Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Ομοσπονδία Κερκυραϊκών Συλλόγων Αττικής

ΟΚΕΣΑ

Η Σύσκεψη Συλλόγων (12/5/08) εκφράστηκε:

-Όχι δικαστικό διορισμό Διοίκησης

-Από τα όργανα η λύση.

Η διαχειριστική Διοίκηση οφείλει να

συγκαλέσει αμέσως έκτακτο Συνέδριο.

Αποχώρησε η ΔΡΥική (με παραφυάδες) Ομάδα που δημιούργησε, εξέθρεψε και συντηρεί την κρίση.

Αρνούνται την εκλογή οργάνων

και μεθοδεύουν δικαστικό διορισμό.

Ερώτημα: ΠΟΙΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ, ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΩΝ, ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΚΟΝΔΎΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΌ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΉ;

Κωμικοτραγικά συνέβηκαν στη χτεσινή Σύσκεψη Συλλόγων στην ΟΚΕΣΑ.

Συγκλήθηκε με προτροπή του Συνεδρίου για να συζητήσει λύσεις διεξόδου, μετά την υπονόμευση της εκλογής οργάνων από το Συνέδριο.

Η Ομάδα της κρίσης:

-Το 2007 αλληλοφαγώθηκαν επειδή ο σκληρός πυρήνας «χάραξε γραμμή» για εκλογή απόλυτα ελεγχόμενων.

-Όχι μόνο συνέχισαν καταστροφικά, ενάντια στην ΟΚΕΣΑ και στους Συλλόγους, αλλά άρχισαν παραιτήσεις με σκληρές κατηγορίες.

-Μετά την παραίτηση του πρώτου Προέδρου και Συμβούλων, ακολούθησε και του δεύτερου με όλο το Συμβούλιο.

-Στο πρόσφατο Συνέδριο, 2008, αν και παραιτημένοι, αποφάσισαν την πώληση του Κτιρίου, παρά την αντίθετη εισήγηση της Ειδικής Επιτροπής και υπονόμευσαν την εκλογή Διοίκησης, μεθοδεύοντας διορισμό από δικαστήριο.

-Στην χτεσινή Σύσκεψη προσήλθαν με σκοπό να μετατρέψουν, παράνομα, τη Σύσκεψη σε αποφασιστικό όργανο ή να την διαλύσουν. Ζητούσαν νομιμοποίηση για δικαστικό διορισμό Διοίκησης.

-Όταν διαπίστωσαν ότι η πρόταση για νέο έκτακτο Συνέδριο βρίσκει απήχηση, προσπάθησαν να διαλύσουν τη Σύσκεψη. Τελικά απεχώρησαν.

Όμως, σαν διαχειριστική Διοίκηση, οφείλουν να υλοποιήσουν την ευχή-προτροπή, όπως διαμορφώθηκε από τους παραμείναντες, και να συγκαλέσουν Έκτακτο Συνέδριο. Όχι στα δικαστήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή της Σύσκεψης δεν επετράπη ο συντονισμός της από το διαχειριστικό ΔΣ και ανετέθη σε προέδρους Συλλόγων. Και τούτο, όπως εκφράστηκε, γιατί δεν είχε το κύρος αφού προκάλεσαν την κρίση και αρνήθηκαν να στηρίξουν την εκλογή οργάνων.

Στη Σύσκεψη, εκτός των άλλων, κατατέθηκε η θέση ότι η πώληση του Κτιρίου θα εμποδιστεί με κάθε μέσο.

Ακόμη και δικαστικά.

Πάρτι, εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, δε θα γίνει.

Το Κτίριο: ΣΤΕΓΗ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ,

θα γίνει πραγματικότητα.

Επίσης, η «Ομάδα της Κρίσης» επεδίωξε να μην αποκαλυφθεί στη Σύσκεψη ότι παραβίασαν ξανά την απόφαση του τελευταίου Συνεδρίου και δεν απέσυραν την Έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης του δικαστηρίου, ζητώντας από το Γ. Ζωχιό «500 εκ. δραχμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: