Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Προπαγάνδα των ΜΜΕ:«ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΔΕΗ..!!!»

Αν ήμασταν… Καραμανλής

θα αποκαλούσαμε τον Πρωθυπουργό

«ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ».

karamanlis2.jpg

Με «στήριξη» ΠΑΣΟΚ, σκαμπιλάκια  από ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ, με υποστυλώματα: ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και προπαγανδιστή τηνΕΣΗΕΑ,  σχεδιάζει  μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές του απάτες  που έχουμε ζήσει.   

 

Ο Πρωθυπουργός και πολιτικός ηγέτης της ΔΕΞΙΑΣ, σχεδίασε με τους διορισμένους  διοικητές (τραπεζών-ΔΕΗ κλπ) και Σουπερ Μάρκετ  να προπαγανδίζεται  έντονα ότι συγκρούονται με την κυβέρνηση, εμφανίζονται Αλογοσκούφης-Φώλιας-Πετραλιά κλπ  ότι τους τρίζουν  τα δόντια, ξαναβγαίνουν οι εντεταλμένοι  επαγγελματίες διαφωνούντες  (Μανώλης κλπ) να κάμουν τη συμφωνημένη  κριτική,  αφήνουν τον λαό να φθάσει σε αδιέξοδο και, μπροστά στην δυστυχία, θα εμφανιστεί ως θρίαμβος Καραμανλή η δήθεν κατατρόπωση   τραπεζιτών-ΔΕΗ, επιχειρηματιών κλπ.

Δηλαδή, η μεγιστοποίηση  της ληστείας του λαού θα αντιστραφεί ως νίκηΚαραμανλή κατά των διοικητών που αυτός διορίζει και καθοδηγεί.

 

Και όλα αυτά με το (αμετανόητα δεξιόστροφο)ΠΑΣΟΚ, ουσιαστικά να τον στηρίζει, τα ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ να αρκούνται σε «σκαμπιλάκια», η δεΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΕΣΗΕΑ να συνεχίζουν, ΟΣΟ ΠΟΤΕ, ως το ισχυρότερο στήριγμα  της πλέον διεφθαρμένης και εκμεταλλευτικής περιόδου  του καπιταλισμού, κρατώντας δεμένους χειροπόδαρα τους εργαζόμενους, αντί να «ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ» μπροστά απ’ όλα τα κέντρα αποφάσεων και να τα «ταρακουνούν».

Και βέβαια οι δημοσιογράφοι να υμνούν, με τις αναγκαίες για πειστικότητα ψιλοκριτικές, τη δήθεν σύγκρουση  Καραμανλή και υποτακτικών του διοικητών! 

Μετά, θα δοξάζουν τη… νίκη του… ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟΥ!

 

ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ, ΛΟΙΠΟΝ,

ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ

ΜΕ… ΣΤΗΡΙΞΗ,   ΑΝΟΧΗ

ΚΑΙ… ΥΠΟΣΤΥΛΩΣΗ!

09/11/2508 μ.Δ. (μετάΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: