Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεργασία «ΠΡΑΤΤΩ» και «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»

Οι Πολιτικές Κινήσεις «ΠΡΑΤΤΩ» και «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» διαπιστώνουν την βαθιά πολιτική και κοινωνική κρίση, την διαρκώς επιδεινούμενη παραγωγική αποδιάρθρωση και την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας. Η σκληρή νεοφιλελεύθερη μνημονιακή πολιτική έχει ήδη μετατρέψει την Ελλάδα σε Ευρωπαϊκή «αποικία χρέους», με καταλυτικές ευθύνες του εξουσιαστικού συστήματος παρακμής.
Διαπιστώνουν την ανάγκη στενότερου συντονισμού και συνεργασίας των κινήσεων και των κινημάτων, που συμπίπτουν στους στόχους της δημοκρατικής ανασυγκρότησης, της υπεράσπισης των πατριωτικών και λαϊκών δικαίων, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της παραγωγικής ισόρροπης ανάπτυξης, που προϋποθέτουν την δημιουργία ενός ισχυρού αντιμνημονιακού, δημοκρατικού, προοδευτικού, πατριωτικού Μετώπου Σωτηρίας της χώρας.
Ως συνέπεια των παραπάνω, ανακοινώνουν την κοινή τους απόφαση για συντονισμό των ενεργειών και των πρωτοβουλιών τους, ενίσχυση της μεταξύ τους επικοινωνίας και συνεργασία στην διατύπωση θέσεων, τόσο για τα τρέχοντα ζητήματα, όσο και για τα στρατηγικής συνεργασίας θέματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του
«ΠΡΑΤΤΩ»
  
Το Εκτελεστικό Γραφείο της
«ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: