Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Αθλιότητα...ελίτ ΣΥΡΙΖΑ η...ενασχόληση,ΑΠΛΩΣ,με δεξιά φερέφωνα (Γεωργιάδης) ενώ "ξεχνούν" τη ΔΕΞΙΑ!

Αθλιότητα... ελίτ  ΣΥΡΙΖΑ η... ενασχόληση, ΑΠΛΩΣ, με  δεξιά φερέφωνα (Γεωργιάδης) ενώ "ξεχνούν" τη ΔΕΞΙΑ!

Ελίτ από το  ΣΥΡΙΖΑ μεθοδεύει αντιαριστερά μονοπάτια!
Ενώ   φέρεται να  μη... θυμάται ότι αντίπαλος της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι η ΔΕΞΙΑ, όλο και περισσότερα προσωποποιεί τις κορυφαίες ΔΕΞΙΕΣ πολιτικές (πχ μνημόνια κλπ).

Αυτό που... φαίνεται να... αποφάσισαν να μη...  συνομιλούν  με Γεωργιάδη, ένα από τα πλέον συνεπή δεξιά φερέφωνα, είναι επικίνδυνη πρακτική.

Επίσης, πλέον επικίνδυνο είναι να ξεχωρίζεται ο Σαμαράς σε σχέση με τις προηγούμενες Δεξιές  πολιτικές  εκφράσεις, λες και ο Σαμαράς δεν είναι γνησιότατος Δεξιός ηγέτης που με... θάρρος υπερασπίζεται και πραγματώνει την απάτη, την εκμετάλλευση, την καταπίεση, το σκοταδισμό... της ΔΕΞΙΑΣ: ντόπιας- ευρωπαϊκής-παγκόσμιας.

Να γνωρίζουν καλά κάποιες ελίτ στο ΣΥΡΙΖΑ: Άλλο η ΑΡΙΣΤΕΡΗ στήριξη-συμπόρευση  των μυριάδων αυτόνομων   να εκπληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ  τον  ιστορικό ρόλο της διακυβέρνησης σε μια σαφή αντιδεξιά πορεία και άλλο η ΑΝΤΙσταση σε πρακτικές που αθωώνουν τη ΔΕΞΙΑ και απλώς μπατσίζουν κάποια φερέφωνα της.

Και κάτι επιπλέον: Όσοι διακηρύσσουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα.... γίνει ... εξουσία (και όχι διακυβέρνηση που θα "μαραζώσει" την εξουσία), μήπως ετοιμάζονται να... εφαρμόσουν  την   Εξουσία στα κεφάλια των Αριστερών;

(ΔΕΞΙΑ=Θρησκεία+άδικο Κράτος+εκμεταλλευτικό Κεφάλαιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: