Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Άνθιμος-Ψωμιάδης μεθοδεύουν ταπείνωσή σου! Προς

Κον Γιάννη Μπουτάρη Δήμαρχο Θεσσαλονίκης!

Κύριε Μπουτάρη, Αγαπητέ Δήμαρχε,

Στην κοινή τους συνάντηση ο Ψωμιάδης ζήτησε από τον Άνθιμο να σε... συγχωρήσει!

Ο Άνθιμος του απάντησε να... πάτε εσείς στο στο γραφείο του!

Επίσης, απ' ότι γνωρίζω μέχρι σήμερα δεν σε συνεχάρη!

Επομένως, η μεθόδευση είναι εμφανής!

Ζητείται η υποταγή, ο εξευτελισμός η ταπείνωση του Δημάρχου που προεκλογικά σήκωσε ανάστημα και ο Λαός σε στήριξε και γι αυτό το λόγο.

Δεν ζητούν δηλαδή την αναγκαία συνεργασία που οφείλει ο Δήμος με όλες τις συλλογικότητες, αλλά απαιτείται η αναγνώριση ως ανώτατης αρχής στο Δήμο του Άνθιμου, η υποταγή Δημάρχου και Δήμου σ' αυτόν και η εξυπηρέτηση όλων των συμφερόντων της Μητρόπολης, χρηματοδοτήσεις κλπ σε βάρος του λαού.

Το θέμα είναι αν εσείς θα... συμβιβαστείτε σε βάρος του λαού και της Αυτοδιοίκησης ή αν θα λειτουργήσατε όπως υποσχεθήκατε.

Δεν πρέπει λοιπόν να επιτρέψετε να σας ορκίσει. Επίσης, αυτός οφείλει να σας ευχηθεί και επισκεφθεί στο γραφείο σας.

Μια συμβολική πράξη είναι να ζητήσετε από τον Παπαγεωργόπουλο να μην εκταμιεύσει τα 150 χιλ. ευρώ που προεκλογικά αποφάσισε να... πληρώσει στον Άνθιμο ενώ σχολεία και ιατρεία είναι σε άθλια κατάσταση.

ΚΎΡΙΕ ΔΉΜΑΡΧΕ, Ο ΥΠΟΤΑΓΜΈΝΟΣ ΑΠΌ...ΦΎΣΗ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΊΚΗ ΓΙ ΑΥΤΌ ΤΟΥ ΤΟΝ ΡΌΛΟ. ΌΜΩΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ... ΥΠΟΤΑΓΜΈΝΟ Η ΚΑΤΑΔΊΚΗ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΌΡΙΑ. ΓΚΡΕΜΊΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΊΖΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΚΑΛΆ ΆΝΘΙΜΟΣ ΚΑΙ ΨΩΜΙΆΔΗΣ! ΓΙ ΑΥΤΌ, ΤΟ ΓΚΡΈΜΙΣΜΆ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΊΔΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΎ ΜΕΘΟΔΕΎΟΥΝ!
Ζωχιός Γιάννης http://autenergos.blogspot.com/

1 σχόλιο:

xeirotera είπε...

Γιάννη, πόσο καιρό έχεις να γαμήσεις;
Η μαλακία πλημμύρισε τον εγκέφαλό σου. Κάνε κάτι επειγόντως. Εκτονώσου. Βάλε μια μπανάνα στην κωλοτρυπίδα σου, μήπως ανακουφιστείς ρε φίλε!