Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Κέρκυρας Ιστορίες από ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣΚέρκυρας   Ιστορίες

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα βιβλία για το νησί της Κέρκυρας που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις μας!
Συνοπτική Ιστορία της Κέρκυρας (από τα αρχαία χρόνια έως τις μέρες μας)
Συγγραφέας: Δημήτρης Λάππας
Π.Λ.Τ. 12,70€
«Η πλούσια ιστορική βιβλιογραφία της Κέρκυρας έχει καλύψει σχεδόν όλες τις πτυχές της μακραίωνης ιστορίας της πόλης και του τόπου μας. Ωστό­σο, απουσιάζει ένα σύγχρονο βιβλίο το οποίο, χωρίς να αποτελεί συστηματική επιστημονική εργασία, να απευθύνεται στο πλατύ κοινό και ειδικότερα στους νέους που θέλουν και πρέπει να γνωρίσουν την ιστορία μας συγκεντρωτικά και όχι διασπασμένα σε πολυσέλιδα επιστημονικά συγγράμματα. Αυτό το στόχο και αυτή τη ζήτηση υπηρετεί το βιβλίο τούτο, καρπός της μελέτης και της αγά­πης του συγγραφέα για την τοπική ιστορία, με τρόπο ευσύνοπτο και εύληπτο»

Υποσημείωση: Το βιβλίο κυκλοφορεί και στην αγγλική και τη ρωσική γλώσσαΚέρκυρα, Πόλης Περιήγηση στον χώρο και στον χρόνο (σε συνοικίες, γειτονιές, προάστια, περίχωρα)
Συγγραφέας: Δημήτρης Λάππας, Δημ. Κων. Κονιδάρης
Π.Λ.Τ. 12,70€
«Το βιβλίο αυτό, το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με την προσδοκία να βοηθήσει με απλό αλλά και ορθό τρόπο, με ακρί­βεια αλλά και χωρίς μακρηγορίες, στην καλύτερη γνωριμία της πόλης της Κέρκυρας, καλύπτει ποικίλα ενδιαφέροντα και κινείται ως ένας υποδειγματικός οδηγός, με μοναδικό στόχο την απλή και ορθή πληροφόρηση. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στην πα­λαιά και τη νέα πόλη της Κέρκυρας κατά συνοικία και κατά γειτο­νιά, ώστε να την ανακαλύψετε καλύτερα. Η περιήγησή μας είναι οργανωμένη σε χώρο και σε χρόνο, με πολλές ενδιαφέρουσες, πι­στεύουμε, πληροφορίες, καθώς και με ευχάριστες εκπλήξεις για τους λάτρεις της περιπλάνησης…»
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ’’
ΠΑΡΑΣΤΑΤIΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ
ΕΚΔΟ ΣΕΙΣ  ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ
 46-48 ΤΗΛ./ΦΑΞ: 2103626992  
E-mail: xp.kosmos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: