Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Ειδήσεις από το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Ύστερα από δεκαπέντε δύσκολες μέρες το http://www.disabled.gr/ επιστρέφει στην ομαλότητα:

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε αναβάθμιση στο newsletter αλλά η κωδικοποίηση των ελληνικών χαρακτήρων δεν έβγαινε σωστή σε ορισμένους υπολογιστές. Από λάθος έστειλα δύο newsletter και ορισμένοι συνδρομητές δεν μπορούσαν να τα διαβάσουν. 

Ευτυχώς υπάρχει και ο Γιάννης Οικονόμου http://antithesis.gr/ και με έβγαλε από τη δύσκολη θέση.

 Έτσι για την ιστορία να σας πω πως χωρίς τον Σήφη Διαμαντίδη http://facrtal.gr/ που του χρωστάω όλα τα γραφιστικά τόσο στο http://www.disabled.gr/ όσο και στο περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ αλλά και στην Autonomia EXPO και στο http://www.autonomiaexpo.org/,  τον Γιάννη Οικονόμου http://antithesis.gr/ που του χρωστάω την επίλυση όλων των προβλημάτων στον σέρβερ και τον Αλέξανδρο Μπινόπουλο http://www.t-c.gr/ που κάνει ότι δεν έχει κάνει ο Γιάννης Οικονόμου :-) το http://www.disabled.gr/ θα είχε σοβαρά προβλήματα (ορισμένες φορές).

 Σε αυτούς τους τρεις όλοι μας χρωστάμε πολλά. Σε εμένα δεν χρωστάει κανένας τίποτα γιατί με ή χωρίς προβλήματα πάλι στο http://www.disabled.gr/ θα βρισκόμουν :-)

 Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν πως το newsletter δουλεύει σωστά. Αναβάθμιση έχει γίνει από τον Γιάννη Οικονόμου και στο φόρουμ και (μάλλον) δουλεύει σωστά.

 Την τελευταία εβδομάδα υπάρχουν πολλά προβλήματα με το yahoo. Όσοι έχετε λογαριασμό e-mail στο yahoo ας το εγκαταλείψετε το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να προτιμήσετε το gmail.com που είναι απείρως καλύτερο. Το yahoo έχει πολλά ανεξήγητα προβλήματα και οι περισσότεροι συνδρομητές του newsletter δεν παίρνουν πάντα το newsletter του http://www.disabled.gr/ και μακάρι το πρόβλημα να ήταν μόνο με τα newsletter του http://www.disabled.gr/

 Το yahoo έχει δική του πολιτική για τους χρήστες του και το πιο πιθανό είναι όσοι χρησιμοποιείται λογαριασμούς στο yahoo να χάνετε πολλά μηνύματα.

 Όλα τα βιβλία του ομότιμου καθηγητή παιδαγωγικής και ειδικής παιδαγωγικής του πανεπιστημίου Αθηνών βρίσκονται διαθέσιμα προς πώληση στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=17958 και όπως θα δείτε από τα εκδοτικά τους χαρακτηριστικά αφορούν την ειδική αγωγή ή εκπαίδευση και είναι σημαντικά εργαλεία για κάθε άνθρωπο που παίρνει στα σοβαρά την ειδική εκπαίδευση και τις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

 Το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ που έχει αναλάβει τη διακίνηση των βιβλίων διαθέτει τα βιβλία στο κόστος που καθόρισε το υπουργείο παιδείας. Το σύνολο του ποσού εισπράττεται απευθείας από τον συγγραφέα. Το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ απλώς μεσολαβεί για την διακίνηση για την Αθήνα και για την Θεσσαλονίκη.

 Την ομάδα χορού «λάθος κίνηση» σας προσκαλεί. Διαβάστε την πρόσκληση στην διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=19877

 Ένας από τους πιο επιτυχημένους ιδιοκτήτες ομάδας της F1, ο σερ Φρανκ Ουίλιαμς, αποφάσισε την πλήρη χρηματοδότηση ενός σεμιναρίου karting για ανάπηρους που θα διεξαχθεί στο πρώτο enABLE show στη Ρίκο Αρίνα του Κόβεντρι στις 28 και 29 Νοεμβρίου. Διαβάστε περισσότερα στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=19863

 Ένας γονιός παιδιού με αυτισμό κινδυνεύει να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου και να τιμωρηθεί από την «δικαιοσύνη». Διαβάστε περισσότερα στην διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=19852

 Για τις υπόλοιπες ειδήσεις μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε καθημερινά το http://news.disabled.gr/ που θα βρίσκετε όλες τις ειδήσεις και την αρθρογραφία από τον ημερήσιο και τον περιοδικό τύπο. Στο http://www.disabled.gr/ μπορείτε να βρείτε τη μεγαλύτερη ψηφιακή βιβλιοθήκη με τεχνικά και λιγότερα τεχνικά κείμενα για την αναπηρία, ενώ στο http://www.disabled.gr/biz/ θα βρείτε τα πάντα για την επιχειρηματικότητα, την κοινωνική επιχειρηματικότητα και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

 Στις 1 Σεπτεμβρίου ξεκινά η καμπάνια «δώσε φως» για τον αυτισμό. Είναι η πρώτη καμπάνια για τον αυτισμό που γίνεται από ανθρώπους που έχουν την εμπειρία του αυτισμού και γι' αυτό έχουμε πολιτικό καθήκον να συνεισφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αυτή η καμπάνια δεν αναζητά ευαίσθητους. Αναζητά συμμέτοχους. Διαβάστε περισσότερα για την καμπάνια στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=18471 που θα ενημερώνεται για οτιδήποτε νεότερο.

 Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: