Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΨΥΧΑΡΗΣ MEGAΔΟΛιος!

Απαιτεί: Υποταγή, αλλιώς..!

Λογοκρισία και “τρομοκρατία” στους δημοσιογράφους;

Πως ο Πρετεντέρης “έδειρε” τον Τζίμα!

Ο Γιος Ψυχάρης (και ΔΟΛομέτοχος;) είναι ειδικός σύμβουλος ΣΑΜΑΡΑ και θα κατέβει για βουλευτής με ΝΔ(Κύρτσος Flash).

Είναι γνωστή η... δικτατορία των επιχειρηματιών ΜΜΕ προκειμένου να επιβάλλουν την ψεύτικη εικόνα τους και να αποκρύπτεται ότι υπηρετούν, αποκλειστικά, συμφέροντα.

Όμως, η θρασύτητα Ψυχάρη, όπως εκφράστηκε με το κύριο άρθρο του στο ΒΗΜΑ της προ περασμένης Κυριακής, θα αποτελεί υπόδειγμα για μελλοντικούς λογοκριτές δικτατοριών.

Γράφει: Δεν υπάρχουν όµως εφηµερίδες που να εκδίδονται για να εκφράζουν απόψεις διαφορετικές από εκείνες του ιδιοκτήτη τους ή να υπηρετούν αλλότρια συµφέροντα (δηλ. από αυτά του ιδιοκτήτη).

Το απειλητικό μήνυμα λοιπόν προς τους δημοσιογράφους ΔΟΛ-ΜΕΓΚΑ είναι σαφές: Σκύφτε και σκάβετε αυτό που σας διατάζω!

Σε μια περίοδο που και το επάγγελμα του δημοσιογράφου τρίζει, το μήνυμα Ψυχάρη δημιουργεί ακόμη περισσότερο πρόσωπα τρομοκρατημένα, σκυφτά, ζαλισμένα, άβουλα, αλλοπρόσαλλα, πειθαρχικά, ανελεύθερα, έτοιμα να υποταγούν στα κελεύσματα.

Η εικόνα δημοσιογράφων και παρουσιαστών αντικατροπτίζει όλα τα παραπάνω.

Δεν είναι τυχαία και η άθλια-ντροπιαστική συμπεριφορά βουλευτών-υπουργών (που με τρόμο παρακολουθούμε να λειτουργούν ως κατευθυνόμενα εκτελεστικά όργανα) σχετιζόμενων επαγγελματικά, άμεσα ή έμμεσα, με τα ΜΜΕ ΔΟΛ.

Στην καθημερινή αυτή ταπεινωτική δημοσιογραφική-παρουσιαστική ΔΟΛια εικόνα, ξεχώρισε το προχθεσινό ΜΕΓΚΑξύλισμα Τζίμα από τον ΔΟΛιο ραβδιστή Πρετεντέρη (εικονίζεται ως ο εκτελεστικός λογοκριτής).

Ανέλυε λοιπόν ο Παύλος (δείχνει ότι ακόμη... αντιστέκεται) πως διαμορφώθηκε από το 2008-2009 η οικονομική κρίση .

Παρεμβαίνει ως σπαθί ο Γιάννης (φάνηκε ότι βρόντηξε στο αυτί του ο Ψυχάρης) , και με το Μουσολίνειο ύφος τον διακόπτει προκλητικά πριν συγκροτήσει φράση, του αφαιρεί το λόγο και φωνάζει ότι όλα έγιναν μετά το το 2009 προσπαθώντας να μην αφεθεί ούτε ψήγμα ευθύνης γα τη ΔΕΞΙΑ (λέγεται ότι η πορεία της... διαταγής ήταν: Σαμαράς-σύμβουλος Ψυχάρης, μπαμπάς Ψυχάρης-Πρετεντέρης).

Ο Παύλος Τζίμας ράκος, ψευδίζει, αλλάζει χρώμα, κερώνει, και μέχρι να σιάξει η γλώσσα του, αλλοκοτιάζει.

Η Τρέμη προσπαθεί να δείξει αποστροφή προς Τζίμα!

Τέτοιες εικόνες κορυφώνουν τη ντροπιαστική δημοσιογραφία.

Δεν ξέρουμε πόσο θα συνεχιστεί και πόσα θα υποστούμε ακόμη από τη ΔΟΛικη διαχρονικότητα αλλά αυτή η αθλιότητα από την Ψυχάρικη ΔΟΛιότητα που καθρεπτίζεται κυρίως από την ΤρεμοΠρετεντέρικη υποτακτικότητα (οι... 4 πρωινοί προσθέτουν στην εικόνα και την ανοησία) , γίνεται συνεχώς και πιο επικίνδυνη.

Η τεχνολογία ας χρησιμοποιηθεί ώστε οι μη υποταγμένοι ή μη τρομοκρατημένοι να αποκαλύπτουν αυτούς τους μέγιστους κινδύνους για το λαό πράγμα που δεν μπορεί να κάμει η δημοσιογραφία που: δεν εκφράζουν απόψεις διαφορετικές από εκείνες του ιδιοκτήτη”

Δεν υπάρχουν σχόλια: