Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ «Απολογητής Freemail»

ΓΙΑ ΤΟ: ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ

Σύμφωνα με το λεξικό Μπαμπινιώτη η λέξη «Πορνεία» έχει δύο σημασίες

α) την περί μίσθωσης σεξουαλική ομιλία

β) την εκτός γάμου σεξουαλική ομιλία

όπως ακριβώς «Μαλακία» είναι και «πάθηση, και «βλακεία» και «αυνανισμός»

Αν δεν σου αρέσει ότι η εκκλησία έχει αυτό το ορισμό (βλ. β) εσύ ονόμασε το αλλιώς.

Φτιάξε και δική σου θρησκεία όπου εσύ, αν δεν είσαι πόρνος, είσαι άγιος ή ήρωας

Για την δική μας θρησκεία ή είσαι νυμφευμένος ή παρθένος ή πόρνος. Διάλεξε και πάρε ΑΝ πιστεύεις. Αν δεν πιστεύεις δεν τίθεται κανένα θέμα.

Όπως λέει ο Πορφύριος «Ακριβώς, λοιπόν, όποιος δεν χρειάζεται γιατριά γυρνά την πλάτη του στα κηρύγματα που απευθύνονται στους πιστούς· και όσο περισσότερο τους γυρνά την πλάτη τόσο πιο δίκαιος θα είναι και υγιής και διόλου παραστρατημένος»

http://www.apologitis.com/gr/ancient/porfyrios_tot.htm#iv_10

Με άλλα λόγια «γίνου αναμάρτητος εσύ και ο θεός αμαρτωλός. Αυτό λες και αυτό πιστεύεις»

Παραδέχεσαι ότι η Ελλάδα έχει και κλέφτες; Φυσικά και δεν μπορείς να το αρνηθείς αφού οι φυλακές είναι γεμάτες. Είναι μια φυσική απόδειξη.

Παραδέχεσαι ότι η Ελλάδα έχει και ψεύτες;Φυσικά και δεν μπορείς να το αρνηθείς αφού εσύ είναι ένας από δαύτους: όλη η Ελλάδα ούτε ανύμφευτη, ούτε ανύπαντρη κατάπως λες είναι: «ΠΟΡΝΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΠΟΡΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ». Πόρνος είναι όποιος είναι ΠΟΡΝΟΣ και όχι οι ΕΛΛΗΝΕΣ γενικόλογα και στοταδιστικά όπως αναφέρεις ψευδόμενος!

Κατά το ίδιο σκεπτικό υπάρχουν και Έλληνες πόρνοι και πόρνες. Ειδάλλως όλοι οι αμαρτωλοί θα ήταν μόνο μέσα στις φυλακές, δηλαδή οι εκτός νόμου, θέτοντας δηλαδή τον πολιτικό νομικό κώδικα (βλ. πολιτικό γάμο) εις αντικατάσταση του θρησκευτικού. Ή η άλλη εκδοχή λέει ότι δεν υπάρχει κανένας αμαρτωλός. Τότε εσύ πρέπει να είσαι Άγιος. Αλλά μένει να μας αποδείξεις και του λόγου το αληθές και να αιτιολογήσεις με κατορθώματα αυτή την εκδοχή, όπως και το γιατί υπάρχουν Έλληνες κλέφτες και βιαστές μέσα στις φυλακές αφού δεν υπάρχει κανένας αναμάρτητος στην Ελλάδα.

Όσο αφορά αυτό που αναφέρεις: «Τα κόμματα; Αριστερά-κομμουνιστικά, πάλι σιωπούν;»

α) Θα σου πώ πρώτα από όλα ετούτο. Λες ψέματα ξανά. Το βήμα σήμερα 19/03/08 αναφέρει μια χαρά τις αντιδράσεις τους: ζητάνε από τους «πιστούς» σαν και του λόγου σου να καταδικάσουν (!) τις αποφάσεις της Ι.Σ. και ενδεχομένως να φτιάξουν και την δική τους θρησκεία στα μέτρα τους. (ειδωλολατρία)

β) Εσείς δεν είστε που χολοσκάτε να μην ανακατεύεται η θρησκεία στα ζητήματα του κράτους και την πολιτική; Να όμως που εσύ και όλοι οι «προοδευτικοί-σκοταδιστές» θέλετε να ανακατεύοσαστε στα ζητήματα θρησκείας. Διανοήσε αριστερούς να ζητάνε στους ψηφοφόρους να αλλάξουν την «χάρτα του κομμουνισμού»; Τότε δεν θα ήταν κομμουνισμός αλλά κάτι άλλο. Βρες το εσύ.

γ) Από πού και ως πού προκύπτει ότι ο γάμος είναι «πολιτικό» ζήτημα; Από πότε οι πολιτικάντηδες έγιναν ιερείς; Θα μας βαπτίζεται σε λίγο κάνοντας μια χαρά θρησκευτική αντίπραξη; Από έτσι να φτιάξεται μια πολιτική θρησκεία και να πάψετε το παραμύθι περί «ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ» διότι η Ελλάδα έχει γίνει «ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» που «ιερουργούν» κανονικότατα χωρίς όμως και να διευκρινίζουν σε ποια θρησκεία ανήκουν και σε τι βλακείες πιστεύουν (βλ. Λένιν, Μάρξ) και άλλους δολοφόνους σκοταδιστές σαν τον Στάλιν. Πού ακούστηκε δήμαρχος να «ιερουργεί» μυστήριο του γάμου;

δ) Και για να τελειώνουμε. Η Εκκλησία δεν επιτελεί γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων. Αυτό είναι καθαρή και ξάστερη σαχλαμάρα. http://www.apologitis.com/gr/ancient/erotas.htm#ΧΩΡΑΦΙ_ΓΕΩΡΓΟΙ

Και οι δυο τους είναι πόρνοι, είτε σε αρέσει είτε δεν σε αρέσει. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο η Εκκλησία να ευλογήσει πράξεις από «ιερείς πολιτικάντηδες» που παντρεύουν ομοφυλόφιλους και στο τέλος ανθρώπους και ζώα όπως κάνουν στην Ινδία.

Αύριο στείλε μας και τις δέκα εντολές σου.

Γεια σου «αναμάρτητε».

Ένας αμαρτωλός

α.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: