Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Τσι κέρκυρας ο ρατσιστής έκραξε:

καταραμένος ο Μπεριάτος

ως μη κερκυραίος και... απόδημος!

Ταμπελάρει το Κορφού Τσάνελ!

Αφού χθες βράδυ για αρκετή ώρα ο μέτοχος-δ/ντής(;) και... δημοσιογράφος(;) δεν μπόρεσε να επιβάλλει ότι ο Μπεριάτος είναι... καταραμένος επειδή δεν είναι Κερκυραίος, το γύρισε στο άλλο του, πλέον προσφιλές, οπλοστάσιο και με ύφος ανώτατης ανοησίας πέταξε: Μα ο Μπεριάτος είναι...απόδημος!

Μια μικρή διακοπή στην οθόνη δε διευκόλυνε να διαπιστωθεί αν η ταυτόχρονη κλίση του κεφαλιού σκοπό είχε να πολυφτύσει το γκόρφο του!

Εντύπωση προκαλεί πως, όταν αναπτύσσει τους ρατσισμούς του εναντίον των απόδημων, ζωηρεύει, ανακάθεται, στριφογυρίζει, αναψοκοκκινίζει. Μόλις δε ακούει και τον Απόδημο Ζωχιό, τότε είναι που....φουντώνει!

Πάντως, το να χρησιμοποιείς την εξουσία του επιχειρηματικού οθονικού μικροφώνου, για να προσβάλλεις τον κερκυραϊκό λαό επειδή πριν λίγες ώρες είχε αντιταχθεί στα κατώτερα, ρατσιστικά, ένστικτα και έδωσε πολύ υψηλά ποσοστά στους μη... κερκυραίους, Μπεριάτο και Χαραλάμπους, σημαίνει ότι το αντιδημοσιογραφικό σου πρόβλημα μεγαλώνει.

Δεν ξέρουμε τι πρέπει να υιοθετηθεί απ όσα λέγονται για τη “δημοσιογραφική ποιότητα” του “ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ”, όμως η ταμπέλα του ρατσισμού συνεχώς και μεγαλώνει!

Κρίμα, γιατί υπάρχουν και εργαζόμενοι με ποιότητα που όμως, η.... μετοχική στάση, τους την αλλοιώνει!!

Θα επανέλθουμε γιατί το... αυγό του φιδιού πρέπει να αποκαλύπτεται κυρίως όταν ενδύεται τη δημοσιογραφία. Και αυτό μπορεί να το κάνει κανείς όταν δεν... τρέμει ή... γλύφει τους... ενδυόμενους!

Το autenergos.blogspot.com, εκτός από τα γενικά, θα έχει, καθημερινά πλέον, και ειδικά σχόλια για Κέρκυρα-Επτάνησα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: