Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Χριστός υπέρ "Συμφώνου συμβίωσης". Θετικότατη ανατροπή αριστερού στίγματος. Κτύπημα στη θρησκευτοδεξιά!

Θετικότατη 
ανατροπή 
αριστερού στίγματος. 
Κτύπημα στη  φασιστοειδή θρησκευτοδεξιά!

Ο Χριστός 
υπέρ του Συμφώνου Συμβίωσης 
ομοφυλοφίλων! 
Αγαπάτε Αλλήλους,  
λέγεται ότι είπε!

Τεράστιων διαστάσεων πολιτισμική, πολιτική  και κοινωνική νίκη το Σύμφωνο Συμβίωσης που ψηφίστηκε χθες από τη Βουλή.
Καθαρά αριστερή πολιτική αφού μόνο η Αριστερά κατοχυρώνει δικαιώματα.
Αντίθετα, η Δεξιά με επικεφαλής την απόλυτα διεφθαρμένη θρησκεία, αρνείται τα δικαιώματα, ανεξάρτητα αν με σκληρούς αγώνες της επιβάλλεται να αναγνωρίζει.

 Να λοιπόν οι άπειρες δυνατότητες που έχει μια αριστερή κυβέρνηση, ακόμη και στα πλαίσια του παγκόσμιου Δεξιού Συστήματος, για να επιβεβαιώνει ότι σχεδιάζει και βαδίζει αριστερά και, κυρίως, ν' αποδείξει πως πράγματι "αναγκάστηκε"   να ψηφίσει το μνημόνιο, αλλά θα... διορθώσει: Σαφώς και άμεσα!

Το ΚΚΕ, δυστυχώς, πολιτεύτηκε δεξιά.

Μεγάλη ήττα βέβαια υπέστη η δεξιοθρησκευτική,  βαθιά και πολύπλευρα διεφθαρμένη, εξουσία.
Επέρχεται μια μεγάλη ανατροπή σε κάθε επίπεδο, αφού μειώνεται ακόμη περισσότερο ο φόβος που έχει επιβάλλει στην κοινωνία, διαλύονται στερεότυπα που έχουν σχεδιαστεί και επιβληθεί, εξισώνονται δικαιώματα, αντιστρέφεται η αντίληψη περί μιασμάτων για τους ομοφυλόφιλους και μιάσματα θεωρούνται σαφώς  το δεσποταριό με τους αντίστοιχους πολιτικούς κλπ.

Ανεξάρτητα πως αποδέχεται κανείς το Χριστό: Θεό-φιλόσοφο-πολιτικάντη- αγύρτη-ιστορικό ή μη υπαρκτό πρόσωπο, η φράση που του αποδίδεται: αγαπάτε αλλήλους, σχετίζεται απόλυτα με το  ότι Αγάπη σημαίνει πλήρη αναγνώριση των ίσων δικαιωμάτων. Χωρίς καμιά διάκριση!
Άρνηση της απόλυτης  ισότητας δικαιωμάτων, σημαίνει μίσος.
Όσοι αντιτίθενται λοιπόν  στο Σύμφωνο,  μόνο μισούν και είναι εχθροί της αγάπης. Και το άθλιο δεσποταριό είναι ο μεγαλύτερος κήρυκας και μηχανευτής μίσους.

Ο Ιησούς είχε στενές σχέσεις με άντρες (μαθητές) και εξίσου με γυναίκες.
Αν τότε ζούσε ο σημερινός δεσποτοδεξιοθρησκευτισμός, σίγουρα θα του απέδιδε και  ομοφυλοφιλικές  ή γυναικομανείς ιδιότητες.
Και  βέβαια θα τον λιθοβολούσε.
Άλλωστε, είτε θεός είτε άνθρωπος, ο Χριστός γνώριζε την Παλαιά Διαθήκη.
 Άρα, αν πράγματι διακήρυσσε ότι είναι Γιος του Γιαχβέ  ο οποίος γραφόταν   ότι δημιούργησε τον κόσμο,  τότε  δεν μπορούσε να καταδικάσει πχ τους ομοφυλόφιλους, αφού και αυτοί δημιουργηθήκαν από τον Γιαχβέ/Πατέρα του.
Επομένως  δεν είχε πρόβλημα να είναι ή να αναγνωρίζει τους ομοφυλόφιλους, αφού ο... Πατέρας του τους... εμφύτευσε αυτή τη σεξουαλική ιδιότητα.
Αν όμως δεχόταν ότι ο Πατέρας του δημιούργησε μιάσματα, τότε θα έπρεπε να αποδεχτεί ότι ο Θεός και Μπαμπάς του είναι μίασμα αφού έπλασε τον άνθρωπο  "Κατ' εικόνα του και καθ' ομοίωσιν". 

Το εντυπωσιακό είναι ότι εμφανίζονται ως διώκτες  των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων οι  δεσποτοκαλόγεροι, όταν, από όσα γράφονται και ακούγονται, στα μοναστήρια ανθεί η ομοφυλοφιλία.

Ανεξάρτητα λοιπόν από τις κραυγές του μιασματικού δεσποταριού και των συνοδοιπόρων του, η αριστερή νίκη θεωρείται ιστορική για τις  ευρύτερες επιπτώσεις της.

Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ, θα   αποδεικνύει καθημερινά αν παραμένει στην Αριστερά και από το πόσο αποδυναμώνει τη δεσποτοδεξιά εξουσία η οποία πιστεύει, επιβάλλει, απαιτεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο .
Η άρνηση των δικαιωμάτων  και της ισότητας των ανθρώπων αποτελεί τον πυρήνα αυτής της εκμετάλλευσης.


5 σχόλια:

Ζωχιός Γιάννης είπε...


Ζωχιός Γιάννης είπε...

Σχόλιο και απάντηση


Αγαπητέ μου Κύριε Βατατζή, καλή σας μέρα και χαίρομαι που σας... ακούω ξανά!
Άλλο ο ομοφυλόφιλος και άλλο ο μοιχός.
Ο πρώτος.... δημιουργήθηκε έτσι, δεν βλάπτει κανέναν και πρέπει να έχει όλα τα δικαιώματα, ο δεύτερος όμως έκανε πράξη σε βάρος άλλου.

Αν πράγματι ο Χριστός δεν αγαπάει τους ομοφιλόφιλους τότε φταιει ο... Πατέρας του ως... δημιουργός. Εκτός και δεν... είναι!
Αν ο... θεός δημιούργησε βδελύγματα, ας... απολογηθεί.
Άλλωστε, όλοι οι Πατριάρχες και Προφήτες ήταν... μοιχοί. Δεν ξέρουμε αν ήταν και ομοφυλόφιλοι!

Βέβαια η θρησκεία δεν υποχρεούται να τους αναγνωρίζει θρησκευτικά δικαιώματα. Όμως, δεν πρέπει να έχει καμιά εξουσία στους ανθρώπους και φυσικά στα πολιτικοκοινωνικά δικαιώματα.
Άλλωστε, οι θρησκείες καθαρά ανθρώπινο δημιούργημα κυριαρχίας και εξουσιαστικής επιβολής και εκμετάλλευσης.

Αν δεν σας πειράζει δημοσιεύω το διάλογό μας με το άρθρο σας.

Με εκτίμηση
Γιάννης Ζωχιός

Σχόλιο Γιάννη Βατατζή με σχετικό άρθρο:

On 25/12/2015 08:51 πμ, Jean Baltatzis wrote:
> Ο χριστός αγαπάει όλους τους ανθρώπους, όλους τους αμαρτωλούς αλλά δεν αγαπάει τον τρόπον της ζωής τους όταν πχ. είναι ομοφυλόφιλοι ή μοιχοί.“Λόγοι διδακτοί Πνεύματος” (1Κορ.2:13)
>
> Διακονία πνευματικών μηνυμάτων μέσω διαδικτύου προς δόξαν Θεο
....
> Το συνημμένο άρθρο περί του βδελύγματος της ομοφυλοφιλίας συνετάγη και απεστάλη, το έτος 2001, σε μιά ημερησία εφημερίδα των Βρυξελλών. Δεν έγινε δεκτό για δημοσίευση! Έτσι, απεφάσισα να το στείλω σε έναν υψηλά ιστάμενο ηγέτη της Καθολικής Εκκλησίας. Οι δικαιολογίες που προεβλήθησαν ήρχοντο σε αντίθεση όχι μόνον με τις Βιβλικές αρχές αλλά και με αυτή την κοινή λογική που τις απέρριπτε! Απεφάσισα, λοιπόν, κατόπιν ωρίμου σκέψεως – και με ορισμένες τροποποιήσεις – να δημοσιεύσω, στις ημέρες μας, μέσω του Διαδικτύου τις Βιβλικές αρχές που αφορούν το βδέλυγμα της ομοφυλοφιλίας. Πιστεύω ακράδαντα ότι το θέμα τούτο είναι πάντοτε επίκαιρο και ότι συνεπώς ότι και το άρθρον μου είναι επίκαιρον.

> Μετά σεβασμού,
> Γιάννης ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ
> “Λόγοι διδακτοί Πνεύματος” (1Κορ.2:13)
>
> Διακονία πνευματικών μηνυμάτων μέσω διαδικτύου προς δόξαν Θεού
> Το βδέλυγμα της ομοφυλοφιλίας

> Την πρώτη Αυγούστου 2001, το κανάλι “EURONEWS” παρουσίασε έναν ορισμένον αριθμόν ζευγαριών ομοφυλοφίλων, κατοίκων της Γερμανίας. Μόλις είχαν λάβει επισήμως, μετά από δικαστικούς αγώνες, το δικαίωμα του «γάμου» (συμβόλαιον κοινής ζωής). Αυτή η νομική ελευθερία τους παρείχε το προνόμιο των συζυγικών και κοινωνικών δικαιωμάτων που προκύπτουν εξ αυτών (δικαίωμα γάμου, κληρονομικό δικαίωμα, κλπ.)! Οποία επιτυχία! Οποία χαρά γι’αυτούς αλλά και για πολλούς άλλους που οργάνωσαν μιά γιορτή, προκειμένου να εορτάσουν αυτό το ένδοξο γεγονός! Η εκπομπή αυτή επανελήφθη τέσσερις ημέρες αργότερα από το ίδιο κανάλι, στις πέντε Αυγούστου, στα πλαίσια ενός “flashback.” Μετά, άλλοι σταθμοί τηλεοράσεως στην Ευρώπη και, ίσως, και πολλοί άλλοι σε όλον τον κόσμον αναμετέδωσαν αυτήν την πληροφορία!
>
> Το γεγονός ότι η ομοφυλοφιλία εξετάζεται από πλευράς «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» σημαίνει ότι έχομε χάσει την έννοια του ηθικού προσανατολισμού. Πιστεύουν ότι σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά δεν σέβονται ούτε τα δικαιώματα της ανθρωπίνης αξιοπρέπειας ούτε τα δικαιώματα του Θεού στον οποίον ανήκουμε. Ο Πατέρας Θεός έχει, πράγματι, θυσιάσει τον Υιόν αυτού τον μονογενή, τον Ιησούν Χριστόν, για την απολύτρωσή μας και για τη σωτηρία μας. Αυτό το εδάφιο της Βίβλου, είναι επί του σημείου αυτού πολύ σημαντικό: “Διότι ηγοράσθητε διά τιμής· δοξάσατε λοιπόν τον Θεόν διά του σώματός σας και διά του πνεύματός σας, τα οποία είναι του Θεού.” (1Κορ.6:19-20).
..............................
..................................................................................................
> Γιάννης Μπαλτατζής
>
> baltatzis@skynet.be
> baltatzis@skynet.be
>
> jean.baltatzis@gmail.com
>
> http://wordstaughtbythespirit.com

Nick Koutsias είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ Ο
ΧΡΙΣΤΟΣ 2015 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΥΡΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΕΜΕΙΣ ,ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ,ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Γιάννης ο Έλλην είπε...

Το θέμα, Ιωάννηδες, είναι ότι οι ομοφυλόφιλοι (οι αρσενικοί τουλάχιστον) έχουν μπερδέψει τίς...τρύπες.
Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό, γιά νά αντιμετωπίζεται με τόσο φανατισμό εκατέρωθεν...
Η κοινή Λογική (Αριστοτέλεια) μάλλον υιοθετεί την άποψη ότι κανένας (Θεός) Δημιουργός δεν θα δημιουργούσε μιά τέτοια παρέκκλιση, γιατί,άν κυριαρχούσε αυτή, τότε το Ανθρώπινο είδος θα έσβηνε νομοτελειακά μαζί της...
Το πρόβλημα εν τέλει είναι πολύ σοβαρό στήν αντιμετώπισή του,διότι προϋποθέτει Αντικειμενικό Παρατηρητή καί το είδος τελεί υπό εξαφάνιση, αν δέν έχει ήδη εξαφανισθεί...

Nick Koutsias είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΟΒΟΣ .