Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

26/7/2508 μ.Δ. (μετάΔημοκρατίας)
ΡΟΔΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗ

Sky Newsletter www.skyfm100.com

ΡΟΔΟΣ: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΟΛΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ...

Καίγονται όλα για 4η μέρα - Απουσία σχεδιασμού - Τρόμος και πανικός παντού 25/7/2008 | 22:37 | Πηγή: SKY

Η Ρόδος βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η φωτιά που κατασπαράζει τα πάντα για τέταρτη συνεχόμενη μέρα στο πέρασμά της μαίνεται σε πολλαπλά μέτωπα. Η νότια πλευρά του νησιού αντιμετωπίζει τεράστια οικολογική καταστροφή και οι εκτιμήσεις μιλούν για πάνω από 70.000 στρέμματα καμένης γης.

Τα μέτωπα μαίνονται σε Λάερμα, Ασκληπειό, Λάρδο, Κιοτάρι, Αγιο Ισίδωρο, Προφύλια ενώ ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι οι φλόγες απειλούν σοβαρά και τα σύνορα μεταξύ Λαέρμων και Απολλώνων.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσα στο Ολοκαύτωμα μας θυμήθηκε και ο Εγκέλαδος

Μικρές φωτιές και ασθενής σεισμική δόνηση ήρθαν να προστεθούν στο σκηνικό 25/7/2008 | 19:27 | Πηγή: SKY

Λαχτάρησαν χθες το μεσημέρι οι κάτοικοι και οι αρχές τις Ρόδου από φωτιά που ξέσπασε σε μία άκρως δασική περιοχή ανάμεσα σε Θεολόγο και Σορωνή. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η συγκεκριμένη πυρκαγιά στην Σορωνή χαρακτηρίζεται ανεπιφύλακτα από τις αρμόδιες αρχές ως ενέργεια εμπρησμού.

Εντωμεταξύ, φωτιά μικρού μεγέθους προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι κοντά στο στρατόπεδο στους Τρεις η οποία χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής σβήστηκε άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα

"Καμπάνες" στον 61χρονο δράστη για το Ολοκαύτωμα

Ποινή φυλάκισης 4 χρόνια με ανασταλτικό χαρακτήρα και 15.000 ευρώ 25/7/2008 | 23:00 | Πηγή: SKY

Σε ποινή φυλάκισης 4 χρόνια με ανασταλτικό χαρακτήρα και 15.000 ευρώ καταδικάστηκε τελικά σήμερα αργά το βράδυ, ο 61χρονος από τον Άγιο Ισίδωρο Γιώργος Μάκρας του Εμμανουήλ, που κατηγορείται για εμπρησμό από αμέλεια.

Ο Γ. Μάκρας καταδικάστηκε σήμερα ύστερα από μια μαραθώνια διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, για την φωτιά που ξέσπασε την περασμένη Δευτέρα 22 Ιουλίου στον Άγιο Ισίδωρο.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: