Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΙΣΤΟΡΙΑκαιΔΕΞΙΑ

Η ΔΕΞΙΑ γράφει (στα μέτρα της) την ιστορία που δημιούργησε η (παραιτημένη) ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

ΑΙΣΧΟΣ: Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ, ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΟΜΑΛΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΩΣ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Αλήθεια, πότε η ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα αποφασίσει να αναδείξει τη Δεξιά μεθόδευση με Καραμανλή: Από ΣΚΑΙ-ΝΕΤ και χθες (από το Ίδρυμα Καραμανλή) με τη φιέστα για τη… Δημοκρατία;

ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΣ 24/7/2509 μ.Δ. (μετάΔημοκρατία)

το παρακάτω από ΑΥΓΗ:
"Αγιοποιήσεις"

Με συστηματικό τρόπο η Ν.Δ. του Κώστα Καραμανλή προσπαθεί με όλους τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς που διαθέτει να αγιοποιήσει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και να τον παρουσιάσει ως τον βασικό-μοναδικό πρωταγωνιστή στην αποκατάσταση της δημοκρατίας, με προφανή στόχο να λάβει μια ένεση κύρους ο ανηψιός. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, τα ντοκιμαντέρ της δημόσιας τηλεόρασης, αλλά και η χθεσινή εκδήλωση του ιδρύματος που φέρει το όνομά του, μόλις μια μέρα πριν από τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την αποκατάσταση της δημοκρατίας.

Δεν αμφισβητείται η συμβολή του ιδρυτή της Ν.Δ. στη συνολική προσπάθεια που έγινε μετά το 1974, ούτε, φυσικά, η προσήλωσή του στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Όμως, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Καραμανλής καθόλη τη διάρκεια της χούντας παρέμεινε σιωπηλός στο Παρίσι, δεν έκανε την παραμικρή δήλωση κατά των χουντικών, ενώ, ιδίως τα πρώτα χρόνια της επταετίας, διατηρούσε αλληλογραφία και επικοινωνία με παράγοντες του καθεστώτος. Και φυσικά δεν βρήκε να πει ούτε μια λέξη για το Πολυτεχνείο. Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται και γράφονται είναι συνειδητή παραχάραξη της ιστορίας.

Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: