Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

To ραδιοφωνικό δίκτυο της Δωδεκανήσου | Έκδοση της 24ης Απριλίου 2009 |

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. Η καθημερινή ειδησεογραφία από τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα, με την εγκυρότητα και την ταχύτητα του ΠΡΩΤΟΥ ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού στην Ελληνική Περιφέρεια. Τα γεγονότα μπορείτε να παρακολουθείτε από τους 100 και 100,8 των FM και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.skyfm100.com ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ

Η ψηφοφορία στις 29 Απριλίου

Στην Ολομέλεια της Βουλής μεταφέρεται η υπόθεση Παυλίδη 23/4/2009 | 17:30 | Πηγή: SKY

Στην Ολομέλεια της Βουλής μεταφέρεται πλέον το ενδιαφέρον για την υπόθεση Παυλίδη, ενώ στην επικαιρότητα παραμένουν δύο ακόμα ζητήματα: της Siemens και της Μονής Βατοπαιδίου. Σχετικά με τον πρώην υπουργό Αιγαίου, η κρίσιμη ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί πιθανότητα στις 29 Απριλίου με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Στη Νέα Δημοκρατία η επίσημη θέση είναι οι βουλευτές θα ψηφίσουν κατά συνείδηση. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο Βήμα της Πέμπτης, η Ρηγίλλης αναμένει από τους βουλευτές να ακολουθήσουν την έμμεση εντολή απόρριψης της παραπομπής, σύμφωνα και με το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής.

Διαβάστε περισσότερα

 

Με υπουργική απόφαση

Το δικαίωμα της απλής χρήσης κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού, παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης δίδεται στους ΟΤΑ 22/4/2009 | 17:50 | Πηγή: SKY

Το δικαίωμα της απλής χρήσης κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού, παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών, που βρίσκονται στα όρια τους, παραχωρείται στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' Βαθμού της χώρας. Το δικαίωμα αυτό επιτρέπεται να μεταβιβαστεί μερικά ή ολικά από κάθε ΟΤΑ σε δική του αμιγή δημοτική ή κοινοτική επιχείρηση. Η παραχώρηση γίνεται για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού (όπως εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής, καθισμάτων, ομπρελών, λειτουργία τροχηλάτου αναψυκτηρίου κλπ) και ισχύει μέχρι 31-12-2012. 

Διαβάστε περισσότερα

 

Επιτέλους υπάρχει κινητικότητα εκτός ...πολεμικών αεροσκαφών

Τη λειτουργία ταχυδρομικού καταστήματος στο Αγαθονήσι αποφάσισαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία 24/4/2009 | 08:03 | Πηγή: SKY

Τη λειτουργία ταχυδρομικού καταστήματος στο Αγαθονήσι αποφάσισαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Ταυτόχρονα, αποφασίστηκε η εγκατάσταση, συντήρηση και λειτουργία μηχανήματος αυτόματης ανάληψης μετρητών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Η απόφαση ελήφθη μετά τα προβλήματα που προέκυψαν με την λειτουργία του τοπικού Πρακτορείου και την έλλειψη ενδιαφέροντος στο νησί για νέα ανάθεση έργου.  Συγκεκριμένα, εδώ και δύο μήνες δεν έχουν πρόσβαση στο ταχυδρομείο, αφού η σύμβαση με τον ανταποκριτή έχει λήξει και η μεταφορά της αλληλογραφίας είναι προβληματική. Το αποτέλεσμα είναι λογαριασμοί, μισθοί και συντάξεις να στοιβάζονται στα περιφερειακά γραφεία και οφειλές να γίνονται εκ των πραγμάτων ληξιπρόθεσμες. Με τη συνεργασία των ΕΛΤΑ με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αντιμετωπίζεται και το πρόβλημα καταβολής των μισθών και των συντάξεων στους κατοίκους των δύο χωριών του νησιού.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: