Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ως θύμα,ο διεθνής διακεκριμένος Καθηγητής Γ.Ζουπάνος, στο Εφετείο 10 Φλεβάρη, για δικαίωση μετά την,οργιστική,εξίσωσή του με τους θύτες!

Για τον 
Πανεπιστημιακό-Κερκυραίο
Γιώργο Ζουπάνο:  
Εφετειακή δικαίωση,  
μετά την πρωτόδικη εξίσωση 
με τους θύτες του, 
ζητούν 
νομπελίστες, πανεπιστημιακοί, συλλογικότητες, προσωπικότητες!

Η δίκη θα γίνει,  οπωσδήποτε  λόγω παραγραφής,  την Τετάρτη στις 10  Φλεβάρη 2016 και ώρα 9.00 στο κτήριο 2 πρώην Σχολής Ευελπίδων, αίθουσα 2. 
Γι αυτό και ο Καθηγητής επέστρεψε εσπευσμένα από την Χαϊδελβέργη.

Ο Κύριος  Γιώργος Ζουπάνος, που στις  25ης Μαΐου 2008, συμμετέχοντας στους κοινωνικούς αγώνες για την Παραλία του Ελληνικού ,  ο ίδιος είχε πέσει  θύμα ιδιαίτερου τραμπουκισμού από κατευθυνόμενους  επαγγελματιών  του "αθλήματος",  έρχεται πάλι  αντιμέτωπος, μετά την άσκηση έφεσης, με τους  ανθρώπους που, για αντιπερισπασμό, τον έχουν κατηγορήσει.

Οι τραμπουκισμοί εναντίον ενός διακεκριμένου, διεθνώς, πανεπιστημιακού αλλά συγχρόνους κοινωνικού  αγωνιστή, όπως είναι ο Κύριος  Ζουπάνος,   και οι μεθοδεύσεις των θυτών και  βέβαια η προκλητικά εξισωτική πρωτόδικη απόφαση,   έχουν  προκαλέσει αδιάκοπα, από το 2008 έως σήμερα, την αλληλεγγύη και τις διαμαρτυρίες  πλήθος προσώπων και συλλογικοτήτων.

Διεθνής  και η συμπαράσταση:

Νομπελίστες, Πρυτανείες, Ινστιτούτα, Καθηγητές, Φοιτητές, Αυτοδιοίκηση, Πρόσωπα, Τύπος και Φυσικά η Γενέτειρα Κέρκυρα και οι Απόδημοι, με επιστολές, ανακοινώσεις, δημοσιεύματα,  στηρίζουν τον αγωνιστή και καθηγητή, αγανακτούν και απαιτούν δικαιοσύνη, δικαστική δικαίωση!

Προηγούμενες αναρτήσεις εδώ:  http://autenergos.blogspot.gr/2015/10/2.html
Ενδεικτικά  το autenergos.blogspot αναφέρει  από τις παραπάνω συμπαραστάσεις: 

Επιστολές από Σημαντικές Ακαδημαϊκές Προσωπικότητες

. Επιστολή κατόχου του βραβείου Nobel Φυσικής 1999, Καθηγητή Martinus Veltman

Δεν υπάρχουν σχόλια: