Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Η κ. Άντζελα ΓΚΕΡΕΚΟΥ:

στο ράδιο ΑΝΤΕΝΑ Κέρκυρας

Για να δικαιολογήσει απραξία της

και ΠΑΣΟΚικό σκάνδαλο

παραπλάνησε ψευδόμενη.

Και συκοφάντησε.

Όταν βουλευτής ψεύδεται με σκοπό να παραπλανήσει το λαό και χαρακτηρίζει ύβρη το δικαίωμα της κριτικής, τουλάχιστον οφείλει δημόσια συγνώμη. ΤΕΛΙΚΑ, ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ.

Η κ. Βουλευτής, σε συνέντευξη στον Δ/ντή ΑΝΤΕΝΑ κ. Ασωνίτη, ρωτήθηκε για τη θέση της σχετικά με την πώληση του Κτιρίου (3ώροφο διατηρητέο και με Κήπο) των Κερκυραίων στην Αττική από «σκληρό πυρήνα» του ΠΑΣΟΚ που ελέγχει την Ομοσπονδία Κερκυραϊκών Συλλόγων Αττικής (ΟΚΕΣΑ).

Αντί να απαντήσει ευθέως και να ζητήσει συγνώμη για την μέχρι σήμερα στάση της, ξεκίνησε επιτιθέμενη στον Επίτιμο Πρόεδρο της ΟΚΕΣΑ.

Αφού ανέφερε γνωστές αρλούμπες πολιτικάντηδων για δήθεν ενδιαφέρον της να έχουν στέγη οι Απόδημοι, κατέληξε χαρακτηρίζοντας, ΨΕΥΔΩΣ, ΤΟ ΚΤΙ-ΡΙΟ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ.

Ταυτίστηκε έτσι απόλυτα με τους δημιουργούς ( στελέχη ΔΡΥ) της κρίσης στην ΟΚΕΣΑ και τις 8ετείς μεθοδεύσεις παραπλάνησης προκειμένου να πωληθεί το Κτίριο.

Επειδή η κ. Γκερέκου είναι και αρχιτέκτονας, οφείλει άμεσα και δημόσια να απαντήσει, με ποια επίσημα στοιχεία:

-Χαρακτηρίζει το Κτίριο ετοιμόρροπο

-Δηλώνει ως τεράστιο το κόστος αναπαλαίωσης

-Απορρίπτει την ΠΡΟΣΦΑΤΗ επίσημη τεχνική μελέτη και τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ προϋπολογισμό αναπαλαίωσης που, ομόφωνα, κατέθεσε τον Μάρτη 2008 στο Συνέδριο η 3μελής ειδική Επιτροπή της ΟΚΕΣΑ και των Συλλόγων.

Ακόμη να μας πει δημόσια:

-Πως ενημερώνεται-διασταυρώνει τα σχετικά με την ΟΚΕΣΑ.

-Γιατί προτιμάει να χαθούν τα 92 χιλιάδες ευρώ από το ΥΠΕΧΩΔΕ (και το ΥΓΠΡ), εγκριμένα για την αναπαλαίωση από τον Κ. Λαλιώτη με σημαντική συμβολή του Γ. Ρωμαίου.

-Γιατί δε ζητάει να ερευνηθεί που διατέθηκαν τα 20 και πλέον εκ. δρχ. που πρόσφεραν, αποκλειστικά για την αναπαλαίωση, η Κέρκυρα και το Κράτος.

-Γιατί η ίδια, σαν βουλευτίνα από το 2004, δεν έπραξε απολύτως τίποτα για την κρίση στην ΟΚΕΣΑ και την μη αναπαλαίωση του Κτιρίου.

-Τι συγκεκριμένο προτίθεται να πράξει ώστε, η ΠΑΣΟΚική ομάδα (με τις παραφυάδες), να μην πουλήσει το Κτίριο και μάλιστα σε ύποπτα εξευτελιστική τιμή.

Η κ. Γκερέκου οφείλει να γνωρίζει ότι η,ο βουλευτής χρησιμοποιεί τις ικανότητες να οραματίζεται για το λαό, να προτείνει-επιδιώκει λύσεις, να ασκεί κριτική στις άλλες εξουσίες, να επιδιώκει απόλυτη διαφάνεια στη λειτουργία των κοινωνικών συλλογικοτήτων και να δέχεται την κοινωνική κριτική.

Όμως, η βουλευτής Κέρκυρα του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε τις (πράγματι σημαντικές) ικανότητές της για να συκοφαντήσει αρνούμενη την κριτική και, ψευδόμενη, να παραπλανήσει.

Τίθεται το ερώτημα: Πώς θα λειτουργήσει με διαφάνεια ως… υπουργός όταν, σαν… σκιώδης, ψεύδεται για να καλύψει ΠΑΣΟΚικό σκάνδαλο;

Περιμένουμε να δούμε αν η κ. Γκερέκου κατατάσσει τον εαυτό της στις δυνάμεις που προστατεύουν και ονειρεύονται τη διεφθαρμένη, δεξιόστροφη, καταστροφική, προδοτική διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η λαϊκή καταδίκη της οποίας της πρόσφερε το βουλευτικό λειτούργημα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΧΙΟΣ

Επίτιμος Πρόεδρος ΟΚΕΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: