Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ:Παρουσίαση βιβλίου: ΤΑΙΠΕΔ:όργανο εκποίησης περιουσίας-κατάργησης κυριαρχίας

 

ΤΑΙΠΕΔ: όργανο εκποίησης της περιουσίας και κατάργησης της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας

 

Δελτίο Τύπου 


Στις 8 Ιουλίου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο βιβλιοπωλείο «ΙΑΝΟΣ» η παρουσίαση του μόλις εκδοθέντος βιβλίου του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΙΜΔΑ), από τις Εκδόσεις Νομική Βιβλιοθήκη, 275 σελ., με τίτλο:

ΤΑΙΠΕΔ: όργανο εκποίησης της περιουσίας και κατάργησης της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας

Το βιβλίο εξετάζει τις επιπτώσεις των μαζικών εκποιήσεων της δημόσιας περιουσίας από την ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε. στα Ανθρώπινα Δικαιώματα, όπως αυτά προστατεύονται σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Συγγραφείς είναι: Αλίκη Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου, Ομ. Καθηγήτρια και Πρόεδρος ΙΜΔΑ, Αντώνης Μπρεδήμας, Ομ. Καθηγητής Πανεπιστημίου και μέλος ΔΣ ΙΜΔΑ, Μαρία Καραμανώφ, Σύμβουλος Επικρατείας και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητος, Γιώργος Κασιμάτης, Ομ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Ακρίτας Καϊδατζής, Λέκτορας του Τμήματος Νομικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλης Κοσκινάς, Πρόεδρος Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Κέρκυρας.

 

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι Γεράσιμος Αρσένης, Αντιπρόεδρος ΔΣ ΙΜΔΑ και τ. Υπουργός, Κώστας Αρβανίτης, Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού «105,5 FM στο Κόκκινο», Νίκος Φίλης, Διευθυντής της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» και Βάλια Μπαζού, Αρχισυντάκτρια της εφημερίδας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ».

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

 

 

 

 Ίδρυμα Μαραγκοπούλου: 

«Πάσχει αντισυνταγματικότητας το σχέδιο νόμου για τη "μικρή ΔΕΗ">>

http://www.lawnet.gr/news/adruma-maragkopoulou-apasxei-antisuntagmatikotitas-to-sxedio-nomou-gia-ti-amikri-dehaa-32981.html?ref=RSS

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: