Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Παγκόσμια αποκλειστικότητα: Ο Σουλτς "παραπέμπεται" στον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή για εγκλήματα κατά Ελλάδας!


Παγκόσμια αποκλειστικότητα ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΥ:                              
             Ο Μάρτιν Σουλτς, 
Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου,
               "παραπέμπεται" στον
Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή  
 για εγκληματικές πράξεις 
κατά της Ελλάδας, 

με  καταγγελία του  Έλληνα Πολίτη 
                             Γ.Ζωχιού!
 
 Εξελίξεις στο Ευρωκοινοβούλιο;
Ο Πρόεδρός του,
Μάρτιν Σουλτς, ελέγχεται για όσα εγκληματικά διέπραξε σε βάρος της Ελλάδας πριν και μετά το δημοψήφισμα.
Ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής εξετάζει καταγγελία/αναφορά του Έλληνα Πολίτη και διερευνά αν οι συγκεκριμένες διοικητικές/πολιτικές  πράξεις Σουλτς εμπίπτουν στις δικές του αρμοδιότητες ή  άλλου αρμόδιου οργάνου.

Εκείνο που εκπλήσσει  είναι η ταχύτητα της αντίδρασης του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή. Αν ήταν στην Ελλάδα, στο Δημόσιο, ίσως να είχε την τιμή να πεταχτεί στα σκουπίδια η καταγγελία.

 
Κατά πληροφορίες του ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΥ, η έρευνα του Διαμεσολαβητή επέδρασε  και διαμόρφωσε τη στροφή  Σουλτς (έστω φαινομενική)  που εκδηλώθηκε  και με δηλώσεις του (Να αποφύγουμε την ταπείνωση της Ελλάδας και του ελληνικού λαού) κατά τις διαδικασίες της τελευταίας, ντροπιαστικής, Συνόδου των Ευρωπαίων  Ηγετών που επέβαλε το νέο μνημόνιο αφού "τραυμάτισε" τον Α. Τσίπρα.
 

Ανεξάρτητα από τα "όρια" του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή,  τα αποτελέσματα της έρευνας  και την κρίση του (που πρέπει να κρίνει κυρίως διοικητικά αλλά και πολιτικά),  ήδη η καταγγελία έχει τα πρώτα αποτελέσματα και επιβεβαιώνει τη δύναμη της παρέμβασης των πολιτών είτε δρουν ατομικά ή συλλογικά και κυρίως μέσα από (και) πανευρωπαϊκές-παγκόσμιες κινητοποιήσεις των λαών.


Το ιστορικό:

 
1. Στις 6/7/2015 στάλθηκε επιστολή προς τον Κύριο ΓΛΕΖΟ Μανώλη με αίτημα: 

"Ζητείστε την άμεση καταδίκη και παραίτηση του Μ. Σούλτς! Του νέου Χίτλερ!"
(http://autenergos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_36.html)


2. Με Hμερομηνία:
Monday, July 6, 2015 3:42:48 PM CEST,  στάλθηκε στην  Ευρωπαία Διαμεσολαβήτρια Emily O'Reilly "Καταγγελία και αίτημα παραίτησης του Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου":
"Mέρος 1º- Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα Ιωάννης
Επίθετο Ζωχιός
Το φύλο σας Άντρας
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου zochios@windtools.gr
Γλώσσα στην οποία θα επιθυμούσατε να λάβετε απάντηση el - ελληνικά

Mέρος 2º- Στοιχεία


Θέμα Καταγγελία και αίτημα παραίτησης του Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου
Περιεχόμενο
Κύριε Διαμεσολαβητή,
Με ευκαιρία του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, τεχνοκράτες ή θεσμικοί της Ευρώπης προέβησαν σε παρεμβάσεις μέχρι και για παραίτηση της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Κορύφωση ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου πριν αλλά και μετά το δημοψήφισμα.
Μας θύμισαν μέρες του 1967. Τότε που οι Αμερικάνοι επέβαλαν την 7χρρονη δικτατορία.
Επιβάλλεται η άμεση παραίτηση Σουλτς που προσέβαλε τους λαούς και τα κοινοβούλια και βέβαια το Ευρωπαϊκό.
Εκφράζω την ελπίδα για θετική ανταπόκρισής σας."


3. Στις 15/7/2015,  με αξιοπρόσεκτη ταχύτητα, άγνωστη για το ελληνικό δημόσιο γενικά, έφθασε μια πρώτη απάντηση  από τον Μεσολαβητή, δια του κ. Peter Bonnor, όπως παρακάτω:"Αξιότιμε Κύριε

Σας ευχαριστούμε για την αναφορά που υποβάλατε στην Ευρωπαία Διαμεσολαβήτρια, την οποία παραλάβαμε και καταχωρήσαμε.

Διαβάστε στη συνέχεια ένα ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με την εξέταση της αναφοράς σας και τους κανόνες περί προστασίας προσωπικών δεδομένων τους οποίους εφαρμόζει η Διαμεσολαβήτρια κατά την εξέταση των αναφορών.

Σε πρώτο στάδιο, θα εξετάσουμε την αναφορά σας προκειμένου να διαπιστώσουμε εάν εμπίπτει στο πεδίο αρμοδιοτήτων της Διαμεσολαβήτριας. Εάν αυτό δεν ισχύει, θα σας ενημερώσω σχετικά. Εάν ισχύει, θα επικοινωνήσει μαζί σας εγγράφως η Διαμεσολαβήτρια για
να σας ενημερώσει εάν συντρέχουν επαρκείς λόγοι για τη διενέργεια έρευνας και, σε περίπτωση που διαπιστώθηκε ότι συντρέχουν τέτοιοι λόγοι, θα σας ενημερώσει και για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί σχετικά.
Θα σας ενημερώσει ακόμη και για το μέλος του προσωπικού του γραφείου του Διαμεσολαβητή που θα αναλάβει το χειρισμό της αναφοράς σας.

Σας επισημαίνουμε ότι συνήθως δεν αποστέλλουμε βεβαίωση παραλαβής σε συνέχεια συμπληρωματικής αλληλογραφίας που ενδέχεται να στείλετε στην Διαμεσολαβήτρια σχετικά με υποβληθείσα αναφορά.

Σας επισημαίνουμε επίσης ότι πρόθεσή μας είναι να επικοινωνούμε μαζί σας μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποδείξατε στην αναφορά σας, με σκοπό τη μείωση της κατανάλωσης χαρτιού και τη διασφάλιση της ταχείας αποστολής
εγγράφων.Παρακαλώ σημειώστε ότι η υποβολή αναφοράς στη Διαμεσολαβήτρια δεν επηρεάζει τις χρονικές προθεσμίες για άσκηση διοικητικής ή δικαστικής προσφυγής (άρθρο 2 παράγραφος 6 του Καταστατικού του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή).


Εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση σε αυτό το στάδιο, σας παρακαλώ να μη
διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.


Με τιμή,

 

Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής"

Άλλες ιδιαίτερα επίκαιρες αναρτήσεις: 
http://autenergos.blogspot.gr/2015/07/1989.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: