Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Αυτή είναι Δημοτική Αρχή!!… η ¨Αρχή¨ με…. ¨Δια¨…παρέα – κολλητά!!!! Από: busy bee Μάνος Πετράκης link rel="File-List" href="file:///C:%5CUsers%5C1218%7E1%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_filelist.xml">

http://manosbee.blogspot.com/2008/10/blog-post_7039.html

Τώρα εφαρμόζει τους νόμους! Τώρα βγαίνει η Δημοτική αστυνομία στους δρόμους!(ποιους δρόμους…σε ένα δηλαδή, Ελ. Βενιζέλου), οι υπόλοιποι κατούρησαν στο πηγάδι, λες και δεν πληρώνουν Δημοτικά τέλη οι υπόλοιποι, αλλά βλέπεις ο παλμός των κάποιων ¨συμφερόντων¨ είναι εκεί!!(κυκλοφοριακό και όχι μόνο υπάρχει σε όλο το εντός σχεδίου) Τώρα σφραγίζει καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος λόγω ηχορύπανσης! (να ταν μόνο αυτό, βλέπε άγρα πελατών, κατευθυνόμενοι πελάτες κλπ) Τώρα που μείναμε τρεις και ο κούκος! Τώρα που φεύγει και ο τελευταίος τουρίστας επισκέπτης! Τώρα που έτσι και αλλιώς τα καταστήματα αυτά θα έκλειναν, διότι δεν υπάρχουν χουλιγκαναλκοολοναρκωτουρίστες!!!(ωραία λέξη μας γεμίζει και μας εκφράζει και σαν οντότητες και σαν τουριστικό προορισμό) Κατά κάποιο τρόπο διευκολύνουν, βέβαια και τα μαγαζιά αυτά, διότι αφού δεν έχουν δουλειά, κλείνουν και δεν είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν προσωπικό και ΙΚΑ!!! Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια δηλαδή!! Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Καλά ποιους κοροϊδεύουμε??? Τους ίδιους τους εαυτούς μας κύριοι!! Από όπου και να το πιάσεις το πράμα βρωμάει, με λίγα λόγια!! Καλά δεν υπάρχει ίχνος ¨πέτσας¨ πάνω μας??? Και θα πάμε στην επόμενη προεκλογική περίοδο, θα ανοίξουμε τα ντοσιέ μας, θα βγούμε στο ¨γυαλί¨ και θα πούμε ότι εμείς κάναμε τη δουλεία μας,(τόσα κλεισίματα καταστημάτων, τόσες μηνύσεις - γενικολογίες κλπ) μέσα στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος και αν κάτι δεν λειτούργησε σωστά δεν φταίμε εμείς, φταίνε οι άλλοι, όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς! Και πάμε για την επόμενη τουριστική σαιζόν με το ίδιο πάλι παραμύθι να παίζει, πάλι το ίδιο και το ίδιο χρόνια τώρα και η κοινωνία πέρα βρέχει!! - Πως θα είναι η σαιζόν φέτος???? - Θα έχουμε κόσμο???? Κάθε χρόνο….τα ίδια ερωτήματα!!!! Και κάθε χρόνο να πιάνουμε και πιο πολύ πάτο!!! Καλή σου νύχτα Χερσόνησο!!!! Εύχομαι όταν ξυπνήσεις, εγώ να διαψευστώ….. και τα πράγματα να μην είναι έτσι και να είναι καλύτερα για το μέλλον, όχι το δικό μας, αλλά ΑΥΤΩΝ, που έρχονται και τους ανήκει!!! Υστερόγραφο: Άντε να δω ποιος θα αγοράσει καλύτερο και ακριβότερο πολυμορφικό jeep φέτος!!!!
Η φωτογραφία(Ταχυδρομείο Χερσονήσου) είναι από το προσωπικό αρχείο του φίλου Ι.Μ., από κάποιες άλλες εποχές, όχι και τόσο μακρινές, για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι!!

22/10/2508 μ.Δ. (μετάΔημοκρατίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: