Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΤΣΙΠΡΑ τραγικό λάθος η αναβολή για "διαπλοκή". Ποια Ευρώπη πίσω από τα τρομοκρατικά στις Βρυξέλλες;

ΤΣΙΠΡΑ 
τραγικό λάθος 
η αναβολή της συζήτησης
για  τη "διαπλοκή".
Ποια Ευρώπη πίσω 
από τα τρομοκρατικά  
και στις Βρυξέλλες;

Τραγικό  λάθος διέπραξε ο Πρωθυπουργός να αναβάλλει τη συζήτηση στη Βουλή που είχε πολυδιαφημιστεί και  περιμέναμε να δημοσιοποιηθούν κατάλογοι που θα απεκάλυπταν τεράστιες απάτες σε βάρος του λαού και φυσικά ανακοίνωση πολύ άμεσων και σαφών πολιτικών δράσης ενάντια σε κάθε προηγούμενη και επόμενη διαπλοκή, απάτη, διαφθορά.

Αν συζητιόταν στη Βουλή νομοσχέδιο που θα στραγγάλιζε μισθούς-συντάξεις- δικαιώματα, θα αναβαλλόταν;

Αλήθεια, οι μεγάλες απάτες, η απίθανη διαχρονική διαπλοκή, η εκμετάλλευση, οι πόλεμοι δε   σχετίζονται απόλυτα και  με  την τρομοκρατία στην Ευρώπη, στον κόσμο με   τελευταία  αυτήν στις Βρυξέλλες;

Δεν είναι οι μηχανισμοί της εβραϊκοχριστιανικής Δεξιάς με αντίστοιχους της μουσουλμανικής Δεξιάς που συνεργάζονται στενά και παγκόσμια ώστε  να  τρομοκρατούν, να κυριαρχεί ο  φόβος παντού και να εξουσιαζόσουν;

Οι θρησκείες, πάντοτε, με φόβο-μίσος-φανατισμό δεν τρομοκρατούν, καταπιέζουν, εκμεταλλεύονται;  

Δεν είναι η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο ο πυρήνας της Δεξιάς ιδεολογίας και πολιτικής;

Και αφού η θρησκεία είναι ο κεντρικός πυλώνας της Δεξιάς (μαζί με το άδικο Κράτος και το εκμεταλλευτικό Κεφάλαιο), άρα οι θρησκευτικές εκφάνσεις συνεργάζονται στενά για να προκαλούν τρόμο και να ισχυροποιούν την εκμετάλλευση.

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι και το κτύπημα των Βρυξελλών είναι έργο ευρωπαϊκών μηχανισμών χριστιανοπολιτικοεπιχειρηματικών σε στενή συνεργασία με μουσουλμανικοπολιτικοεπιχειρηματικούς μηχανισμούς!

Οι δεξιοί αυτοί μηχανισμοί  στην Ευρώπη (και φυσικά δεν αναφερόμαστε απλώς στη στενή κομματική ακροδεξιά)  βρίσκονται στα χριστιανικά δόγματα, στο ευρωκοινοβούλιο, και στα εθνικά, στις κυβερνήσεις, στα κόμματα,  στους θεσμούς και φυσικά  στο κεφάλαιο.
Δυστυχώς, βαθιά και στην εξαρτημένη δικαιοσύνη.
Αντίστοιχα, και όπου εξουσιάζει και δρα ο μουσουλμανισμός.

Η προμεσονύκτια της Δευτέρας  συνέντευξη του θρησκευτικού  μεγαλέμπορου Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στην ΕΡΤ, εξέπεμπε αυτή τη χριστιανική εξουσιαστική πρόθεση για  εξουσία και κυριαρχία με μίσος και πάθος.

Το ότι χρησιμοποιούνται κάποια παιδιά οργισμένα, περιθωριοποιημένα, προσβεβλημένα,  καταπιεσμένα, αγανακτισμένα, πεινασμένα, μυημένα,  φανατισμένα ή και με ελπίδα για να λειτουργούν ως τα... όπλα τους θυσιάζοντας και τη ζωή τους,  θα πρέπει να συγκριθεί με το ότι: άνδρες-γυναίκες-παιδιά εργάζονται σε εργοστάσια/εμπορία/μεταφορά κάθε είδους και μεγέθους  όπλων, σε μηχανισμούς προπαγάνδας και εκμετάλλευσης, σε...

Η Αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν αυτό έπρεπε να αναδείξει με αφορμή τη συζήτηση στη βουλή για τη διαπλοκή, τη διαφθορά, την απάτη και το ρόλο σε αυτά της εξαρτημένης δικαιοσύνης.

Έπρεπε να  πραγματοποιήσει τη συζήτηση χθες και εκεί να κάμει τη διάκριση Αριστεράς-Δεξιάς και σε αυτά τα πλαίσια να ερμηνεύσει τις δεξιές πολιτικές που της "επιβάλλει" η παγκόσμια Δεξιά. 
Και φυσικά πως θα τις... ανατρέψει, κτυπώντας και τη διαπλοκή, τη διαφθορά, την απάτη  που κυριαρχούν παντού. 
Και σε αριστερές ελίτ!

Η αναβολή έρχεται και σε αντίθεση με το:

"Αλ. Τσίπρας: Ο φόβος, το θρησκευτικό μίσος και ο ρατσισμός δεν πρέπει να νικήσουν την Ευρώπη".

Ας ελπίζουμε ότι , όταν γίνει η συζήτηση,   δε θα... κουτσουρευτεί λόγω της.... τρομοκρατίας!
Οι... τίτλοι για την αναβολή στην Αυγή, στον 105,5 στο Κόκκινο, προκαλούν τέτοιες... υποψίες!  



Προηγούμενε αναρτήσεις, εδώ:  http://autenergos.blogspot.gr/2016/03/blog-post_54.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: