Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

2ηΑΜΕΦ. Συνεχίζουμε δυναμικά! "Η ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΣ ΜπαλουρδΕλληνοΦρενία!" 15 και 30 κάθε μήνα, 12 μεσημέρι.




ΜπαλουρδΕλληνοΦρενία
 



Μεγάλη η αναγνωσιμότητα της 1ης Πράξης!
Συνεχίζουμε!
Αρχικά: 15 και 30 κάθε μήνα, 12 μεσημέρι.




2η ΑΜΕΦ


Μέρος πρώτο
Πράξη 2η


Α1. Διαφωτιστής

Α2. Εκτελεστής





Α2: Παντού... κομμένος! Παντού... καμένος!
Α1: Μα η πρόκληση ξεπερνάει κάθε όριο διαφωτιστικής διεργασίας.
Α2: Άκου, πήγε ο Τσίπρος ν' αποχαιρετήσει τον Κάστρο! Ποιος είσαι εσύ ρε που... τολμάς;
Α1: Σοφά τα Αφεντικάαα..!
Α2: Προυουσχή !!!

Α1: Όχι μόνο τον... εξαφάνισαν αλλά, με άριστες τεχνικές, του ΤιΒιμουτζούρωσαν τον.. κουβανισμό!
Α2: Φυσικά! Που πας ρε ενώ εδώ βρίσκονται οι εκπρόσωποι των πιο μεγάλων Αφεντικών, Προυουσχή !!!, για την πιο κρίσιμη διαπραγμάτευση!
Α1: Έτοιμο τουχουν και το... 4ο, αλλ' αυτός ξεγλιστράει! Πήγε λέει στην Κούβα για να πάρει δύναμη από τον Φιντέλ και να μην υποκύψει για άλλο μνημόνιο.
Α2: Όχι ο Κάστρο δεν τον σώζει αλλά ούτε το σύμπαν! Θα του το φορέσουνε το μνημόνιο! Μπορεί και.... 5ο! Με τη βοήθεια του θεού, βέβαια! Φαντάσου ναχε τη δύναμη ο Κάστρο να τον... εμπνεύσει και ν' αρνηθεί; Καταστροφή για Αφεντικά! Θα κλείσουν τις Τιβές τους, οι αντικειμενικοί...σχολιαστές δε θαχουνε με τι να... διαφωτίσουν!
Α1: Οι εκτελεστές, μην υποτιμάτε τους διαφωτιστές! Μπορούμε ν'... αντιμετωπίσουμε κάθε... ενδεχόμενο! Ακόμη κι ένα... σωτήρα εκ του... μακρόθεν!

Α2: Μα να του επιτρέψουν να μιλήσει ενώπιον ενός ολόκληρου λαού, σε άμετρο πλήθος και πλατείες! Εμφανίστηκε παγκόσμια, ο... μπόμπιρας, υπονομεύοντας την παγκοσμιοποίηση! Μήπως πήρε... άδεια από το... Σπίτι, ως... πρώην Σπιτικός;
Α1: Και θα το αγνοούσε η... διαφώτιση; Σε οχτρούς, ποτέ... άδεια. Άλλωστε, θα τον προέβαλαν και οι Τιβές! Να επιβεβαίωση: Ούτε η διαφώτιση, μήτε τα Αφεντ..!
Α2: Προυουσχή !!! Και ο... Αδελφός Ραούλ που σηκώθηκε, τον αγκάλιασε και τον φίλησε! Ποιον φιλάς ρε; Ρώτησες το... Σπίτι, τα Αφεντικά; Μπορεί νασαι ο ΡαουλΚάστρο, αλλά όχι... αταξίες στην Τάξη!

Α1: Είχε προηγηθεί ο Φιντέλ! Ακούς, να του στείλει συγχαρητήρια επιστολή μετά το ΟΧΙδημοψήφισμα 2015..; Χαρακτήριζε μάλιστα εκείνο το όχι, ως λαμπρή πολιτική νίκη.
Α2: Τον απεκάλεσε και: Σύντροφε Αλέξη Τσίπρα!
Α1: Να τα ιστορικά λάθη του Κομουνισμού! Το ΟΧΙ είναι χαρακτηριστικό των πραγματικών Αριστερών! Αυτή η πράξη του ΦΚάστρο καταγράφεται ως αντικομμουνιστική!
Α2: Προκάνουμε, πριν τα... σαράντα, να τον... διαγράψουμε;
Α1: Οι... εκτελεστές να περιμένετε... διαφωτίσεις.
Α2: Αισθάνομαι βαθύ κλονισμό..! Ελπίζω, οι ερμηνείες και αναλύσεις των ΑφεντοΤιΒών να με... ισορροπήσουν.
Α1: Πολύ ώρα η... αγκαλιά και τα... φιλιά με Ραούλ! Λες να του... μουρμούρισε πως να κρατήσει και να μην υπογράψει μνημόνια; Μπας τέτοια συμφορά; Άμα έχεις τέτοιους... φίλους!!! Πρέπει να ερευνηθεί, διαφωτιστικά!


Α2: Πήγε λέει ως ο μόνος Ευρωπαίος!
Α1: Άλλη υπονόμευση αυτή! Κατά της Ευρώπης! Άκου, μπούκαρε ο Τσίπρακας στην Κούβα δίχως να ρωτήσει τους θεσμούς! Ανυπακοήηηη! Να πως υπονομεύεται το ευρωπαϊκό στερέωμα, από ανυπάκουους! Να πως καταστρέφεται η οικονομία! Να γιατί αγανακτούν τ' Αφεντικά!
Α2: Τα φορολογούν, τους στερούν πλούτο για να ξοδεύει ο ψευτοαριστερός σε ταξιδάκια! Άκου, ταξίδι στην Κούβα με λεφτά των πεινασμένων ΤιΒιστών! Γιαυτό δεν τους επιστρέφει ούτε τα... εκατομμύρια που τους άρπαξε! Για ναχει να... σουλατσάρει!
Α1: Το πλέον επικίνδυνο: Οι θεσμοί κοπιάζουν να του ετοιμάσουν το 4ο κι αυτός ταξιδεύει να ρητορήσει χωρίς να ρωτήσει!
Α2: Σίγουρα, αυτή η ανάλυση θα είναι πολύ δύσκολο έργο για τους διαφωτιστές.
Α1: Η διαφώτιση δεν ορρωδεί προ ουδενός! Άλλωστε, και τις... αδυναμίες της, τις θεραπεύουν οι ΤιΒάδες: Τα ακαταμάχητα ΜΜΕ, οι ανίκητες ΤιΒικές δυνάμεις.


Α2: Φώναζε το Τσιπράκι: Φιντέλ, είσαι παγκόσμιο σύμβολο των φτωχών, των καταπιεσμένων, των ανυπότακτων..!
Α1: Είναι σαφείς οι... υπαινιγμοί! Όπως χρησιμοποίησε τις ΤιΒάδειες να πλήξει τ' Αφεντικά ως διεφθαρμένα και διαπλεκόμενα, τώρα στρέφει εναντίον τους: φτωχούς- καταπιεσμένους-ανυπότακτους!

Α2: Για ανάλυσε διαφωτιστικά: Γιατί... εδώ η ψευτοαριστερά ανακουφίζει τους φτωχούς και δίνει δημόσια υγεία τσάμπα σ' όλους..;
Α1: Υπονομεύοντας την ιδιωτική βεβαίως!
Α2: Α! Τoχει αναλύσει κι αυτό η διαφώτιση..!
Α1: Οφκοορς!
A2: Μπας κι ο Αλέξιος θέλει να γίνει σύμβολο παγκόσμιο αλλά, εξ... Ευρώπης;
Α1: Οφκορς! Γι αυτό συκοφαντεί τ' Αφεντικά και βάλει κατά της ιδιοκτησίας τους, κυρίως τις ΤιΒικής! Ευτυχώς! Ευτυχώς που αντισταθήκαμε και ακυρώθηκε ο ΤιΒιδιαγωνισμός. Φαντάζεσαι τι... κουβάνικη προπαγάνδα θα... τρώγαμε αν κατέπιπταν τα ιδιωτικά κανάλια; Δοξασμένη ναναι η ΣυμβουλιοΕπικρατική πλειοψηφία!
Α2: Η... μειοψηφία, είναι ΣΥΡΙΖΑϊκή;
Α1: Αυτό ακόμη ερευνάται! Η πλειοψηφία όμως είναι... δεδομένη!
Α2: Ευτυχώς, γιατί θα χρειαστεί! Ετοιμάζονται νέες προσφυγές..!
Α1: Και το ΕΣΡ! Ο Πρόεδρος, τουλάχιστον, δοκιμασμένος, υποδεδειγμένος, τσεκαρισμένος! 20 χρόνια θα συνεδριάζει ν' αποφασίσει για τις ΤιΒάδειες!
Α2: Ευτυχώς! Ηρέμησαν οι ΤιΒάρχες! Ξέρεις τι... ταραχή! Αφεντικά με τρέμουλο, πρώτη... φορά!


Α1: Ακούς: Έχουμε και στην Ευρώπη τους δικούς μας δυνάστες, φανάτιζε το Τσιπρί τους Λατινικοαμερικάνους, με συμπαντικό ακροατήριο. Μα, δυνάστες στην Ευρώπη;
Α2: Γι αυτό πήγε μόνος! Να συκοφαντήσει τους άλλους...27! Πέρα που μίκρυνε την... Ήπειρο. Ακούς, ολόκληρη Ευρώπη με δεκάδες ηγέτες και να εμφανίζεται μόνο... ένας; Και μάλιστα... μιτσός; Μιας κουτσουλιάς τόπος, αντί της... συνολικής Ένωσης Ευρωπαϊκών δυνάμεων!
Α1: Και φυσικά, με συνειρμούς ότι οι άλλοι, δηλαδή οι 27 απόντες, είναι... δυνάστες; Αυτό, η ιστορία δε θα το ανεχθεί! Πρέπει ν´ αποφασίσει γρήγορα το ΣτΕ, όσο η... πλειοψηφία κρατά! Απαίτηση, η Ευρώπη να δικαιωθεί δικαστικά, ΣΕπικρατικά!

Α2: Μπορεί το ΕπικρατικοΣυμβούλιο ν' ακυρώσει το ταξίδι και την ομιλία Τσίπρα στην Κούβα;
Α1: Οφκοοορς! Η ΣΕπλειοψηφία είναι αρραγής, δεδομένη! Άλλωστε, υπάρχει αποδεδειγμένη ισχυρή αντισυνταγματικότητα: Πρώτον, δε ρώτησε τους... Θεσμούς-την...τρόϊκα δηλαδή, και δεύτερο παρέκαμψε τις ΑφεντοΤιβές ομιλώντας αυτός, και μάλιστα ενώπιον παγκοσμιοποιημένου ακροατηρίου, αντί των... εγκεκριμένων ειδικών αναλυτών. Είναι ισχυρότατο το συνταγματικό δικαίωμα των Αφεντικών να ομιλούν αυτά, αντί των πρωθυπουργών!
Α2: Να κρίνει το ΣτΕ αντισυνταγματικό που πήγε χωρίς τα κανάλια των Αφεντικών! Υπονόμευση! Πέρα που θα τον... ξεκουράζανε!
Α1: Βέβαια! Αντί να γράφει λόγους και να μιλά ο Αλέξιος, θα παρουσιάζανε οι Καναλάρχες μας τι θέλει να πει. Αυτοί ξέρουν, μαντεύουν, οδηγούν. Αλλά, δεν... τολμούσε να τοποθετήσει απέναντί του τους ελεύθερους ΜΜΕθριαμβευτές!
Α2: Θα τον λιάνιζαν! Εδώ, είναι πλήρως ελεύθεροι οι δημοσιογράφοι να απαγγέλλουν! Δεν αλλοιώνουν καμιά εντολή, επιθυμία, ανάλυση, υπαγόρευση.
Α1: Αυτός όμως προτίμησε τους... κουβανικούς μονόλογους.

Α2: Πρέπει να εξεγερθούν όλοι οι αντιΣυνταγματολόγοι! Κυρίως οι... χοντρούληδες! Διαστέλλονται επειδή... αναγκάζονται σε μακαρονάδες, όπως ο... δύστυχος ΑφεντοΜηνάς ο Κοντός, ο... πεινασμένος της... έντρομης διαφωτίστριας Έλενας...!
Α1: Μη... δακρύζεις! Ψυχραιμία! Τα Αφεντικά είναι ανθεκτικά στις... δύστυχες στιγμές..! Αλληλέγγυα μεταξύ τους και πάντα με ισχυρή εργατοαριστερή...στύλωση..!
Άκου όμως: Αναλύεται σε βάθος ο μονόλογος Τσίπρα στην Κούβα..!
Α2: Προσέχτε τα όλα οι διαφωτιστές!
Α1: Μη... διακόπτης συνεχώς τη διαφώτιση..!
Α2: ΑυτοΠρουουσχή !!!

Α1: Άκου, με απόλυτη μυστικότητα, μια μοναδική ανάλυση, αποκλειστική..!
Α2: Γιομάτος... αυτιά και... τάφος!
Α1: Στο μικροσκόπιο των ειδικών διαφωτιστών βρίσκεται το... ύποπτο του Τσίπρα προς τον Κάστρο: Και σε αυτόν τον αγώνα, το παράδειγμά σου Φιντέλ μας συντροφεύει και θα μας συντροφεύει πάντα. Στις νίκες και στις ήττες μας. Στις ανατροπές και στους συμβιβασμούς μας...
Μίλησε λοιπόν ο Τσίπρας για... ήττες και... συμβιβασμούς! Άρα, ετοιμάζεται να... ηττηθεί και... συμβιβαστεί!
Α2: Αλλά, λέει, έχοντας... παράδειγμα τον Φιντέλ..!
Α1: Επιδιώκει να εξομοιώσει τις... δικές του, με ήττες και συμβιβασμούς του Κάστρο, δηλαδή της Κούβας, δηλαδή της Επανάστασης.

Α2: Δηλαδή, ο Κάστρο έκανε... συμβιβασμούς;
Α1: Οφκοοoρς! Το επέβαλε η Επανάσταση! Επανάσταση χωρίς συμβιβασμούς; Δεν μπορεί να μην έχει και ήττες και συμβιβασμούς. Η Επανάσταση σχεδιάζεται, ξεκινάει, εκτελείται και οικοδομείται με συμβιβασμούς! Προπάντων: Παρεκκλίσεις! Όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας, έκαναν επανάσταση για να δικαιολογούν ότι υφίστανται ήττες και συμβιβάζονται;
Α2: Δηλαδή, όταν ξεκινήσει και στην Ελλάδα η... επανάσταση, θα... δούμε και... συμβιβασμούς;
Α1: Εσείς οι εκτελεστικοί είστε επικίνδυνοι! Όταν... ξεκινήσει..!!!;;; Μα η η Επανάσταση έχει ξεκινήσει..!
Α2: Έχει..!!!;;;

Α1: Βεβαίως! Αλλά διανύουμε το “1ο Συμβιβαστικό Στάδιο”. Συμβιβαζόμενοι, περικυκλώνουμε τ' Αφεντικά! Δε βλέπεις καθημερινά οι ΤιΒές τους τι... επαίνους για... συνέπεια; Τα... υπνωτίζουμε τόσο όσο είναι απαραίτητο να μην... τρομάζουν! Τσακίζοντας τους ψευτοαριστερούς, τα Αφεντικά...
Α2: Προυουσχή !!!
Α1: Τα Αφεντικά, λέγω, δοξάζουν την Πραγματική Αριστερά! Γίνονται όργανά της..! Στρώνουν το δρόμο της μακράς επαναστατικής πορείας.
Α2: Είναι πολύ... μακρά; Έτσι, να... μάθουμε και μεις οι εκτελεστές!
Α1: Δεν έχει περιγραφεί ακόμη το... μήκος, αλλά θαναι... μακρά η πορεία! Είναι έργο των διαφωτιστών να το καταγράψουν. Οι εκτελεστές, αρκεί να... βλέπουν και ομιλιά μα μην.... Κυρίως, υπομονή! Ο μένων... υπό, νικά!



Η επόμενη, σκηνή
στις 30 Δεκέμβρη 2016
12 μεσημέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια: