Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΕΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ

Από:ΑΣΣΕ/ΔΕΗ

* Σε ένα ηλεκτρισμένο κλίμα εξελίσσονται οι σχέσεις Διοίκησης ΔΕΗ και ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ μετά τις διαπιστώσεις, ότι με ενέργειες αλλά και με παραλείψεις του Διευθύνοντος Συμβούλου υποβαθμίζεται ο ρόλος και η θέση της Επιχείρησης στο Ενεργειακό περιβάλλον της χώρας.

* Το Σεπτέμβριο θα ορισθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις για τις προσλήψεις που εξήγγειλε η κ. Υπουργός Απασχόλησης για τη ΔΕΗ μέσω ΟΑΕΔ.

* Συνεχίζεται το σήριαλ με την προκήρυξη 1 και 2/2007 και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες αναμένεται η τελική επικύρωση από ΑΣΕΠ.

* Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υιοθετείται από την Επιτροπή ΒΑΕ η εισήγηση της ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΗ (ΕΤΕ-ΔΕΗ) για την ένταξη των εργαζομένων της κατηγορίας Τ4Α στα ΒΑΕ. Καθοριστική υπήρξε η συμβολή του Συναδέλφου Γιώργου Ρωμανιά, εκπροσώπου της ΓΣΕΕ στην Επιτροπή.

1 σχόλιο:

antigoni είπε...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΗΞΗ 2/2007 ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ Η ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΚΗΡΗΞΗ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΗΔΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ!!! ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;;;;;;;;;;; Η ΔΕΗ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ!!! ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ..ΟΤΙ ΜΕ ΥΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΥΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΗΞΗ ΑΥΤΗ, ΟΙ 3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 "ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΕΙ!!! ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΥΝΕΠΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ!!! ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΕΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!! ΝΤΡΟΠΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΤΡΟΠΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΟΥΝ!!!