Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Σημαντικό για Σκοπιανό: Μυστική, φασιστών Ελλάδας-Σκοπίων, για ΜΗ λύση! Επικεφαλής: Ανθέλληνες δεσποτάδες-πολιτικοί-απόστρατοι..!

Σημαντικό  
για Σκοπιανό

Μυστική συνεργασία 
φασιστών 
Ελλάδας-Σκοπίων 
για ΜΗ λύση!

Επικεφαλής: 
Ανθέλληνες 
δεσποτάδες-πολιτικοί-
απόστρατοι-ΜΜΕ-βιομήχανοι..!


 Η Ελληνική Δεξιά, 
εδώ και πολλές 10ετίες,
 αναγνωρίζει πολλαπλά 
τα Σκόπια ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Αποπνέουν  αμφισβήτηση και για την  αρχαία  ελληνικότητα της  Μακεδονίας! 


ΟΧΙ  
σε  συλλαλητήρια  που σχεδιάζονται 
μυστικά  από συνεργαζόμενους 
ανθΕλληνες  και αντιΣκοπιανούς!   

Το λάθος Τσίπρα με...Αρχιεπίσκοπο!

Σημίτη-Βενιζέλου δηλώσεις: 
Φοβού τους Δαναούς....



Δεν υπήρχε καμιά αμφιβολία για το ρόλο (παρα)μηχανισμών στην Ελλάδα και στα Σκόπια.
Επιβεβαιώνεται όμως συνεχώς ότι, σκληρά ακροδεξιά στοιχεία με  φασιστικές, ναζιστικές, χουντικές αντιλήψεις και πορεία, χωρίς ενδοιασμό να πουλήσουν σε κατακτητές και ολόκληρη τη χώρα τους (Ελλάδα-Σκόπια), συνεργάζονται στενά και μυστικά προκειμένου να ΜΗΝ υπάρξει λύση στο Σκοπιανό.

Και αυτό, κυρίως, γιατί χάνουν  καθοριστικούς  ρόλους παρουσίας και ύπαρξής τους χωρίς  την  εκκρεμότητα του Σκοπιανού προβλήματος.

Διαιωνίζοντας  αυτήν την εκκρεμότητα μπορούν να παραποιούν σε Ελλάδα και Σκόπια την ιστορία, να προκαλούν και συντηρούν εθνικισμούς,   φόβους, μίσος, διχασμό, φανατισμό, συγκρούσεις.
Η αλλοίωση της ιστορίας είναι ένα διαχρονικό Δεξιό έμβλημα, καθοριστικό  για την επιβολή και ύπαρξή της  (μια πολύ συνοπτική παρουσίαση: Μακεδονία (αρχαίο βασίλειο) - Βικιπαίδειαhttps://el.wikipedia.org/wiki/Μακεδονία_(αρχαίο_βασίλειο)


Κακοποιούν λοιπόν λαϊκές αγωνίες, ενδιαφέρον, φοβίες, άγνοια,   ενθουσιασμό και μεθοδεύουν τη μετατροπή τους σε φανατισμό, μίσος, έχθρα.

Κρύβονται πίσω και από συλλαλητήρια για να διαστρεβλώνουν τη βούληση της  πλειοψηφίας των διαμαρτυρομένων και συμμετεχόντων.

Αυτοί οι ανθΕλληνικοί-αντιΣκοπιανοί  παραμηχανισμοί (από  πρόσωπα έως της ακραίας Δεξιάς,  που όχι μόνο δεν έχουν καμιά σχέση με κοινωνικούς και εθνικούς αγώνες αλλά τους υπονομεύουν ποικιλότροπα και είναι   έτοιμα να παραδώσουν τις  χώρες τους  σε κάθε μορφής κατακτητή), βρίσκονται σε διαρκή μυστική σχέση και συνεννόηση ώστε να αποτρέψουν κάθε φιλική σχέση των  λαών και λύση του Σκοπιανού προβλήματος.

Ιδιαίτερα στην Ελλάδα (όπως και το 1992 αλλά τότε πάρα πολλοί δεν... ξέραμε), με τον επικίνδυνο τρόπο που προβάλλεται το Μακεδονικό, είναι σαν να αμφιβάλλουν οι ίδιοι Έλληνες ότι η Μακεδονία, ιστορικά,  είναι ελληνική.
Και αυτό επιδρά αρνητικά στη διαμόρφωση και της διεθνούς κοινής γνώμης. 

Τούτο βέβαια  είναι αποτέλεσμα και της μεθόδευσης καλλιέργειας και επιβολής άγνοιας, εθνικισμού  και φανατισμού  αντί ιστορικής γνώσης και συνείδησης.
Σε αυτή την ιστορική γνώση και συνείδηση εντάσσεται και ότι σήμερα, η αρχαία Μακεδονία, είναι μοιρασμένη σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία και επομένως αυτοί οι λαοί αγαπούν ακόμη περισσότερο και ταυτίζονται με την Ελλάδα.

Επιβάλλεται λοιπόν η άμεση λύση του "Προβλήματος" ώστε να γίνει δυναμική η φιλία και η  κοινή πορεία των λαών .
Κυρίως,   να "γκρεμιστούν"  οι συμπορευόμενοι  (ΕλληνοΣκοπιανοί) μηχανισμοί εθνικισμού, μίσους και συγκρούσεων!


Τα συλλαλητήρια είναι διαχρονικές μορφές κοινωνικής και λαϊκής πάλης ενάντια σε κάθε μορφής εκμετάλλευση.
'Ομως, όταν πίσω κρύβονται ακροδεξιοί, φασιστικοί, ναζιστικοί, προδοτικοί μηχανισμοί (με πρωτοστάτες    φασιστικά ιερατεία, απόστρατους, πολιτικούς, δημοσιογράφους, οικονομικούς παράγοντες κλπ), τότε μπορεί οι συμμετέχοντες να χρησιμοποιούνται για να διαπράττουν, εν αγνοία τους, έγκλημα με πολλαπλές και ανυπολόγιστες επιπτώσεις στο παρόν και στο μέλλον!
Στους ίδιους, στα παιδιά τους!
 Καταστροφικές επιπτώσεις για τη χώρα τους και την ευρύτερη Περιοχή.

Συλλαλητήρια λοιπόν ΝΑΙ.
ΟΧΙ όμως σε  συλλαλητήρια  που σχεδιάζονται μυστικά  από συνεργαζόμενους ανθΈλληνες  και αντιΣκοπιανούς    με στόχο το φανατισμό, τον εθνικισμό, το μίσος, το διχασμό  και τις συγκρούσεις μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων!


Ιδιαίτερες Επισημάνσεις:

1. Η διαχρονική συνολική Δεξιά  (με πρώτον τον "Εθνάρχη" Καραμανλή) είναι αυτή που "νομιμοποίησε" ποικιλότροπα  το όνομα  "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" για τα Σκόπια.  
Σήμερα εμφανίζεται (παραπλανητικά)  ότι στρέφεται ενάντια σε αυτή τη νομιμοποίηση, δηλαδή στο ίδιο της το πολυετές έργο!

2. Επιβεβαιώνεται το λάθος Α. Τσίπρα να συναντήσει, ως πρωθυπουργός, τον σκληρά Δεξιό Αρχιεπίσκοπο και να αναγνωρίσει ρόλο στη φασιστική Δεσποτική εξουσία που πάντοτε στρέφεται κατά των  λαών  και τα συνολικά συμφέροντά τους. 
Πάντοτε συμπορεύονται τα ιερατεία  (με σπάνιες εξαιρέσεις προσώπων) με τους κατακτητές (Τούρκους, Ναζί...), δολοφόνους, εκμεταλλευτές  και καταπιεστές των  λαών.
Η αποδυνάμωση της Δεσποτικής εκμεταλλευτικής Εξουσίας πρέπει να   είναι διαρκής επιδίωξη.

3. Σημίτη-Βενιζέλου δηλώσεις για το Σκοπιανό: Φοβού τους Δαναούς και δώρα..! Αλήθεια, τι... μηχανεύονται για... αντάλλαγμα;




Νέα ανάρτηση:

Γιατί ΜΙΚΗ; Γιατί, γιατί, γιατί; Για πρώτη φορά, αύριο στο Σύνταγμα, απαγορεύεται το Μαουτχάουζεν! https://autenergos.blogspot.gr/2018/02/blog-post_84.html




Επίσης:

Ισχνό Σύνταγμα! Ο Λαός είπε ΟΧΙ στη ΔΕΞΙΑ εξαπάτηση! ΟΧΙ στο Δεσποτοπαπαδαριό-ΝΔ-ΧΑ-ΑΝΕΛ-ΕΚ-MME και στο Συνονθύλευμα. https://autenergos.blogspot.gr/2018/02/mme.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: