Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

"Ελευσίνια τα Κερκυραϊκά" με τιμές στην Κερκυραϊκή Ένωση και ήχους της Φιλαρμονικής Θιναλίων!

"Ελευσίνια τα  Κερκυραϊκά"  
με τιμές στην Κερκυραϊκή Ένωση 
και  ήχους της Φιλαρμονικής Θιναλίων!

Ο Δήμος Ελευσίνας, στο Λαογραφικό φεστιβάλ  2015, τίμησε  την Κερκυραϊκή Ένωση Ελευσίνας για την προσφορά της στον Πολιτισμό και στην Παράδοση.
Η εκδήλωσε έγινε το  Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 στην Πλατεία Ηρώων με παρουσία του Δημάρχου Γ. Τσουκαλά και Συμβούλων Δ. Ελευσίνας, εκπροσώπου της ΠΙΝ, πολλών Φορέων της Περιοχής, του Προέδρου της ΟΚΕΣΑ Γ. Ζωχιού, του πρώην Προέδρου της Κερκυραϊκής Ένωσης Θεσσαλονίκης Γ. Καλαϊτζόγλου και του Προέδρου Εθελοντών Γ. Καλυμάκη.
 


Επικεφαλής και η "Ψυχή" της βραδιάς  η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.Π.Α.του  Δήμου Βασιλείου Μαρία (φωτό)  που,  σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν... μυστήρια   Μουσικής και   Παράδοσης της Κέρκυρας, έκανε και ακριβείς περιγραφές.

Η Φιλαρμονική Θιναλίων με τους άξιους Μαέστρο Χ. Μακρή και τους Μουσικούς όλων των ηλικιών
 και οι "Πετεργολέτσες" του Σ. Χονδρογιάννη με σκηνοθέτη το Θ. Ευστρατιάδη και με το "ελευθερόστομο"Θεατρικό της ΚΕΕ , απεκάλυψαν αυτές τις... μυστηριακές Κερκυραϊκές πτυχές

 σε ένα ενθουσιώδεςκοινό
Ελευσινίων και Απόδημων.


 Ο Πρόεδρος της ΚΕΕ Θεόφιλος Δολιανίτης  Παρέλαβε τα τιμητικά Σύμβολα από το Δήμαρχο.
Επισημάνθηκε η συμβολή του Δημάρχου Κέρκυρας Κ. Νικολούζου, του Αντιδημάρχου Κ. Παυλίδη, της Διευθύντριας Κας Διαβάτη και του Γ. Καλαϊτζόγλου.

Η Φιλαρμονική Θιναλίου δεν εντυπωσίασε μόνο στη σκηνή αλλά και κατά την... περατζάδα στους Ελευσίνιους δρόμους.

Ενθουσιασμένοι όλοι οι Συντελεστές από τα συνολικά αποτελέσματα άκουγαν αργότερα τα επόμενα σχέδια της ΚΕΕ από τον ιδιαίτερα ικανοποιημένο Πρόεδρό της: "Ακολουθεί η Βαρκαρόλα!"  (Ο Μαέστρος με τους Προέδρους: ΚΕΕ,ΟΚΕΣΑ,ΚΕΘ)


Φωτογραφίες εδώ:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000553334526&fref=ts


https://www.facebook.com/kalymnakis?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια: