Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ηλίθια-Ηλίθιε, πριν πάρεις, παραδώσεις, ΜΜΕταδόσεις τα... του κώλου, δε... ρώταγες;

Ηλίθια-
Ηλίθιε, 
πριν πάρεις, 
παραδώσεις, 
ΜΜΕταδόσεις
 τα... του κώλου, 
δε... ρώταγες;

Δεκαετίες ντροπιάζουν τα... ματζούνια που,  προερχόμενοι απ' τα... Νησιά, μοιράζουν αφειδώς σε διψασμένους να πάρουν ένα κωλοτιτλάκο για την... αξία τους.

Το βλέπουμε ν' ανανεώνεται με νέους κατεργάρηδες απ' τα ίδια Νησιά.

Φαίνεται ότι η.... τοπική απάτη εκτρέφει αδιάκοπα κατεργαράκους και τους... εξάγει για.... συνάντηση με άλλους απατεωνίσκους.
Όμως, εκείνο που εντυπωσιάζει τα μέγιστα είναι πως βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι, είτε από ηλιθιότητα είτε από απληστία, είναι πρόθυμοι να ευτελίζονται μέχρι ρανίδας  και να τρέχουν να πάρουν... επαινετικά κωλοματζούνια, άλλοι να τα κραδαίνουν για να τα προσφέρουν και κείνοι που τα ΜΜΕξακοντίζουν προς ανυποψίαστους αναγνώστες, ακροατές, θεατές.

Αλήθεια, πόση ηλιθιότητα κυριαρχεί ώστε να μη κάνεις ένα απλό ερώτημα: Ο διανομέας  ματζουνιών, ποιος, τι, από που, πώς, πού είναι; 
Με τι μέσα και με με ποιο κύρος τα προσφέρει;
Υπάρχει;
Με ποια επιστημονική ή καλλιτεχνική ή πνευματική ή  κοινωνική  καταξίωση ενδύεται ώστε να έχει κάποια αξία η αξιολόγηση, η κατάταξη, ο έπαινος, η βράβευση, το χειροκρότημα που, υποτίθεται, εμπεριέχεται στο ματζούνι που παραδίδεις, λαμβάνεις, προβάλλεις;  

Η ιστορία δεν έπαψε ποτέ να γέμει από μικρούς και μεγάλους απατεώνες.  Κυρίως, από ηλίθιους/ηλίθιες που εύκολα και ποικιλότροπα νομιμοποιούν τις απάτες .
Τα... Νησιά έχουν δοξασμένη τέτοια ιστορία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: