Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Sky Newsletter

Η καθημερινή ειδησεογραφία από τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα, με την εγκυρότητα και την ταχύτητα του ΠΡΩΤΟΥ ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού στην Ελληνική Περιφέρεια.

Τραγωδία στον Διαγόρα

Αυτοκτόνησε ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Κοσκινιάτης 30/10/2008 | 00:45 | Πηγή: SKY

Τραγωδία στον Διαγόρα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο παίκτης Γιάννης Κοσκινιάτης, αυτοκτόνησε στην περιοχή προφήτης Ηλίας του νησιού, έπειτα από πτώση από λόφο 12 μέτρων με μηχανάκι.  Η είδηση κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό από τους ανθρώπους της ομάδας, ώστε να μην επηρεαστούν ψυχολογικά οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Μετά το πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση που στάθηκε η αιτία να διακοπεί το παιχνίδι, αρκετοί ποδοσφαιριστές το έμαθαν και ξέσπασαν σε λυγμούς, ενώ ο κόσμος στις κερκίδες φώναζε ρυθμικά το όνομα του και κρέμασε τα πάνό ανάποδα, σε ένδειξη πένθους.

Διαβάστε περισσότερα

 

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ METRON ANALYSIS

Σταθερό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ με 2,5% έναντι της Ν.Δ. 30/10/2008 | 17:03 | Πηγή: SKY

Στις 2,5 ποσοστιαίες μονάδες αυξάνει τη διαφορά του από τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis. Από τα αποτελέσματα της έρευνας προκύπτει ότι το ΠΑΣΟΚ προηγείται για πρώτη φορά και στην παράσταση νίκης. Στη δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του ΑΝΤ1, το ΠΑΣΟΚ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 30,1% έναντι 27,6% της ΝΔ, 8,8% του ΣΥΡΙΖΑ, 6,7% του ΚΚΕ, 4,2% του ΛΑΟΣ και 3,4% των Οικολόγων Πρασίνων, που εξακολουθούν να κινούνται σε τροχιά εισόδου στη Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα

 

¨ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΤΕ

Ανδρεάδης:"Η Ρόδος αντέχει στην κρίση-Να στηριχθεί ο τουρισμός" 31/10/2008 | 11:33 | Πηγή: SKY

 Άμεσα μέτρα για τη στήριξη του τουρισμού ζητά σε επιστολή που απέστειλε ο ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) στους υπουργούς Οικονομίας, Εσωτερικών και Απασχόλησης με κοινοποίηση στο γραφείο του πρωθυπουργού, τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ, υπογραμμίζοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση η πτώση στον τομέα του τουρισμού θα είναι μη αναστρέψιμη για μακρά σειρά ετών και με πολλά θύματα.  

Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: