Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Ο Α.Τσίπρας, δεν έδιωξε ακόμη τον Αλεξιάδη για το: "Δεν θα πιάσουμε όλα τα χρήματα..;". Νέος ΣτρατουλοΡωμανιάς;

Γιατί 
ο Πρωθυπουργός 
δεν  ξαπόστειλε 
ακόμη τον Αλεξιάδη;

Να διωχθεί αμέσως από την Κυβέρνηση ο αν. υπουργός  Αλεξιάδης για το επικίνδυνα αντιλαϊκό: «Δεν θα πιάσουμε όλα τα χρήματα, θα πιάσουμε όμως ένα μεγάλο κομμάτι". 

Όταν ο πλέον αρμόδιος Υπουργός, Οικονομικών, δηλώνει εμφαντικά (και μάλιστα στο ΣΥΡΙΖΑΡάδιο  κουφοΚόκκινο) ότι «Δεν θα πιάσουμε όλα τα χρήματα" από τις λίστες,  που πιθανόν στο σύνολό τους εμπεριέχουν μεγάλες απάτες εκατοντάδων δις, γινεται τουλάχιστον επικίνδυνος και προστάτης απατεώνων.
Και για μην ανησυχούν οι απατεώνες/ κλέπτες (οι μη απατεώνες δεν έχουν λόγο να φοβούνται), πρόσθεσε:   "θα πιάσουμε όμως ένα μεγάλο κομμάτι". 
Άρα το εφησυχαστικό μήνυμα στάλθηκε προς τους κάθε είδους απατεώνες.
Γιαυτό και χειροκροτείται από τα συστημικά και διεφθαρμένα  ΜΜΕ. 

Ο στόχος του υπουργού και βέβαια της  αριστερής  κυβέρνησης πρέπει να είναι ότι θα πιάσει και θα ξεκαθαρίσει όλες τις λίστες με τις απάτες.
ΟΛΕΣ και ΑΜΕΣΑ!
Και θα φέρει και άλλες, πολλές, όλες! 
Και βέβαια να σταματήσει μια για πάντα τη δημιουργία νέων... λιστών!
Αν υπάρξει κάποια... μικρή  καθυστέρηση να δημοσιοποιεί τους σαφείς λόγους της καθυστέρησης και τα ταχύτατα  μέσα να τους  ξεπεράσει.
Και βέβαια  δε θα σταματά ποτέ.

Αν όμως διακηρύσσεις ως υπουργός   ότι στόχος σου είναι να... μην τους πιάσεις όλους, τότε δε θα  πιάσεις κανέναν ή ελάχιστους και μόνο... μικρούς.
Τότε, μόνο μπουρδολογείς και εξαπατάς.
Αλλά  ο Αλεξιάδης φαίνεται ότι αναζητά δόξες Στρατούλη-Ρωμανιά που μπουρδολογούσαν χίλιες  ώρες το 24ωρο στα διεφθαρμένα ΜΜΕ, δεν έπρατταν τίποτα στο υπουργείο τους για τους ασφαλισμένους και μετά επεδίωξαν... ηρωποιήσεις!
Όπως συνολικά ο δεξιοϋποστυλωματικός  Λαφαζανισμός.

Τρέμει κανείς στο ότι το υπουργείο οικονομικών, ο Αλεξιάδης, δε λένε τίποτα  για τη συνολική μηχανογράφηση των πάντων και τη σύνδεση σε ενιαίο κέντρο! 
Για την άμεση μηχανογραφική  σύνδεση κάθε οικονομικής πράξης με το υπουργείο.

Αλήθεια, περιμένουν να πιάσουν τη φοροδιαφυγή εκατοντάδων  δις   περιφερόμενοι κάποιοι  ελεγκτές σε κανένα πανηγύρι.
Πού  είναι είναι η ενιαία και  συνολική μηχανογράφηση των πάντων, σε κράτος και ιδιώτες!

Γιατί η κυβέρνηση δεν αναθέτει, και με αμοιβή, σε όλα τα πανεπιστήμιά μας  της πληροφορικής την άμεση, συνολική και ενιαία μηχανογράφηση των πάντων στην Ελλάδα ώστε να  μην προσπαθεί ο καθένας χωριστά και με κόστος , ειδικά οι... μικροί;

Μεγάλη λοιπόν η ανησυχία και από αυτή τη δήλωση του υπουργού και κυρίως ότι δε διώχτηκε ακόμη από την κυβέρνηση.

Έκπληξη βέβαια δεν προκαλεί ότι   τα ΜΜΕ του κατεστημένου   προβάλλουν ιδιαίτερα τη δήλωση αυτή του Αλεξιάδη, αλλά κυρίως γιατί το ΣΥΡΙΖΑικό Κόκκινο την προβάλλει ως πρώτη είδηση.
Αλήθεια, μήπως (αντίθετα από τις διακηρύξεις) πρόκειται για σαφή διαβεβαίωση προς κάθε απατεώνα να μην... φοβάται αφού "Δεν θα πιάσουμε όλα τα χρήματα..;"), παρά μόνο... μερικά;
Αν η Κυβέρνηση, ο Αλεξιάδη, δε δώσουν σαφείς πειστικές απαντήσεις κι αν ο Πρωθυπουργός δεν τον καταργήσει, τότε σημαίνει πως οι... λίστες μπήκαν στο... χρονοντούλαπο.
Σημαίνει πως η απάτη, η φοροδιαφυγή/κλοπή, η απάτη,   τίθενται και υπό αριστερή προστασία.
Σημαίνει πως η κυβέρνηση  όχι μόνο (και έτσι είναι πραγματικά)...πιέζεται από τη διεθνή και ντόπια δεξιά,  αλλά, κυρίως, δε θέλει!

Όσο για το συνδικαλιστή/υπουργό   Αλεξιάδη τον διαβεβαιώνουμε ότι δε θα αναχθούμε άλλους υπηρέτες φαφλατοΣτρατουλοΡωμανιάδες κλπ.
Από αυτόν εξαρτάται αν θα αποδεικνύει κάθε στιγμή τον ταξικό του ρόλο, την πραγματική αριστερή πολιτική.
Φαφλατισμοί που πιθανόν υποκρύπτουν: Πετάω πολλές αλήθειες για να καλύπτω ένα μεγάλο ψέμα, δε θα μας  θολώνουν με το άλλοθι του πρώην συνδικαλιστή.
Οι συνδικαλιστές (δυστυχώς και αριστεροί)  που υπηρετούν το δεξιό σύστημα, διαφθείρονται και μετά γίνονται υπουργοί για.. επιβράβευση, θα αποκαλύπτονται γιατί είναι περισσότερο επικίνδυνοι από τους... άλλους.
Αναδεικνύονται ως τα πλέον διεφθαρμένα μέρη και προστάτες της εξουσίας που από τη φύση της είναι διεφθαρμένη.

Περιμένουμε κύριε Πρωθυπουργέ:
Σαφείς απαντήσεις ή τον στέλνεις εκτός κυβέρνησης, αλλά όχι αντικατάσταση για...άλλοθι!







1 σχόλιο:

Γιάννης ο Έλλην είπε...

Έχουμε και στο Τέννις τον "χιλιοθεσίτη", που φιγουράρει καί στις 2 λίστες!!... Αυτόν θα τον αντιμετωπίσει ο αναβαθμισθείς συνδικαλιστής;