημιώσεις. Επίσης, σε χώρες οι οποίες δέχτηκαν ή δέχονται διαφυγόντα κεφάλαια και προστατεύουν Έλληνες και δικούς τους που συμμετείχαν στις απάτες. Ακόμη, σε χώρες που αρνούνται να τα δημοσιοποιήσουν ή να επιστρέψουν τα διαφυγόντα κεφάλαια.
 17. Για τις άμεσες μισθολογικές-συνταξιοδοτικές κλπ ανάγκες:
  α).Δεσμεύεται και χρησιμοποιείται ΑΎΡΙΟ η κινητή και ακίνητη περιουσία όλων των θρησκευτικών δογμάτων στην Ελλάδα. Οι ιερωμένοι όλων των βαθμίδων, ως δημόσιοι υπάλληλοι, εργάζονται στους Δήμους. Ιερατικά καθήκοντα μόνο στον ελεύθερο χρόνο.
  β)Πόθεν έσχες, για τα πάντα, εντός 3μήνου και σε βάθος 30 χρόνων. Κατάσχεση τώρα κινητής -ακίνητης για όσους δεν υποβάλλουν ή δεν μπορούν να δικαιολογήσουν.
  γ)Απαιτείται, ΕΝΤΌΣ ΜΗΝΌΣ, η επιστροφή όλων των κεφαλαίων που βγήκαν στο εξωτερικό τα τελευταία 30 χρόνια. Φορολογούνται 60%. Όσοι δεν τα επι-στρέψουν φορολογούνται 100% με άμεση κατάσχεση κάθε μορφής περιου-σίας στην Ελλάδα και αφαίρεσης πολιτικών-επαγγελματικών δικαιωμάτων.
  δ) Σε 6 μήνες ολοκληρώνονται φορολογικοί και ασφαλιστικοί έλεγχοι. Όπως διαπιστώνονται οι παραβάσεις, απαιτείται η άμεση επιστροφή των κλεμμένων με ίδιες με τις παραπάνω κυρώσεις.
  ε)Έκτακτος βαρύς φόρος σε όσους έκτισαν παράνομα από 80 τμ και άνω.
  ζ) Μειώνεται αύριο στο 50% η κρατική ενίσχυση των κομμάτων (την χάνουν αν δεν δέχονται απόλυτη διαφάνεια) και στο 60% η βουλευτική αποζημίωση.
  η). Όποιος εισ-φοροδιαφεύγει ή παίρνει μίζες, φακελάκια κλπ, χάνει αμέσως την επαγγελματική ιδιότητα ή τίτλο άσκησης και του κατάσχεται αμέσως ανάλογη περιουσία.
  θ)Άμεση τακτική ή έκτακτη ενίσχυση χαμηλών εισοδημάτων ή όσων αντιμετωπίζουν ειδικές συνθήκες.
  ι) Μείωση των τόκων των στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας στο 40 % , και επιμήκυνση τους κατά 5 χρόνια μόνο έως 100 τμ.
 18. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΜΕΙΏΝΟΝΤΑΙ ΤΏΡΑ ΣΕ ΕΚΑΤΌ. Εντός του 2011 χάνουν την βουλευτική ιδιότητα όσοι έχουν πάνω από δύο θητείες. Οι αναπληρωτές δημοσιεύουν, πριν αναλάβουν, αναλυτικότατο πόθεν έσχες. Χάνουν την έδρα αμέσως και δικάζονται όσοι συμμετείχαν ή αθώωσαν τεράστια σκάνδαλα όπως Ζήμενς, Βατοπέδι, χρηματιστήριο, ομόλογα, κεφάλαια Ταμείων κλπ. Το ίδιο και όσοι προβάλουν φασιστικές ή ρατσιστικές θέσεις.
 19. Βαθιές ανατροπές στο Δημόσιο με πλήρη διαφάνεια σε κάθε μορφής λειτουργία και διαχείριση, κατάργηση υπηρεσιών και θέσεων άχρηστων, άμεση απόλυση επίορκων στελεχών-υπαλλήλων. Ιδιαίτερη παρέμβαση σε πανεπιστήμια, δικαιοσύνη, υγεία όπου κυριαρχούν (με χρήση και της επιστημονικής τους εξουσίας) απίθανες μορφές διαφθοράς, ρουσφετιού, αδιαφάνειας, εξαγοράς συνειδήσεων, υποταγής, αντιλαϊκών συμπεριφορών.
 20. Η βαθιά εξάρτηση και διαφθορά στο συνολικό Συνδικαλιστικό Κίνημα, το έχει μετατρέψει σε καθοριστικό υποστύλωμα του Δεξιού Συστήματος και αιτία της σημερινής κρίσης σε βάρος του λαού. Εμπορεύονται σε απίθανο σημείο και με πλήρη αδιαφάνεια αυτούς που εκπροσωπούν. Η πλήρης ηλεκτρονική διαφάνεια σε κάθε λειτουργία επιβάλλεται εντός 2μήνου. Σκληρές ποινές στους επίορκους.
  Συνδικαλιστές-συνεταιριστές σε όλες τις μορφές συνδικαλισμού (και επιμελη-τήρια) και σε όλα τα επίπεδα: α) Χάνουν εντός του 2011 την ιδιότητα εάν είναι προεδρεία πάνω από μια θητεία ή μέλη ΔΣ πάνω από δύο θητείες, ανεξάρτητα σε ποιο επίπεδο άσκησαν τη θητεία. β). Όσοι θα αναπληρώσουν, δηλώνουν πρώτα αναλυτικό πόθεν έσχες. γ) Η εκλογή σε ανώτερο επίπεδο προϋποθέτει μη συμμετοχή, για μια θητεία, σε προηγούμενο επίπεδο.
 21. Οι ίδιοι περιορισμοί ισχύουν και στην Αυτοδιοίκηση με αρχή την επόμενη εκλογή. Όμως, χάνουν αμέσως την ιδιότητα για θέματα πόθεν έσχες, αδιαφανούς λειτουργίας, επιορκίας κλπ.
 22. Απαιτείται άμεσα: Παιδεία-υγεία με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα. Όχι όμως στη διαφθορά καθηγητών-γιατρών-φοιτητικών παρατάξεων κλπ. Η κάθε μορφής επιστήμη-έρευνα-τεχνολογία στηρίζεται απόλυτα αλλά με πλήρη διαφάνεια και προστασία του περιβάλλοντος.
 23. Ενοποίηση τραπεζών με κεντρικό κορμό κρατικές. Κατάργησης της εξουσίας και της αδιαφάνειας τους. Να υποχρεωθούν σε μείωση του κόστοςυ δανεισμού και χρηματοδότησης της οικονομίας.
 24. Άμεσα, να ξεκινήσουν ή συνεχίσουν πολλά μεγάλα και μικρά έργα υποδομών, εθνικά-περιφερειακά-τοπικά. Η πλήρως οικολογική οργανωμένη γεωργία σε απόλυτη προτεραιότητα. Όλες οι επιχειρήσεις (κυρίως οι τουριστικές) θα διαθέτουν-χρησιμοποιούν ελληνικά προϊόντα. Διαφορετικά θα χάνουν την άδεια.
 25. Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών και απασχόλησή τους σε κάθε τομέα. Συμφωνία, ότι η πλήρης μισθολογική και ασφαλιστική (εισφορές) εξίσωση θα γίνεται σταδιακά σε διάστημα 5ετίας. Εκτός τη νοσοκομειακή περίθαλψη, να τους δοθούν δωρεάν (για ορισμένο χρόνο) ακατοίκητα οικήματα, δημόσια- εκκλησιαστικά-ιδιωτικά, με την υποχρέωση συντήρησης.
 26. Για πέντε χρόνια ειδικός κοινωνικός τουρισμός με απόλυτα διαφανή οργάνωση και προσφορά: Δωρεάν για όσους έχουν έως 2500 ευρώ μηνιαίο εισόδημα οικογενειακό. 60% δωρεάν έως 3.500 ευρώ εισόδημα και 30% δωρεάν έως 6000 ευρώ οικ. εισόδημα. Όλες οι επιχειρήσεις που θα εξυπηρετούν κοινωνικό τουρισμό θα χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο ελληνικά προϊόντα με ευθύνη των Δήμων και των Περιφερειών.


  (Συγνώμη για την όχι καλή επεξεργασία αλλά χάθηκε το επεξεργασμένο κείμενο και ξαναγράφηκαν)

1 σχόλιο:

Γιάννης είπε...

Συγνώμη αλλά όταν κάποιοι μιλάγανε για την πολιτική που εφαρμόζεται και για το προς τα που πάμε τους έλεγαν γραφικούς. Όταν δε προτείνουν λύσεις στηριζόμενες σε σοσιαλιστικά οικονομικά μοντέλα τους χαρακτηρίζουν εκτός τόπου και χρόνου... Ας ανοίξουμε κανα ριζοσπάστη καμιά αυγή ας μην διαβάζουμε μόνο καθημερινή και να κοιτάμε μόνο σκαι...

"Παπαρήγα-Τσίπρας, αποκρύπτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ εφαρμόζει την πολιτική της ΔΕΞΙΑΣ και χωρίς να προτείνουν άλλες λύσεις, αναδεικνύονται σε βασικούς υποστυλωτές της Δεξιάς και της εναλλαγής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία."